Luxuskirurgi Danmark ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Er opereret 3 gange. Alle gange har jeg været fuldt ud tilfreds med service både med det danske kontor og det litauiske team. Efter hjemkomst har de på kontoret i Danmark været søde og tålmodige til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Luxuskirurgi! 🤍 Jeg har fået lavet en mommy make-over, og selvom der kun er gået 8 dage siden min operation, er jeg allerede SÅ glad for resul... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Är supernöjd med hela mottagandet och den mommy makeover jag gjorde förra året. Personalen och kirurgen tar väl hand om en. Jag reste ensam från Sverige och kände mlg trygg ocg omhändertagen hela rode... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Centrum chirurgiczne
  2. Kosmetyki
  3. Sklep z produktami dla zdrowia i urody
  4. Sanatorium
  5. Chirurg plastyczny
  6. Klinika chirurgii plastycznej

Napisane przez firmę

Luxuskirurgi – Plastikkirurgi i EU med danske standarder Luxuskirurgi er et dansk koncept, der tilbyder plastisk kirurgi og medicinske behandlinger på en topmoderne privatklinik i Kaunas, Litauen – inden for EU og under samme strenge krav som i Danmark. Vi specialiserer os i trygge behandlingsforløb for danske patienter, hvor kvalitet, sikkerhed og personlig service er i centrum. ✔ EU-baseret kirurgi med høje kvalitets- og sikkerhedsstandarder ✔ Dansktalende rådgivning før, under og efter dit forløb ✔ Forundersøgelser og opfølgning i Danmark ✔ Transport inkluderet – vi henter og bringer i lufthavnen ✔ Adgang til dansk sundhedsfaglig support efter hjemkomst Klinikken i Kaunas ligger kun ca. 1 times flyvetid fra Danmark og er udstyret med moderne faciliteter og erfarne specialister. Vi er kendt for vores høje serviceniveau og gennemsigtige forløb – fra første kontakt til færdigt resultat. 📩 Kontakt os på kontakt@luxuskirurgi.eu 📞 Eller ring på 70 20 89 20 for en uforpligtende vurdering

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

140 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Ville vælge lux igen

Fået brystløft, rygløgt lårløft, Tommy tuck med forlænget snit, er super glad for mit resultat. Følte mig tryg hele vejen.

27 sierpnia 2023

Kære Linda,

Tak for din anmeldelse og de søde ord. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og har følt dig tryg, det er det der er hele ideen med vores koncept og heldigvis den oplevelse langt de fleste har.

Team LXK.

Fantastisk team

Fantastisk team. Hjælp hele vejen igennem! Var sammen med min veninde, kunne se at der var styr på alt. Snak med læge osv. jeg vil til hver en tid vælge dem! Service er i top! Dygtig kirurger! Resultatet? Wau ❤️🙌.

18 sierpnia 2023

Kære Saida,

1.000 tak for de søde ord og anbefaling. Vi bestræber os på at hjælpe og vejlede det bedste vi kan og det ved vi at vi gør godt. Vi ønsker dig rigtig god heling og håber at se dig til opfølgning i Aarhus på et tidspunkt.

Team LXK

Se Kontant på DR fra 24/8-23

Se Kontant på DR fra 24/8-23

Jeg er selv opereret igennem luxuskirurgi i 2022 og er endt med meget grimme bryster, smerter og unødvendigt lange ar. Resultatet er blevet vurderet af en af Dk`s førende kirurger som heller ikke var begejstret. Hverken over metode eller resultat. Det vil koste mig 64.000 kr. at få rettet op på. Det er penge jeg ikke har og må leve med et spejlbillede jeg er mere ked af end nogensinde.
Til trods for at LXK kirurgen, Darius (ud fra billeder) godkendte mig til korrektion af bryster (han må, ligesom alle andre der har set resultatet kunne se, at det ikke er et godt stykke arbejde) fik jeg efter mange rykkere for dato for denne korrektion, slutteligt en besked om, at LXK Kirurgen Urbonas som oprindeligt havde opereret mig synes det så pænt (endda perfekt) ud og mente ikke en korrektion ville ændre noget. Jeg kunne dog betale et gebyr på 3750 kr. og tage derned for at få en vurdering ansigt til ansigt. Oveni det skal der betales for fly og hotel. Nu uden garanti for en korrektion. Min tillid til LXK er helt væk efter den behandling jeg har fået og jeg skal under ingen omstændigheder tilbage til Litauen
LXK er vældig søde til at hjælpe, svare på spørgsmål osv. til du er halet ind som kunde og har betalt. Fra jeg landede i Litauen har forløbet været helt grotesk. Hele oplevelsen er desværre for lang at beskrive her.
Luxuskirurgi vil uden tvivl komme med en kommentar i form af en bortforklaring. Se Blot programmet KONTANT på DR fra d. 24/08-23 . Jeg har dokumentation på ovennævnte og hele forløbet i form e- mails. e- mails KONTANT`s journalist også er i besiddelse af.
Pas på dig selv og din krop. Det kan koste dig dyrt både fysisk, psykisk og økonomisk at vælge LXK.

13 czerwca 2023

Fantastisk resultat! - Supersøde og professionelt personale

Jeg har lige været afsted i Litauen med LXK for første (og i hvert fald ikke sidste!) gang - sikke en dejlig og fantastisk oplevelse og sikke et helt igennem fantastisk resultat - jeg er SÅ glad for det hele! Den bedste beslutning nogensinde :)
Alt var helt perfekt lige fra bookingen (og svarene på mine rigtig mange spørgsmål :) ) - til jeg landede i skønne skønne Kaunas og blev hentet af den sødeste danske chauffør, til indkvarteringen på det hyggeligste B&B, mødet med og hjælpen fra guiderne gennem hele forløbet - for ikke at nævne de supersøde professionelle kiruger og den lækre klinik!
Jeg vil aldrig vælge andet - jeg kommer helt sikkert igen ;) TAK!

2 sierpnia 2023

Gastric sleeve operation

Jeg fik lavet en GS d. 28/6 og blevet holdt i hånden hele vejen. Jeg havde den bedste oplevelse, netop fordi jeg fik tildelt min egen dansk talende guide, den bedste guide man kunne ønske sig.
Oplevelsen på hospitalet var også tryg, da 99% talte engelsk men kan man ikke selv engelsk er din personlige guide der til støtte.
Og hun var med til alle undersøgelser og blodprøver.

Alt var ordentligt, alt blev forklaret ned til mindste detalje, man fik en "madpakke" med sig efter udskrivelsen og ja igen, jeg var aldrig usikker, for havde jeg spørgsmål kunne jeg til hver en tid skrive eller ringe til min guide.

Alt i alt en kæmpe anbefaling at bruge Luxuskirurgi hvis man har ønsker om en GS eller lign.

Jeg ved jeg selv kommer til det i fremtiden igen.😄

28 czerwca 2023

Gastric Sleeve

Jeg kom hjem for 14 dage siden efter en Gastric Sleeve som er forløbet uden problemer❤️

Min krop har taget operation næsten uden smerter og gener.

De forventninger jeg havde til hele forløbet blev indfriet fuldstændigt.

Luxuskirurgi svare på alle spørgsmål man må have såfremt de materialer man får tilsendt ikke besvare dine spørgsmål.

Jeg anbefaler alle, der overvejer denne operationen - undersøge alt om Gastric Sleeve inden du tager afsted. Der er mange gode og nyttige tips at finde ud over dem LXK giver.

Så er man forberedt på livet når man kommer hjem. Feks få købt flydende mad og vitaminer da man er meget træt når man kommer hjem.

Det er vigtigt for mig at skrive til alle der læser denne anmeldelse - at når man vælger udlandet skal man huske ikke at sammenligne med DK.
Man er i udlandet - men det betyder ikke at standarden er dårligere - tvært imod. Men det forgår på engelsk/litauisk med en dansk guide. Dog på engelsk når man er på hospitalet alene.

Litrauen har søde og imødekommende mennesker og min danske guide sørgede for at jeg var tryg hele vejen igen.

Selve hospitalet/klinikken var så ren at man skulle tro at der blev gjort rent konstant hvert minut for at holde standarden så højt. Indretning og atmosfæren var også i top.
Personalet tjekkede mig jævnligt og kom løbende med det samme jeg brugte klokken.

Jeg fik en grundig vejledning inden jeg blev udskrevet.

Altså jeg kan kun give LXK - 5+ for mit forløb! Og vil til enhver tid anbefale dem❤️

17 stycznia 2023
Oceniono na 1 z 5

Helt sikkert dygtig og profesionelle…

Helt sikkert dygtig og profesionelle kirurger, sygeplejerske m.v., men elendigt personale i DK, der tænker de kun på deres provision, og ikke om det hænger sammen for patienter ift. arbejde, fly m.v.. Ingen forstand på god service og kundepleje, man skal ikke stille spørgsmål om hendes måde at behandle folk på.
Botox sygeplejerske, der lever fedt på en virksomhed, som en anden har kæmpet for at få så stor.

6 lutego 2025

Kære Lennie,

Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse med vores danske kontor. Jeg kan dog konstatere at du ikke er opereret igennem os, da vi ikke kunne imødekomme dine forventninger. Derfor bærer din anmeldelse desværre præg af at være falsk. Vi er hverken botox sygeplejersker eller provisionslønnet på kontoret. Vi håber du finder et sted der kan opfylde dine forventninger tilfredsstillende.

Kæmpe anbefaling herfra

Hos Luxuskirurgi er der altid en god og varm tone, hvor man føler sig passet godt på, lyttet til og set for den person man er. Jeg blev opereret på fi clinica af Domantas og hele min oplevelse var god og endnu vigtigere tryg, fra start til slut. Jeg har nogle personlige ting jeg bokser med og det blev der virkelig taget hensyn til og jeg følte mig tryg hele vejen. Resultatet er bedre end jeg havde regnet med, hvilket også gør at jeg kan varmt anbefale at få en operation der. Efter operation og hvor jeg er kommet hjem, er der også en god tryghed i, at man kan ringe og spørger om alt hvad man har brug for, hvis nogen tvivl opstår. De giver sig tid til at lytte og sørger for at man får grundig svar på sine spørgsmål. Jeg er yderst tilfreds og glad for at jeg har valgt Luxuskirurgi endnu engang🙏🏼 kæmpe anbefaling herfra ❤️

30 listopada 2022
Oceniono na 4 z 5

Kørsel

Ville være dejligt hvis det ikke var en tilfældig taxa der henter og bringer. Og st man blir hentet på den adr man er på, så man ikke skal panikke over at finde taxa et andet sted end man bor.

25 sierpnia 2022
Oceniono na 3 z 5

Dejlig og prof oplevelse i Lithauen

Dejlig og prof oplevelse i Lithauen. Kommer hjem med stafylikokker i den ene armhul og det breder sig. Jeg bliver indlagt og er meget syg. OBS for sepsis. Ingen støtte eller hjælp til hvad i kan gøre når nu jeg har valgt det private. Det er det offentlige der overtager. Jeg havde forventet at blive indlagt i Århus.
Kærlig hilsen Lisbeth

4 września 2022

Kære Lisbeth,

Vi er selvfølgelig kede af at du har fået en infektion efter din operation. Det er heldigvis de færreste der oplever denne komplikation, men det sker desværre.

Vi har ikke mulighed for at indlægge nogen, da vi udelukkende er et agentur - det er vi meget tydelige omkring.
Vores sygeplejersker orienterer kirurgerne og vejleder i sårpleje udfra kirurgernes anbefalinger og de har mulighed for at sende dig til en dansk samarbejdslæge.
En infektion forventes altid behandlet i offentlig regi eller alternativt på klinikken i Litauen. Af samme årsag opfordrer vi til, at man oplyser egen læge på forhånd, om at man påtænker at rejse til udlandet for operation.
Du er altid velkommen til at ringe og tale med en af sygeplejerskerne om forløbet og hvordan du skal forholde dig. Vores sygeplejetelefon har døgnåbent :)

Du ønskes en rigtig god bedring.

Meget tilfreds

Har brugt lux 2 gange nu, og har kun positive ting at sige🙏
Vil til hver en tid anbefale andre at vælge dem, man er virkelig i trygge hænder både før under og efter forløbet ☺️

18 sierpnia 2022

Kære Camilla,
Mange tak for din anbefaling - vi er glade for at vi kunne leve op til dine forventninger.

Kh Sabine, LXK

SÅ tilfreds :)

Jeg fik lavet min mave I november måned 2021.
Af DR. Pakulis. Yderst professionel mand, som ikke vil gør noget som din krop ikke kan holde til !
Min mave var ekstem ødelagt af 5 graviditeter. Så han ville passe på mig og ville ikke lave en full mummy make over. Selvfølgelig bliver man lidt skuffet og ked af det. Mennnn det at han ikke vil udfører en operation tænker jeg bare FEDT, det ikke bare for at tjene penge. Det er dypt seriøst når man lader sig operere.! Derfor følte mig passet på i hele forløbet.

Klinikken er steril ren. Smuk og de mega søde personalet og passer plejer dig til en guld medalje.
Service fra Luxuskirurgi er 1000% i top. Jeg ankom til Kaunas kom William og hentede mig kørte mig til hotellet. Sener var jeg på klinikken og få en snak med DR Pakulis som lyttede 100% til mig.

Min mave var et ekstremt tilfælde 12 cm mellemrum mellem mavemuskler. Jeg havde brok imellem musklerne og fik lagt net på. Samt 2,66kg hud blev fjernet.

8 uger tog det mig ca og komme mig, derfor er jeg overlykkelig over jeg ikke pressede på med at få en full mummy make over. Det var en hård omgang med maven. Fik en smule betændelse i navlen. Fik antibiotika af egen læge, var selvfølgelig i kontakt med søde sygeplejerske Dianna hele vejen,der så på mine navle billeder og beroligende mig.

Psykisk var det også hårdt så være forberedt på det, læs de papir du får udleveret for det vil gi mere mening.

Jeg er fuld tilfreds med min operation og den service Luxuskirurgi har.
Jeg GLÆDER mig til jeg skal afsted igen til juli 2022 og ha lavet bryster og fedsugning div steder. Ville ikke opereres andre steder end der.

Husk at alle operationer har en risiko for komplikationer og det kan i mine øjne aldrig være Luxuskirurgis skyld, da de kun er formidleren mellem dig og klinikken. Husk alle operationer har en risiko og du kan aldrig vide hvordan du vil få det efter det er IKKE risikofrit. Synes det vigtigt man selv er 100% klar over du ligger dig frivilligt under en kniv og der kan opstå uforudsigelige ting.

Men de varmeste anbefalinger fra mig 100%

Kamila / Odense

7 maja 2022
Oceniono na 5 z 5

fantastisk fra start til slut

Har prøvet mange operationer mange steder. Troede jeg havde prøvet de bedste, til jeg kom til i Litauen hos Luxus! De er min suveræne vinder! Et trygt og godt forløb fra start til slut, god guiding hele vejen igennem og ikke et sekund man ikke har følt sig i gode og trygge hænder.

Mit resultat er ydermere blevet laaangt over forventning og kirurgerne og teknikken er i top! Alt spillede fra start til slut og ydermere kunne det danske personale på privathospitalerne lære noget af de litauiske. Der er stor omsorg hele vejen igennem, nem kommunikation og smil hele vejen.

Er i bund og grund kun ked af, at jeg ikke gjorde dette for mig selv for lang lang tid siden!

Af hjertet tak til hele Luxus-teamet! Det vil fremover være det eneste sted, jeg nogensinde vil lade nogen sætte “en kniv i mig”!

11 sierpnia 2021

Elsker!

Jeg brugte LXK til en MMO.
Alt gik som smurt og LXK’s personale var søde, dygtige og opmærksomme. Der var hele tiden kontakt og de holdte alt hvad de lovede. Jeg følte mig totalt tryg fra start til slut. Jeg anbefaler LXK til alle der gerne vil have noget “fixet” og vil selv bruge dem igen næste gang jeg skal.

11 maja 2021
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej