Lyckrea Recenzje 536

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Varorna motsvarade inte bilderna. Väldigt LÅNGSAM kundtjänst. Hoppas jag hinner få retursedeln innan returtiden går ut!!! Har Skickat dem TRE MAIL och bett om retursedel!. INGET SVAR om detta, me... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I bought a product that was exactly what I expected. But unfortunately the postage took way to long and it was not the company's fault. It was the local post office mistake. Therefore the product arri... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jag har beställt varor från detta företag, hälften av sakerna kom. Jag har provat ringa kundtjänst men får bara prata med en automat röst som hänvisar till att mejla och förklara vad som felat.Jag har... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Börja med att skicka det man beställt. har beställt ett spolmunstycke i början av maj, har inte hört, sett eller fått. DÅLIGT mah// Kent Lindberg

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Lyckrea är men modernt företag som är dedikerat till att leverera och erbjuda de coolaste prylarna för den medvetna människan. Om du har några problem med beställningen, Var god och kontakta oss först. customer@lyckrea.se

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Dålig produkt, dålig kundservice

Köpte medel för att rensa stopp i avlopp, enligt sidan och reklamer funkar den överallt men när jag fick produkten, från Kina såklart, så står det att det inte får användas i våra rör. Jag kontaktar för att skicka tillbaka, de erbjuder istället 50% återbetalning och behålla produkten så de slipper skicka tillbaka till Kina. Det här är en månad sen, sen inga mer svar eller pengar tillbaka. Handla inte här, väldigt dåliga varor och kundservice

16 czerwca 2025

Hej Therese

Vi beklagar att du inte är nöjd med produkten. Vi hoppas att alla kunder blir nöjda med varje köp, men förstår också att allt inte kan vara perfekt. Om du av någon anledning inte är nöjd med din beställning kan du begära att returnera varorna inom 30 dagar efter att du mottagit beställningen.

Vi beklagar att svarstiden på e-post inte uppfyller dina förväntningar. Observera att den dagliga arbetstiden är måndag till fredag och ledigt på helger.

Vi har rapporterat ditt problem till vår kundtjänst och de kommer att svara dig inom 48 timmar. Om du inte har fått någon feedback under den tiden kan du kontrollera om det finns några e-postmeddelanden från "clientplus" i din skräppostmapp eller skräpmapp. Vi kommer att ge dig en tillfredsställande lösning. Observera att vi kommer att kontakta den e-postadress som lämnades i beställningen.

Oceniono na 1 z 5

Varning för oseriöst företag!

Snart 1 månad sedan jag gjorde min beställning. 10-15 dagar skulle leveransen ta, men jag har inte ens fått en bekräftelse på att det har skickats. Betala har jag dock fått göra! -.-
Jag har både skickat mail till dem samt skrivit på Facebook, utan svar. Väldigt oseriöst företag! Varning!

14 lipca 2025

Hej Sofia

Vi beklagar att beställningen är försenad. Vanligtvis skickar vi inom 7 arbetsdagar efter att beställningen lagts. Reaprodukter måste anpassas efter att beställningen lagts. Men på grund av högsäsong på senare tid måste varorna desinficeras och kontrolleras i tullen och på lagret. Detta kan leda till försenad leverans.

Enligt vår avbokningspolicy kan olevererade beställningar avbrytas om du vill. Oroa dig inte.

Silikonduschmattan är en besvikelse

Silikonduschmattan är en besvikelse.
- sitter inte fast utan ramlar ned.
- massage effekten minimal
- löddrar inte med flytande tvål, måste massera in tvål

mao underlättar inte att hålla kroppen ren

5 lipca 2025

Hej Britt

Vi ber uppriktigt om ursäkt för att produkten inte uppfyllde dina förväntningar baserat på vår reklam. Vårt mål är att ge korrekt information om våra produkter, men vi förstår att individuella upplevelser kan variera beroende på faktorer som [hudtyp/användningsvanor/miljö]. Din feedback är ovärderlig för oss, och vi kommer att se till att dela den med våra marknadsförings- och produktutvecklingsteam för att förbättra både vårt budskap och själva produkten.

Det finns många liknande beställningar i vårt system om vi bara söker efter ditt Trustpilot-konto. Så vi kan inte avgöra vilken som är din beställning.

Kan du ge oss mer information, till exempel mottagarens namn, telefonnummer, adress eller mer information som kan hjälpa oss? Vi kommer att ge dig en tillfredsställande lösning.

Oceniono na 1 z 5

Lyckrea är ett bluff företag

Man får inte det man har beställt från företaget,
Mailat till dom 3 gånger men får inget svar tillbaka.
Kommer ALDRIG att handla något mer där.
Hoppar de får näringsförbud
Bluff företag.

2 czerwca 2025

Hej Susan

Vi beklagar att du inte är nöjd med leveranstiden. Enligt webbplatsens leveranstid är leveranstiden: Leveranstiden för en beställning uppdelad i två delar:
①Leveranstid: 10-20 arbetsdagar och ②Handläggningstid: 3-5 arbetsdagar. Total tid: 10-25 arbetsdagar. Tack för din förståelse.

Vi beklagar att svarstiden för e-postmeddelanden inte uppfyller dina förväntningar. Observera att den dagliga arbetstiden är måndag till fredag ​​och ledig på helger. Vanligtvis svarar serviceteamet på e-postmeddelanden inom 48 timmar. Det kan leda till förseningar i svarstiden. Vi kommer att göra vårt bästa för att förbättra servicen.

Blufföretag

Beställde och förbetalade en vara som aldrig kom. Efter att ha kontaktat företaget två gånger utan att ha fått något svar varnar jag andra köpare för detta företag. Tack vare att betalningen gick via Klarna fick jag tillbaka mina pengar.

3 czerwca 2025

Hej Yvonne

Vi beklagar att du inte fick e-postmeddelandet. Vanligtvis svarar vi våra kunder inom 48 timmar. Om du inte fick någon feedback inom den tiden, vänligen kontrollera din skräppostmapp.

Handla inte av Lyckrea!

Skrev ett omdöme här och fick ett helt annat svar här än på mejlen! Och dessutom får jag svar!! Låt bli att handla av detta företag om du inte är beredd att bli blåst på pengar !

4 czerwca 2025

Hej Yvonne

Kan du ange ditt ordernummer eller mottagarens namn, telefonnummer, adress eller mer information för att hjälpa oss? Vi kommer att ge dig en tillfredsställande lösning.

Oceniono na 1 z 5

Barnspel som levererades trasigt, utan säkerhetsmärkning och svenska spelinstruktioner

Köpte ett barnspel till julklapp, ordernr: Ly-1049714. Fick varan den 21/12-24. Paketet var trasigt vid leverans. Förpackningen till ringklockan var också trasig. Ingen instruktion om spelet fanns på svenska, vilket inte framgick av deras information. Ingen CE-märkning angående färgerna som trämaterialet är målat med så man vet inte om de är giftfria och säkra. Viktigt då det är ett barnspel.
Mejlade kundtjänsten den 21/12-24 men fick aldrig något svar, uselt! Det fanns ingen information om hur man skulle returnera en felaktig vara. Har nu väntat 5 månader på ett svar och information om hur jag ska kunna returnera det trasiga och bristfälliga spelet. Är det rimligt tycker Lyckrea? Betalade 318 kr för försändelsen.
Efter 5 månaders väntan på hjälp, och en recension på TP fick jag äntligen hjälp. Redan efter en dag svarade Lyckrea, och idag fick jag information från Klarna om att ett återbetalning gjorts. Klarna har f.ö inte gjort något för att hjälpa mig, trots utebliven hjälp från deras samarbetspartner, också uselt!
Mitt ärende visar tydligt på att Trustpilot fyller en viktig funktion. Sorgligt att det är så men bra att ni finns.

19 grudnia 2024

Hej Ingela

Vi beklagar att ditt paket har skadats under transporten. Det är verkligen inte så vi vill att våra produkter ska lämna lagret och hitta sina nya hem. Vi förstår hur besvikande det är att en produkt tas emot i ett mindre tillfredsställande skick och ber om ursäkt.

Vi har rapporterat ditt problem till vår kundtjänst och de kommer att svara dig inom 48 timmar. Om du inte har fått någon feedback under den tiden kan du kontrollera om det finns några e-postmeddelanden från "clientplus" i din skräppostmapp. Vi kommer att ge dig en tillfredsställande lösning. Observera att vi kommer att kontakta den e-postadress som du lämnade i beställningen.

Blufföretag, handla inte

Glad att jag tog mig tid att bläddra till lite äldre omdömen (ett par månader) INNAN jag beställde. Vilket gjorde att jag avstod helt. Goddag yxskaft-svar från ”serviceteamet” var ibland rent skrattretande. Tack för Trustpilot som hjälper oss konsumenter att bli mer observanta och ger oss möjlighet att dela våra erfarenheter.

11 maja 2025

Hej Karin

Vi beklagar att du inte är nöjd med webbplatsen. Vi är en riktig och pålitlig shoppingwebbplats. Vi strävar efter att förse våra kunder med prisvärda produkter. Vi förstår dina farhågor. Vi hoppas att varje kund blir nöjd med varje köp, men förstår också att allt inte kan vara perfekt.

Vi har rapporterat ditt problem till vår kundtjänst och de kommer att svara dig inom 48 timmar. Om du inte har fått någon feedback under den tiden kan du kontrollera om det finns några e-postmeddelanden från "clientplus" i din skräppostmapp eller skräppostmapp. Vi kommer att ge dig en tillfredsställande lösning. Observera att vi kommer att kontakta din e-postadress som du lämnade i beställningen.

Oceniono na 2 z 5

Inte bra!

Inte bra!! Fick inte varan jag beställde

10 kwietnia 2025

Hej Lina

①Leveranstid: 10–20 arbetsdagar och ②Handläggningstid: 3–5 arbetsdagar. Total tid: 10–25 arbetsdagar. Tack för din förståelse.

Vi skulle gärna vilja hitta beställningen och lösa problemet åt dig. Men vi hittade inte din beställning via ditt Trustpilot-konto "Lina" efter att ha gjort flera sökningar i systemet. Kan du ange ditt ordernummer eller mottagarens namn? Vi kommer att ge dig en tillfredsställande lösning.

Order

Jag inte fått min order,men den är betalt!! Orderreferens C6TS1SL3.
Ni svarar ej på.mail
/Sofia

27 marca 2025

Hej sofia

Vi beklagar att du inte är nöjd med leveranstiden. Enligt webbplatsens leveranstid är leveranstiden: Leveranstiden för en beställning är uppdelad i två delar:

På grund av högsäsong kan varorna behöva desinficeras i tullen, och vissa beställningar kan bli försenade under transport, vilket resulterar i försenad leverans. Vi beklagar att svarstiden på e-post inte uppfyller dina förväntningar. Observera att den dagliga arbetstiden är måndag till fredag ​​och ledigt på helger. Vanligtvis svarar serviceteamet på e-postmeddelanden inom 48 timmar. Det kan orsaka svarsförseningar. Vi kommer att göra vårt bästa för att förbättra servicen.

Vi skulle vilja hitta beställningen och lösa problemet åt dig. Men vi hittade inte din beställning via ditt Trustpilot-konto "sofia D" efter att ha försökt flera sökningar i systemet. Kan du ange ditt ordernummer? eller mottagarens namn? Vi kommer att ge dig en tillfredsställande lösning.

Oceniono na 1 z 5

Köpte en varaBesvikwn kund som inte var enligt…

Köpte en vara som inte var enligt annonsen. Det saknades tillbehör som skulle ingå och leveranstiden hölls inte. Vid brevkonvensation fick jag svar av ett kinesiskt företag och inte från Lyckrea. De hänvisade till sin företagspolicy trots att jag handlat av Lyckrea. Det var även Lyckrea som fick min betalning enligt Klarnakvittot. Lyckrea är ett svenskt företag och då torde svenska lagar gälla.

7 marca 2025

Hej Tina

Vi beklagar att du inte är nöjd med din beställning. Vi ber om ursäkt för besväret. Vårt team arbetar med att åtgärda felet direkt och vi kommer att se till att de saknade varorna skickas till dig eller återbetala dig så snart som möjligt.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej