Oceniono na 5 z 5

Jeg er faktisk virkelig imponeret over læderpuden. Den er af høj kvalitet. Syninger, materiale og generel udførsel er helt fejlfri. Meget varm anbefaling herfra. Vi er meget glade for puden og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Die bestellten Kissen sind top verarbeitet und passen maßgenau. Einzige kleine Beanstandung bei den Rückenpolster empfehle ich das Klettband eher in 3 Streifen vertikal anzunähen oder horizontal im o... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Firmaet lever ikke op til deres egne løfter. Vi har købt hynder til en designstol gennem dette firma. Vi fik leveret dårligt syede hynder hvoraf een var i forkerte mål. Da vi klagede blev vi mistænk... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vi er meget fornøyd med kvaliteten på putene til vår rotting sofa på terrassen. Med disse nye putene føles det som vi fikk nye møbler. Kvaliteten er topp! Leveringen tok ca 3 uker som kanskje var litt... Zobacz więcej

4,1

1 gwiazdka

Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 1 z 5

I bedste fald, groft misvisende

Bestilte et altansejl hos Maaho for over en måned siden. På trods af Maahos reklamer og nyhedsbreve, der lover hurtig levering (inden for 2 dage jf. nyhedsbrev), har jeg hverken modtaget mit produkt eller fået klar besked om forsinket levering.

Derudover var det umuligt at få kontakt via telefon, selvom de påstår at have telefonsupport i åbningstiden – telefonen blev ikke besvaret trods gentagne opkald.

Først efter skriftlig henvendelse oplyste Maaho, at hurtig levering kun gælder, hvis man tilkøber "Express", hvilket ikke fremgik af deres reklamer eller nyhedsbreve.

Da jeg påpegede disse urigtige oplysninger og udtrykte min utilfredshed, valgte Maaho at annullere min ordre uden gyldig grund og uden at tilbyde en løsning.

En særdeles useriøs oplevelse, hvor virksomheden efter min vurdering handler i strid med både købeloven og god markedsføringsskik.

Jeg kan ikke anbefale Maaho til andre og vil opfordre forbrugere til at være meget påpasselige ved handel med dem.

3 kwietnia 2025
Logo Maaho

Odpowiedź od Maaho

Hej Søren,

Jeg beklager, at du ikke er tilfreds med vores service.

Alle vores produkter bliver specialsyet efter kunders specifikke ønsker og mål, og derfor er den dato, vi melder ud først også, som vi skriver, en forventet leveringsdato. Datoen er baseret på vores dygtige syerskers bedste vurdering, ud fra hvad der ligger inde af ordrer.
Den kan skubbe sig i begge retninger og vi holder løbende vores kunder informeret. Vores mål og interesse ligger naturligvis i at sende hurtigst muligt og vi tilstræber os på dette.

Når vi sender ordren, vil du modtage en mail fra os med et trackingnummer, så du kan følge transporten.

Vores telefon support holder åbent dagligt på telefon 9245 6000.

Som du selv påpeger, så tilbyder helt ekstraordinært en ekspres produktion, til dem som ikke kan vente. Her garanterer vi at afsende ordren indenfor 4 hverdage fra bestillingen. En service vi er umådelige stolte af, da vi er de eneste i Europa som kan tilbyde dette.
Du fik selvfølgelig også tilbuddet om denne service, da du bestilte din ordre.

Morten

2te.Brstellung

2te.Brstellung, hat leider viel länger in der Lieferung gedauert aber wieder ein gutes Kissen erhalten,nichts Gegenteiliges zu sagen,alles so wie zuvor beschrieben und passgenau..gerne wieder

25 kwietnia 2025
Oceniono na 3 z 5

Virkelig lang leveringstid selvom der…

Virkelig lang leveringstid selvom der står hurtig levering på hjemmesiden (4-6 uger har vi ventet). Ikke det jeg havde forestillet mig. Skriver til kundeservice da jeg tror at det er en fejl men får en "kold" mail tilbage om at jeg kan læse svaret på mit spg i ordrebekræftelsen. Kvaliteten ser OK ud men ikke noget specielt

15 kwietnia 2025

Perfekt passform.

Mycket detaljerade frågor vid beställningen. Vilket gjorde att slutprodukten blev precis så bra som jag hade hoppats på. Passade perfekt som dyna på locket till min brudkista. Även tiden för leverans stämde bra. Varan kom till påsk som jag hade fått besked om.

18 kwietnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Godt og pænt produkt og nem bestilling.

Godt og pænt produkt og nem bestilling.
Vi måtte dog vente i knap 2 mdr på vores produkt selvom hjemmesiden angav noget andet, men vi fastholdt ordren fordi der var god og ærlig kontakt med butikken, da vi ringede.
Vi bestiller gerne derfra en anden gang!

21 kwietnia 2025

Sitzauflage

Wir haben eine Sitzauflage für unsere Garderobe bestellt. Alles gut verarbeitet und ein schöner Stoff. Wir sind sehr zufrieden! Preis-Leistung passt auf jeden Fall.

17 kwietnia 2025

Tolle Verarbeitung und passen genau

Die bestellten Kissen sind top verarbeitet und passen maßgenau. Einzige kleine Beanstandung bei den Rückenpolster empfehle ich das Klettband eher in 3 Streifen vertikal anzunähen oder horizontal im oberen Drittel.
Die Farbe scheint mir heller als bestellt. Ein paar Muster zuvor zur Auswahl bestellen wäre besser gewesen, mein Fehler.

3 kwietnia 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej