Ik had een JBL Charge gekocht terwijl ik nog in het buitenland zat met 'buyer's protection' via Marktplaats. Omdat ik de verkoper niet te lang wilde laten wachten, gaf ik akkoord voor betaling voo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik ben onder de indruk van de persoonlijke benadering in de verkoop van Macbas. Hij is snel via Whatsapp bereikbaar en denkt graag mee (wat ontzettend fijn was ivm de veilige aangetekende verzending).... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Top service! Na wat research voor een nieuwe telefoon (de oude was inmiddels 10 jaar oud en begon nu toch echt achterop te raken qua apps/updates) kwam ik op de site van MacBas terecht. Online (let we... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Uw specialist in degelijke en betaalbare Apple producten!
Haver 4, 1648EK, De Goorn, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Via Marktplaats een iMac 24 inch gekocht bij MacBas. De communicatie verliep heel vlot en de persoonlijke ontvangst bij het ophalen was erg prettig. Meer dan een uur heeft Bas geholpen om de configuratie op orde te brengen. Dat was wel even een ding want mijn vorige computer had een HDD met meer dan 2 TB aan gegevens/documenten/foto's en video's en de nieuwe een SSD van 512 GB. Thuis gekomen kwam ik er niet zo goed uit en hebben we via Teamviewer de zaak in orde gemaakt. Heel prettig is het zeer vlot reageren op mails en berichten.

Odpowiedź od Macbas
Goede hulp gekregen met het kiezen met iPad en ook nog mee gedacht voor een alternatief op Excel. Ook fijne persoon om mee te praten.

Odpowiedź od Macbas
Prima laptop voor een goede prijs. Snel geleverd in originele verpakking en goede omverpakking.

Odpowiedź od Macbas
Kreeg zeer vlot na een bestelling een mailtje of ik gezien had dat het een nabestelling betrof, en of ik misschien te verleiden was om een toestel aan te schaffen die wel op voorraad was. Die was een fractie duurder maar dan verviel de verzendkosten. Vond dit zo netjes dat ik akkoord ging, waarna hij ook nog een oplaadblokje kado deed. De service en betrokkenheid is reuze...

Odpowiedź od Macbas
Mede door de reviews te bekijken kwamen we bij MacBas terecht toen we een MacBookPro wilden kopen. Ook onze ervaring met MacBas is zeer positief. Bas heeft ons geweldig geholpen om de MacBook goed in te richten. Waar vind je nog zo'n persoonlijke benadering? Wij kunnen MacBas aan iedereen aanbevelen en als we weer een Apple-produkt nodig hebben zullen we zeker weer naar MacBas gaan! Hanneke en Hans

Odpowiedź od Macbas
Een ipad pro gekocht met flinke korting. Zeer tevreden over Bas, is makkelijk benaderbaar en reageert snel.

Odpowiedź od Macbas
Voor de tweede keer een iPhone gekocht van MacBas en als de iPhone 17 uitkomt zal ik die zeker via Bas bestellen. Altijd netjes, duidelijk en mooi geprijst. Top verkoper

Odpowiedź od Macbas
Snelle en professionele service en bovendien een zeer scherpe prijs voor de 2 MacBook Pro’s die we hebben gekocht.

Odpowiedź od Macbas
een refurbised imac gekocht omdat ik software heb wat op een oude mac alleen nog draait.
De imac was als service zover mogelijk ge-update. Maar dat was niet mijn bedoeling. Macbas heeft geholpen de imac op de juiste software te zetten.
Zonder zijn hulp was het niet gelukt.
Zeer tevreden klant.

Odpowiedź od Macbas
Initieel contact via whatsapp verliep prima. Snel een deal kunnen maken.
Bij ophalen product bleek dat Bas echt tijd voor mij had vrijgemaakt. Kreeg dan ook goede voorlichting, koffie en de bestelde computer welke uitvoerig werd gedemonstreerd. Tussen neus en lippen door werd nog even naar een iPad, die ik had meegebracht, gekeken om vast te stellen dat er een nieuwe accu in moest.
Al met al ben ik erg tevreden.

Odpowiedź od Macbas
Prettig geholpen en goede service ook als je moeite hebt met het installeren van de juiste programma's.

Odpowiedź od Macbas
Had een nieuwe telefoon nodig en kon een iPhone 15 snel ophalen.

Odpowiedź od Macbas
Zeer tevreden over geleverde MacBook Pro en iPhone 15 Pro, Goede en snelle communicatie en snelle levering, kortom een aanrader deze site.👍🏼👍🏼

Odpowiedź od Macbas
Een nieuwe Iphone besteld bij Macbas. Goede communicatie en snel geleverd.

Odpowiedź od Macbas
Enkele aps en de printer werkten niet met mijn nieuwe Imac. Bas ingelicht en die kwam belangeloos op zaterdagmiddag de boel gratis herstellen. Hij is wel 1,5 uur bezig geweest. Geweldig, zo'n bedrijf kan ik aanbevelen.

Odpowiedź od Macbas
Een Macbook bestelt via de goed overzichtelijke en duidelijke website. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van het proces en de macbook werd netjes verpakt afgeleverd. De macbook bevalt goed. Ben zeer tevreden.

Heel blij met mijn nieuwe Apple Watch

Odpowiedź od Macbas
prima vent om zaken mee te doen en antwoorden te krijgen op vragen die je hebt. maakt goede en duidelijke afspraken.

Odpowiedź od Macbas
Top ervaring, MacBook bezorgt naar mijn huis dezelfde avond. Alles klopt en werkt na toebehoren.
Bedankt!

Odpowiedź od Macbas
Bas reageert snel en geeft bij aankoop goede uitleg erbij, dat alles voor een goede prijs! Bedankt voor de goede service!