MaakWOZbezwaar.nl BV Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Zeer weinig resultaat maar zeer hoge rekeningen sturen die via de gemeente worden betaald. Maakt gebruik van grijze gebieden in de wetgeving en kan daardoor hoge facturen sturen naar de gemeente. D... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nette en correcte afhandeling van ons verzoek inzake de WOZ waarde. Ons bezwaar is keurig door hen afgehandeld. Je meld de kwestie aan en in de beginfase lever je de gevraagde stukken in. Hierna he... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

In eerste instantie had de gemeente een afwijzing gestuurd, maar deze bleek van een ander huis in een andere straat in Eersel te zijn. Een verschilletje van 'H' in plaats van 'SCH' zullen we maar zegg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

WOZ aanslag verlaagd Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van ons bezwaar, Naast het verzoek hebben wij alleen de noodzakelijke gegevens doorgegeven en neen aantal foto's ge-uploaded. Dat was o... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Biuro pomocy prawnej

Napisane przez firmę

MaakWOZbezwaar.nl helpt particulieren en bedrijven bij het bezwaar maken tegen de WOZ waarde. In veel gevallen wordt er namelijk te veel belasting betaald, omdat de WOZ waarde te hoog is vastgesteld. Met onze beproefde werkwijze en het persoonlijke contact met onze klanten hebben wij al vele klanten mogen helpen bij het controleren en verlagen van de WOZ waarde en alle belastingen die daarmee samenhangen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

De WOZ aanslag was veel te hoog

De WOZ aanslag was veel te hoog. MaakWOZbezwaar.nl ingeschakeld, daarbij bleek dat er sprake was van een administratieve fout. Dit werd gecorrigeerd. Mijn bezwaar werd deels gegrond verklaard met een veel lagere waarde grondslag. Prima opgelost.

18 listopada 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl!

Oceniono na 5 z 5

Ik ben uitstekend geholpen met mijn…

Ik ben uitstekend geholpen met mijn bezwaarschrift. Mijn woz waarde is hierdoor omlaag gegaan. Bovendien was dit kosteloos voor mij. Helaas niet voor de gemeente.

18 listopada 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Fijn dat u goed bent geholpen en dat er een mooi resultaat uit is gekomen. Hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl!

WOZ aanslag verlaagd

WOZ aanslag verlaagd
Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van ons bezwaar, Naast het verzoek hebben wij alleen de noodzakelijke gegevens doorgegeven en neen aantal foto's ge-uploaded. Dat was onze gehele bijdrage. MaakWOZbezwaar.nl heeft verder alles geregeld en wel op een perfecte manier. Waarvoor onze hartelijke dank

8 listopada 2021

Geachte heer Scheltinga,
Goed om te lezen dat u onze werkwijze als plezierig hebt ervaren. Wij willen u hartelijk danken voor uw review en helpen u in de toekomst graag weer bij een te hoge WOZ waarde!

Oceniono na 1 z 5

ongegrond verklaard!

Toevallig naast ons stond een huis te koop in funda, dachten wij de huizen zijn rijwonningen en kwa prijs ze zijn gelijk dus weten wij wat de WOZ waarde is.

Totdat de gemeente heeft woz waarde naar ons verstuurd en blijkt onze huis durder te zijn dan die stond te koop.
Toen dachten wij iets klopt niet!
Toch gingen wij een oplossing zoeken en kwam maakwozbezwaar.nl tegen met
hoge klanten reviews (bijna tegen 10) hebben wij maakwozbezwaar.nl ingeschakeld om de gemeente duidelijk te maken dat huizenprijs op een adres en naast elkaar moet bijna gelijk zijn waarom ons huis is durder?

Na lange tijd wachten uiteindelijk hebben wij een bericht van maakwozbezwaar.nl ontvangen stond er in: uitspraak
Uw bezwaar is ongegrond verklaard.....
wij zijn heel zwaar teleurgesteld!

29 października 2021

Geachte heer/mevrouw,

Wat jammer om te lezen dat u teleurgesteld bent in de uitkomst van uw bezwaar. Onze taxateur heeft de uitspraak van de gemeente beoordeeld en aan de hand daarvan hebben wij u een mail gestuurd met onze conclusie dat de waarde van uw woning correct is vastgesteld door de gemeente. Zoals u zelf al aangeeft is uw woning bijna gelijk aan de referentiewoningen, maar niet helemaal. Dit laat ook zien waarom er verschillen zijn in de waarde. Een grotere of luxere woning is namelijk meer waard dan een kleinere of eenvoudigere woning. De verschillen die er zijn tussen uw woning en de gebruikte referenties die gebruikt zijn door de gemeente, zijn goed doorberekend naar de WOZ waarde van uw woning.
In de uitspraak kunt u ook lezen hoe dit is onderbouwt. Indien u hier meer uitleg over wilt, kunt u altijd contact met ons opnemen.

MaakWOZbezwaar.nl

Top geregeld

25 października 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Geachte heer Seinen, fijn dat we u goed van dienst konden zijn. Hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl

Prima gedaan

25 października 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Hartelijk dank voor uw review en fijn dat we u goed hebben geholpen. Graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl

Oceniono na 5 z 5

Absoluut de moeite waard!

Behulpzaam en duidelijke informatie wat in te dienen. Goed op de hoogte gehouden met positief resultaat.

21 października 2021

Geachte mevrouw Van der Steen,
fijn dat we u goed hebben geholpen. Hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl!

Oceniono na 4 z 5

t duurde bijna 8 maanden maar de woz is…

t duurde bijna 8 maanden maar de woz is weer "normaal"

19 października 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Geachte heer Ophof, fijn dat we u hebben kunnen helpen. Helaas heeft de gemeente inderdaad tot 31 december van het belastingjaar om tot een beslissing te komen. Daardoor duurt het soms wat langer voordat u een uitspraak ontvangt. Hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl!

Oceniono na 5 z 5

Ik heb de ondersteuning als prettig…

Ik heb de ondersteuning als prettig ervaren. Het kost minimale inspanning en alles word duidelijk uitgelegd.
Bij ons is het gelukt, dus zeer tevreden.

18 października 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Geachte mevrouw Nijveld, fijn dat we u goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor de review en graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl

rechtvaardigheid zegeviert

Ondanks dat ik niet al het gevraagde kon leveren door zeer verdrietige omstandigheden, zijn jullie er toch in geslaagd dat de WOZ waarde een stuk MINDER is geworden waarvoor hartelijk dank

18 października 2021

Oceniono na 4 z 5

Het gebruik vanWOZ bezwaar is top!

Het gebruik van maak WOZbezwaar.nl heeft wel degelijk zin !De woz waarde van onze woning was fors gestegen !Maar is nu door de hulp van MaakWOZBEZWAAR terug gezet naar een realistische waarde!
Super bedankt!

12 października 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Goed om te lezen dat we u goed hebben kunnen helpen en hartelijk dank voor uw review. Graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl!

Excellente belangen behartiging!

Excellente belangen behartiging!!
Heel tevreden!

12 października 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening! Hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl.

Oceniono na 5 z 5

Super gratis geholpen en nergens naar om hoeven kijken!

Prima geholpen met mijn verlaging van de WOZ waarde! Mijn WOZ waarde is door jullie inzet met € 20.000,00 vermindert! Je moet wat geduld opbrengen, maar dan is het resultaat ook daar. Want de ambtelijke molens draaien in Nederland niet zo vlot!
Hartelijk dank voor jullie hulp, en indien noodzakelijk zal ik de volgende keer zeker weer een beroep op jullie doen!

4 października 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Het is inderdaad jammer dat u lang heeft moeten wachten op de uitspraak, maar wij zijn toch blij dat we u goed hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl!

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn erg tevreden over de geboden…hulp

Wij zijn erg tevreden over de geboden hulp bij de W.O.Z waarde. Veel dank daarvoor. Vriendelijke groet. Familie K. Taams.

28 września 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen. We hebben het graag gedaan. Graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl!

WOZ waarde

Door bezwaar te maken ben ik verlaagd in de woz waarde, heb er mede door jullie verder niets voor hoeven te doen .

Henk

28 września 2021

Odpowiedź od MaakWOZbezwaar.nl BV

Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens bij MaakWOZbezwaar.nl!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej