Luxuskirurgi Danmark ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Er opereret 3 gange. Alle gange har jeg været fuldt ud tilfreds med service både med det danske kontor og det litauiske team. Efter hjemkomst har de på kontoret i Danmark været søde og tålmodige til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Luxuskirurgi! 🤍 Jeg har fået lavet en mommy make-over, og selvom der kun er gået 8 dage siden min operation, er jeg allerede SÅ glad for resul... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Helt sikkert dygtig og profesionelle kirurger, sygeplejerske m.v., men elendigt personale i DK, der tænker de kun på deres provision, og ikke om det hænger sammen for patienter ift. arbejde, fly m.v.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4. Sanatorium
  5. Chirurg plastyczny
  6. Klinika chirurgii plastycznej

Napisane przez firmę

Luxuskirurgi – Plastikkirurgi i EU med danske standarder Luxuskirurgi er et dansk koncept, der tilbyder plastisk kirurgi og medicinske behandlinger på en topmoderne privatklinik i Kaunas, Litauen – inden for EU og under samme strenge krav som i Danmark. Vi specialiserer os i trygge behandlingsforløb for danske patienter, hvor kvalitet, sikkerhed og personlig service er i centrum. ✔ EU-baseret kirurgi med høje kvalitets- og sikkerhedsstandarder ✔ Dansktalende rådgivning før, under og efter dit forløb ✔ Forundersøgelser og opfølgning i Danmark ✔ Transport inkluderet – vi henter og bringer i lufthavnen ✔ Adgang til dansk sundhedsfaglig support efter hjemkomst Klinikken i Kaunas ligger kun ca. 1 times flyvetid fra Danmark og er udstyret med moderne faciliteter og erfarne specialister. Vi er kendt for vores høje serviceniveau og gennemsigtige forløb – fra første kontakt til færdigt resultat. 📩 Kontakt os på kontakt@luxuskirurgi.eu 📞 Eller ring på 70 20 89 20 for en uforpligtende vurdering

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Mine ekstra stjerne for i her⭐️

Mine ekstra stjerne for i her ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kommer helt klart tilbage igen når der lige er blevet sparet lidt op😍😍😍😍

14 października 2020

Jeg kommer hver 3,5 mdr

Jeg kommer hver 3,5 mdr. og får botox ved Sabine på jeres klinik i Bjerringbro. Hun er jo så fantastik og det er da også pga. jeres dygtige kirurger og service at jeg gerne skulle have lavet en MMO I 2021. 5 stjerner fra mig og kunne der gives flere fik i det 👌❤

28 maja 2020
Oceniono na 5 z 5

Jeg tog til Kaunas i onsdags

Jeg tog til Kaunas i onsdags, og blev modtaget varmt af deres chauffør. Lige fra jeg ankom til lufthavnen, har jeg følt mig så tryg 🙏 jeg kan ikke sætte en finger på hverken personalet, klinikken, service og vigtigst af alt hygiejne. Havde man spurgt mig for bare 3 år siden, om jeg ville tage til Litauen for at blive opereret, så havde jeg sagt nej. Men har kigget rigtig godt med på deres fb side, og kender flere der har været afsted. Jeg fortryder på ingen måde min beslutning, og LXK får min største og varmeste anbefaling💪❤️. Der er ingen tvivl om at jeg kommer tilbage 👏💪 . Kæmpe tak herfra og vi ses helt klart igen ❤️❤️ i gør et stort stykke arbejde.

17 lutego 2020
Oceniono na 1 z 5

Aldrig har jeg oplevet dårligere…

Aldrig har jeg oplevet dårligere service, information og behandling af kunder. Når man først er har betalt og blevet opereret så kan man sejle sin egen sø, når der skal rettes op på de fejl der er lavet.

12 lutego 2020

Kære Lizette,

Du er godkendt til korrektion af den del af din operation du ikke er tilfreds med og du er tilbudt en tid til korrektion, vi beklager hvis ikke denne service lever op til dine forventninger.
du er selvf velkommen til at ringe til vores direktør direkte på 42302002 og fortælle hvad du ikke er tilfreds med.

mvh Luxuskirurgi

Oceniono na 2 z 5

Dessverre elendig klagemulighet og oppfølging

Jeg valgte denne dr donatas fordi jeg har sett hvor dyktig han er på mageplastikk. Jeg ønsket også en mommymakeover, noe de ikke tilbyr i samme operasjon i Norge. I forkant hadde jeg vært hos 2 kirurger her, som begge anbefalte meg utfra mine ønsker innlegg med en lav profil(mindre struttepupp). I mail med luksuskirurgi sa jeg dette, men de sa, at dette løste jeg sammen kirurgen da jeg kom ned dit. Det var rot med priser og områder jeg skullefettsuge. Jeg valgte å fettsuge lår og kne samtidig.

Da jeg ankom Kaunas var min operasjon blitt flyttet, og det gikk rett fra flyplass til møte med kirurg for å måle og bestemme hva, som skulle gjøres. Jeg ba konkret om en lav profil. Det brukte de ikke sa han. Vi prøvde på flere, jeg syntes alle var for store for meg. Det ble anbefalt 375 høy profil. I en stresset situasjon, hvor det var tydelig at vi var litt presset på tid, stolte jeg på dr donatas.

Operasjonen gikk flott, opplegget i Kaunas er supert og alt der får 5 stjerner av meg. Jeg som sykepleier følte meg 100% trygg.

I etterkant hjemme la jeg merke til ujevn fettsuging på hele låret, spesielt det ene. Det var hakk i hofta flesket. Sendte mail, fikk beskjed om å vente minst 9 mnd. Samtidig merket jeg at brystene var rare, skled ut til siden, og gir meg en meget rar brystkasse. Ligge på rygg var/er ubehagelig, og ser virkelig stygt ut. Fikk beskjed om at kirurgen mente dette så fint ut.

Gikk til kirurg her, som bekreftet det jeg fryktet. Lommene til protestene er ikke stramme nok, og implantater sklir ut. I tillegg er det feil str til min brystkasse som gir dette lite tiltalende utseende. Jeg tok igjen kontakt, etter 9 mnd. Alt så likt ut. Ikke svar. Purret igjen, fikk svar om det skulle tas tak i. Det var mye rot. Jeg har nå purret flere ganger, og ornå 1 pr og 6 mnd ikke fått svar på klagen. Vil tro de hadde aviset denne og, selv om det uten tvil er feil frakirurgen sin side. Oppi alt dette har jeg gitt litt opp. Dessverre, for jeg sitter med to bryster jeg hater og skammer meg over. Shorts og bare ben er ikke pent, alt er ujevnt.

Så for oppsummere: kirurgen virket uinteressert og gjorde en mindre god jobb med fettsuging av ben og bryster.
Mageplastikk var svært godt utført, og jeg er kjempefornøyd!
Oppfølging og klager kan du bare glemme, det er ihvertfall in opplevelse.

Jeg gikk forresten en mail for en stund siden av en annen ansatt, som lurte på om jeg hadde fått hjelp. Jeg svarte som sant var, at overhodet ikke. Hun ba da om diverse opplysninger. Dette orket jeg ikke svare på, da Jeg allerde har sendt dette gjentatte ganger. En slik sakburde de kunne finne ut av selv.

Dessverre blir dette useriøst og ikke ok, så Jeg ønsker at andre skal vite hva som kan skje i etterkant.

9 stycznia 2020

Kære Elin

vi beklager at du ikke har fået den oplevelse af os og vores kirurger som du burde.
vi tilbyder altid et eftertjek efter 12 mdr hvor vi gennemgår patients operation og er der noget som skal rettes så bliver dette gjort UB for dig.
vi har åbnet for tlf opkald alle hverdage, hvor du ved manglede svar altid kan ringe så vi kan finde ud af om din sag er faldet ned mellem stolene et stede.

hvis en ny medarbejder har overtaget sagen og bedt om oplysninger så kan du blot vidersende mailen fra din først kontakt person men grundet GDPR må vi desværre ikke tilgå hinandens mails på kontoret.

jeg vil anbefale dig at skrive til vores direktør på june@luxuskirurgi.eu så kan hun hjælpe dig med at tage sagen op så du kan få dit 12 mdr tjek.

rigtig godt nytår mvh Luxsuskirurgi.

Oceniono na 5 z 5

Min varmeste anbefaling efter operation…

Min varmeste anbefaling efter operation på deres klinik i Litauen!!!
Efter udskrivelse og mens jeg stadig er i Litauen, får jeg 'maveonde'.
Jeg får besøg på hotellet, der bliver købt og hentet ting fra apotek og supermarked.
Jeg får en ekstra tur til og fra klinikken.
Får lov at gå i bad med mulighed for opsyn, da jeg var usikker pga manglende kræfter fra min 'maveonde'.
Det er professionelt og jordnær kontakt.

27 września 2019

kan varmt anbefales

kan varmt anbefales. du er i gode hænder - super professionelle og trods ‘tvivlen’ vedr udlandet, så er det klar dem keg vil bruge hvis jeg skal have lavet lavet andet.
Fik en TT grundet stort vægttab og det er blevet super fint og ingen komplikationer.
God vejledning og danske guider hele
vejen igennem og de taler perfekt engelsk.

Så kun +++’er herfra❤️

3 sierpnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv!

Jeg valgte at give mig selv den bedste fødselsdags gave nogensinde, nemlig at få foretaget en BFO hos LXK. I starten var jeg meget i tvivl om hvor vidt jeg skulle gøre det, og især nu hvor det var i ulandet. For hvad nu hvis der gik noget galt, eller vi misforstod hinanden dernede?
Det var der slet ingen grund til at tvivle på!
Fra det sekund min medrejsende og jeg landende i kaunas lufthavn, blev vi modtaget af en meget sød mand, der kørte os til hotellet og som gav os alle de informationer vi havde brug for. Allerede der var vi positiv overrasket og tænkte at vi kunne sagtens nyde de næste par dage, uden at skænke operationen en tanke! Vi kom 3 dage i forvejen så vi kunne se byen.
Dagen inden operationen blev vi mødt af en dansk guide på klinikken, en rigtig sød og skøn kvinde som gjorde sit arbejde helt rigtigt! Hun fortalte hvad der skulle ske inden samtalen med kirurgen og var meget behjælpelig med at oversætte hvis jeg ikke lige forstod hvad han sagde. ( i mit tilfælde rigtig skønt, da mit engelsk ikke er det bedste) - alt blev som jeg ønskede!
Jeg blev kontaktet af Ina som virkelig var god til at tage kontakt til en og få ens nerver til at falde ned! Så sød og venlig en kvinde som forstår at sætte pris på patienter de har. Igennem det hele var hun der til at spørger, hvordan det går og komme med gode råd. Kirurgerne og sygeplejeskerne er så søde dernede, du føler dig ikke som en patient men mere som familie! Dette har været en vigtig følelse for mig. For mit vedkommende gik de meget op i mine ønsker og de var forstående. Et par dage efter min operation blev jeg i tvivl med hensyn til mit venstre bryst, jeg synes det gjorde voldsomt ondt i forhold til det andet. Vi søgte ned på klinikken igen for at hører om alt var okay, de var så smilende og venlige selvom de havde travlt! Jeg blev tilset af kirurgen selvom alt var helt fint, fik skiftet plaster og fik råd af sygeplejersken imens jeg ventede. Alt i alt en kanon oplevelse og en rigtig god tryghed jeg fik.
Jeg havde lidt håbet på at møde Michael, da jeg synes han gør det ekstrem godt. Det fik jeg lov til - han kom op på vores hotelværelse et par dage efter for at høre hvordan det gik. Derudover fik en god snak om LXK, og hvordan det var at være patient der. Efter jeg er kommet tilbage til DK igen har jeg ikke haft noget problemer eller andet, jeg har smerter men som de siger “tid er din ven”.
Jeg har fået af vide af mine nærmeste at mine ar, er så pæne. De er overrasket over hvor pænt de har kunne lave det! Jeg er så overlykkelig over min beslutning - så står du og tænker over hvor du skal have det lavet henne? Så kan jeg klart anbefalede LxK.
Tak for en super god behandling, tak for et skønt personale og tak for at min drøm endelig gik i opfyldelse! Nu skal jeg nyde sommeren med et kæmpe smil på læberne!

- Louise M

22 lipca 2019

Supernöjd

Är supernöjd med hela mottagandet och den mommy makeover jag gjorde förra året. Personalen och kirurgen tar väl hand om en. Jag reste ensam från Sverige och kände mlg trygg ocg omhändertagen hela rode . Informationsfolder, telefonnummer och facebookgruppen var bra stöd om jag hade några frågor när jag kom hem. Jag kan inte vara mer nöjd.

22 maja 2019
Oceniono na 1 z 5

Man bestiller en operation i marts…

Man bestiller en operation i marts måned ( skulle opereres 23/7) , betaler depositum, fly, pakering , i går for man så at vide at det er aflyst og uden en begrundelse, får en anden tid men den kan ikke bruges da der udtrykkeligt blev sagt at den valgte dato var den eneste mulighed, må sige at man bliver skuffet

7 maja 2019

Hej Jørn,

Vi beklager at i er utilfredse, men må stille os lidt uforstående overfor denne anmeldes da vi har en mail fra i morges hvor i skriver at i vil kigge efter en ny dato??

Vi har som i ved fået at vide at vores kirurg har aflyst tiden og vi har derfor tilbudt jer en anden tid, vi har også som kompensation ville betale for nye flybilletter.
det er altså ikke Luxsuskirurgi der sidder og aflyser jeres tid men den kirurg som skulle foretage indgrebet.
i har meldt at i kun kan den dag i oprindeligt var booket ind eller at i vil flyve hjem dagen efter operation hvilket vi ikke efterkomme af sikkerhedsmæssige årsager da man bla er indlagt i 2 dage efter denne type operation , vi vil stadig meget gerne finde en ny dato og betale for nye flybiletter og vi beklager at kirurgen grundet seminar i udlandet ikke er på klinikken til først bookede dato.

Mvh June Busch Direktør i Luxsuskirurg.

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik min Mommy makeover September…

Jeg fik min Mommy makeover September 2018.

Jeg havde i 6 mdr gået og undersøgt forskellige steder og holdt meget øje med Luksuskirugi.

Jeg følte mig allerede meget tryg fra starten af de første mailkonspondancer jeg havde med June.

Alt var klart og jeg skulle afsted.

Alt var Tip tip og jeg følte mig passet godt på , allerede da jeg møder Michael og hans sødeste Kone Ina .

Hele vejen igennem har der ikke været noget at sætte en finger på ang service .

Mit resultat er helt fantastisk at jeg tror det er uvirkeligt. Men det er sandt !

Efter hjemkomsten havde jeg nogle spørgsmål til sygeplejersken Sabine , ingen kø ved tlf , og et svar der kunne hjælpe mig .

Så tusinde tak for Jer

21 marca 2019

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej