MaakWOZbezwaar.nl BV Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Zeer weinig resultaat maar zeer hoge rekeningen sturen die via de gemeente worden betaald. Maakt gebruik van grijze gebieden in de wetgeving en kan daardoor hoge facturen sturen naar de gemeente. D... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nette en correcte afhandeling van ons verzoek inzake de WOZ waarde. Ons bezwaar is keurig door hen afgehandeld. Je meld de kwestie aan en in de beginfase lever je de gevraagde stukken in. Hierna he... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

In eerste instantie had de gemeente een afwijzing gestuurd, maar deze bleek van een ander huis in een andere straat in Eersel te zijn. Een verschilletje van 'H' in plaats van 'SCH' zullen we maar zegg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

WOZ aanslag verlaagd Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van ons bezwaar, Naast het verzoek hebben wij alleen de noodzakelijke gegevens doorgegeven en neen aantal foto's ge-uploaded. Dat was o... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Biuro pomocy prawnej

Napisane przez firmę

MaakWOZbezwaar.nl helpt particulieren en bedrijven bij het bezwaar maken tegen de WOZ waarde. In veel gevallen wordt er namelijk te veel belasting betaald, omdat de WOZ waarde te hoog is vastgesteld. Met onze beproefde werkwijze en het persoonlijke contact met onze klanten hebben wij al vele klanten mogen helpen bij het controleren en verlagen van de WOZ waarde en alle belastingen die daarmee samenhangen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

WOZ Bezwaar heeft heel goed bemiddeld…

WOZ Bezwaar heeft heel goed bemiddeld voor ons bij de gemeente en een goed aanvaardbaar bedrag is nu het resultaat ,ik (wij)bevelen WOZ Bezwaar.nl aan iedereen die twijfelt dit gewoon te doen , dank jullie wel met jullie team .
MVG

23 września 2021

Geachte heer Van der Hoeve,
Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat we u hebben kunnen helpen met uw WOZ bezwaar. We hebben u graag geholpen en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij MaakWOZbezwaar.nl!

Gratis geld.

Bezwaar indienen is erg gemakkelijk en kost écht niets. Resultaat, toch 5000 euro van de WOZ af. Is misschien niet veel, maar is letterlijk gratis geld verdienen.

21 września 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl.

Bezwaar WOZ waarde

Met succes bezwaar gemaakt tegenverhoging WOZ waarde. woz verlaag naar redelijk niveau.

14 września 2021

Oceniono na 5 z 5

Makkelijke en duidelijke hulp cq…

Makkelijke en duidelijke hulp cq begleiding mbt bezwaar maken tegen de WOZ
U bent duidelijk eerlijk en correct dat zijn eigenschappen die niet snel te vinden zijn chappo ik zal U verder aanbevelen m.vr.gr. Alex Peters

10 września 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Hartelijk dank voor uw review en de toekomstige aanbevelingen! Graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl.

Oceniono na 5 z 5

Heel goed en correct opgepakt

Heel goed en correct opgepakt.
Duidelijke communicatie.

9 września 2021

Goed en snel opgepakt

Goed en snel opgepakt. WOZ verlaging deels gerealiseerd.

1 września 2021

Beste Chris,
Hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl

Bezwaar maken heeft zin.

Heel fijn dat de mensen van MaakWOZbezwaar zich voor mij hebben ingezet, zonder verdere kosten, althans niet zichtbaar voor mij. Bovendien blijkt het dus zinvol om bezwaar te maken en niet toe te geven aan de van overheidswege opgelegde waardering.

6 sierpnia 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Geachte heer Humme, hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens bij MaakWOZbezaar.nl!

Oceniono na 4 z 5

Vanaf mijn aanvraag voor vermindering…

Vanaf mijn aanvraag voor vermindering van de woz waarde van mijn huis, ben ik zeer goed op de hoogte gehouden door uw organiesatie.
Indien het zich weer voordoet, zal ik weer gebruik maken van uw diensten.

19 lipca 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Geachte mevrouw Romgens, hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl!

Oceniono na 5 z 5

Het duurde even maar succesvol bezwaar…

Het duurde even maar succesvol bezwaar aangetekend!

13 lipca 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Beste Elizabeth, hartelijk dank voor uw review! Wij hebben helaas niet veel invloed op de snelheid van de uitspraak. Het is zelfs zo dat gemeenten tot 31 december van het belastingjaar hebben om tot een besluit te komen. Nogmaals dank voor de review en graag tot ziens!

Woz vermindering

We zijn netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen. We zijn blij met de uitkomst. Zo zie je dat het wel degelijk nut heeft.
Bedankt maakwozbezwaar.nl

12 lipca 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Bedankt voor uw beoordeling Jan!

Oceniono na 4 z 5

Enorm makkelijke manier om bezwaar te…

Enorm makkelijke manier om bezwaar te maken tegen de WOZ waarde. Zij doen alles en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Het bezwaar leidde tot een aanzienlijke verlaging van de WOZ waarde.

30 czerwca 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Beste Jolijn, hartelijk dank voor je feedback! Heb je nog tips voor ons om de volgende keer 5 sterren te krijgen?

Oceniono na 5 z 5

Bezwaar gegrond verklaard :-)

Zonder veel moeite is ons bezwaar afgehandeld. Duidelijke communicatie.

5 lutego 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl!

Perfect geholpen top.

20 stycznia 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Hartelijk dank voor uw review en fijn dat we u naar tevredenheid hebben geholpen! Graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl

Oceniono na 4 z 5

Door hulp van jullie is de WOZ waarde…

Door hulp van jullie is de WOZ waarde omlaag gegaan. Hebben daarzelf niets voor hoeven te doen. We zijn daar tevreden over

8 stycznia 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Hartelijk dank voor uw review mevrouw Bos. Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl!

Aanrader!

Ze hebben mij keurig geholpen. Mijn WOZ waarde was met een verhoging van 13% veel te hoog. Is dank zij hun bemiddeling met € 20.000,- verlaagd.
Contactmogelijkheden via mail en app. Aanrader!

8 stycznia 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Hartelijk dank voor uw review meneer De Bruin. En fijn dat we u goed hebben geholpen. Graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl!

Goed geholpen

Goed geholpen, duidelijke communicatie. Wij zijn tevreden

7 stycznia 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent. Graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl!

Oceniono na 5 z 5

Mensen met ervaring en zeer vriendelijk

Medewerkers die weten waar ze het over hebben. Bij elke vraag die ik had stonden ze mij vriendelijk en netjes te woord. Zeker een aanrader!

6 stycznia 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Hartelijk dank voor uw review en de mooie woorden. Graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej