Ik had een JBL Charge gekocht terwijl ik nog in het buitenland zat met 'buyer's protection' via Marktplaats. Omdat ik de verkoper niet te lang wilde laten wachten, gaf ik akkoord voor betaling voo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik ben onder de indruk van de persoonlijke benadering in de verkoop van Macbas. Hij is snel via Whatsapp bereikbaar en denkt graag mee (wat ontzettend fijn was ivm de veilige aangetekende verzending).... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Top service! Na wat research voor een nieuwe telefoon (de oude was inmiddels 10 jaar oud en begon nu toch echt achterop te raken qua apps/updates) kwam ik op de site van MacBas terecht. Online (let we... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mede door de reviews te bekijken kwamen we bij MacBas terecht toen we een MacBookPro wilden kopen. Ook onze ervaring met MacBas is zeer positief. Bas heeft ons geweldig geholpen om de MacBook goed in... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Uw specialist in degelijke en betaalbare Apple producten!
Haver 4, 1648EK, De Goorn, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Super goed advies en zeker een aanrader om hier iets te kopen !!

Odpowiedź od Macbas
MacBas reageerde supersnel op vragen. Uitstekend geholpen en erg blij met de levering.

Odpowiedź od Macbas
Top geregeld en precies alles zoals in de advertentie beschreven !

Odpowiedź od Macbas
Ik was even bezorgd over mijn keuze, tegenwoordig kan je niet te vertrouwd zijn, maar ik heb vandaag mijn MacBook ontvangen en super blij mee!😊

Odpowiedź od Macbas
Zeer tevreden geholpen. Ruime keuze en alles werkt optimaal.
Wij hebben kort geleden onze 2e MacBook gekocht bij MacBas. Bas levert een super goeie service voor een betaalbare prijs. Voor een aanvulling op onze Apple producten komen we zeker weer even langs.

Odpowiedź od Macbas
Een zeer aardige man met een super (snelle) service. Topper! De prijzen zijn ook 👍

Odpowiedź od Macbas
Bas leren kennen via een vriend die enthousiast is over de manier waarop hij door Bas is geholpen. Deze ervaring kan ik nu onderschrijven. Op een kundige en vriendelijke manier geholpen bij de aanschaf van mijn ipad pro. Bas nam alle tijd om de gegevens van mijn oude ipad over te zetten op de nieuwe ipad.

Odpowiedź od Macbas
Nu voor de 3e keer een Macbook bij Bas gekocht, in een prettige atmosfeer en met een gedegen uitleg.
de eerste Macbook was een stukje te licht, Bas bood aan om deze om te rulen voor een nieuwer model, daarna nog een Macbook en Iphone bij bas gekocht.
Dit adres is een aanrader!

Odpowiedź od Macbas
Uitstekende ervaring met MacBas! Ik kreeg eerst de verkeerde MacBook geleverd, maar dat werd snel en vriendelijk opgelost. Vriendelijk, betrouwbaar en klantgericht. Ik beveel MacBas zeker aan!

Odpowiedź od Macbas
Super vriendelijke en kundige verkoper. Wij hebben een MacBook in nieuwstaat gekocht voor een mooie tweedehands prijs. Echt top.
Wij komen in het vervolg zeker terug

Odpowiedź od Macbas
Macbas was goed bereikbaar, leverde heel snel, hielp mij op weg met de Mac. Heel prettig!

Odpowiedź od Macbas
Het is niet de eerste keer dat ik een Apple device bij Bas koop. Ben altijd zeer tevreden met zijn service.

Odpowiedź od Macbas
Zojuist een “nieuwe” MacBook Pro opgehaald en ben er erg tevreden over.
De omschrijving van het artikel is uitgebreid en transparant. Tijdens het bezichtigen/ophalen wordt er voldoende informatie gegeven en krijg je goede uitleg. Daarbij vind ik het onwijs netjes, dat ik er een nieuwe oplader bij heb gekregen en een sleeve zonder bijbetaling. Ook geeft Bas 12 maanden garantie wat een aardige geruststelling is aangezien een MacBook Pro een flinke uitgave is.

Odpowiedź od Macbas
Ik had een macbook air besteld met 16GB ram maar de voorraad op de website bleek niet goed bijgewerkt , dus die was helaas niet op voorraad. Na overleg kreeg ik een upgrade van een M1 naar een M3 processor met de gevraagde 16GB ram zonder bijbetaling. Dit is een service die er voor zorgt dat ik hier vaker ga bestellen. Niet omdat ik hoop dat ik iedere keer zo'n upgrade krijg maar omdat ik vind dat ik echt geholpen word.

Odpowiedź od Macbas
De Surface Pro 7+ 16GB kwam in uitstekende staat aan, geheel compleet met lader, originele typecover en originele pen (was verassing voor mij)! De tablet werd dezelfde dag al verzonden.
Aanrader!

Odpowiedź od Macbas
Apple i-watch 9 gold gekocht in veronderstelling dat het om een refurbished product ging.
Hij bleek echter splinternieuw.
Deal snel gesloten met heldere snelle communicatie.
Ik beveel Macbas iedereen van harte aan.
Zeer tevreden 👌

Odpowiedź od Macbas
Voor de 2e keer een MacBook bij MacBas gekocht en weer super tevreden. De eerste keer voor mijzelf en nu voor mijn man. Snelle levering en goede laptop voor een kleine prijs. Met garantie!!!