Hi, I ordered 2 mirrors via Bestel #LM1075 on 17 Mar 2026. Since then I never received any update. I emailed, I called, no answer. Please get back to me. Thanks & regards, Thuy Nguyen
Zobacz, co mówią recenzenci
Goede kwaliteit, gezellig licht. 1 nadeel bij de hangplanten staat niet goed aangegeven hoeveel stuks er in zitten, waardoor je minder krijgt dan verwacht. De prijsverhouding klopt dan ook niet meer.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
is dropshipping. levering duurt minimaal 14 werkdagen. absoluut geen directe voorraad. 1x iets onvangen van goudkleurig papier. na herhaald contact met de klantenservice zou het gekochte item opnieu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
1 Ster is nog teveel! Hier NIET kopen, onbetrouwbaar! Waardeloze kwaliteit, te duur en levertijden niet conform afspraak. Retourneren wordt je vrijwel onmogelijk gemaakt. Je kunt alleen tegoedbonnen k... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij LuxLights geloven we dat elk moment in het leven magisch kan worden gemaakt met de juiste sfeer. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in prachtige sfeerverlichting die niet alleen je huis verlicht, maar ook je hart verwarmt.
Dane kontaktowe
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Big scam
Big scam, some fake chinese shit. Nothing not like the pictures. Horrible trap.

Odpowiedź od Lux Lights
Alles ging mis, complete rommel
Alles ging mis, 3 weken om bestelling in België te krijgen. En dan...complete ontgoocheling, ze versturen echte brol tegen de prijs van designspullen. Ik denk dat ik voor max 3-5€ aan materiaal heb ontvangen maar toch 50€+ betaald. Er zijn een paar gehaaide chinezen die hier zeer rijk van worden. Compassie voor de arbeiders die daar uitgebuit mee worden. Rommel, blijf weg van die site, alle foto's zijn AI fake, de werkelijkheid is max 10% van de getoonde grootte .
En jawel hoor, direct hieronder een reactie van luxlights. Duidelijk dat ze een ai antwoordmachine hebben ingeschakeld. Ze verwachten toch echt niet dat ik ,op mijn kosten, hun rommel ga terugsturen om dan een tegoedbon voor andere rommel te krijgen? Eén keer bedrigen door deze bende was al genoeg als ervaring.

Bedriegers
In 1 woord: bedrieglijke site. Ze verkopen Chinese rommel.

Waanzinnig slecht bedrijf
Innuddels heb ik 1 dag ná kerst het 1e kerstartikel ontvangen. Zo lelijkals een chinees product maar kan zijn. Mijn kunstkerstboompje ook besteld op 8 december nog altijd niet. Ik heb een retourformuliet gevraagd voor het 1e artikel. Ben benieuwd. Nogmaals koop hier niet!!!Waanzinnig slecht bedrijf! Ik kocht 2 producten voor de kerst op 9 dec. Heb behalve een idiote reeks mails dat mijn bestelling er aan komt nog altijd niets ontvangen. Het spul moet uit China komen dat staat niet!!! op de site vermeld want dan had ik dit nooit gedaan. KOOP HIER NIET!!!!!

Mooie duidelijke website
Mooie duidelijke website, bestellen gaat soepel.

Odpowiedź od Lux Lights
Pas op: dropshipping- goedkope Chinese troep
1x iets onvangen van goudkleurig papier. na herhaald contact met de klantenservice zou het gekochte item opnieuw besteld worden. ook nu ontvang ik weer een papieren ster met een beetje licht erin ( verkoopwaarde maximaal 10 euro) die zeker niet overeenkomt met de omschrijving op de site.. Stella nova light. materiaal : katoen. aankoopprijs. 29.95

Duidelijke informatie.
Duidelijke informatie.
Snelle terugkoppeling dat de bestelling is doorgekomen.

Nog geen 1 ster waardig!
Dit bedrijf is nog geen 1 ster waardig gewoon oplichting is dit. Artikelen komen totaal niet overeen met het getoonde op website. Rommel uit China leveren ze. Je denkt bij een NL webshop te kopen dit is nog erger dan Temu ed. Moest verboden kunnen worden dit soort praktijken
Ik kreeg een gelikte reactie op mijn review ze reageren gewoon niet op mijn mailing.

Top service / kwaliteit
Top service ! Super mooie lichtjes, heel goede kwaliteit.

Odpowiedź od Lux Lights
Lang wachten, zeer slechte kwaliteit, geen geld terug, gewoon oplichting
Na lang wachten eindelijk het product ontvangen. Het product uit het doosje lijkt in de verste verte niet op de foto op de site.
Veel te veel geld betaald voor rotzooi. Zonde!

Tot nu toe prima
Tot nu toe prima
Wel benieuwd hoe lang de levering duurt

Odpowiedź od Lux Lights
Het geeft heel mooi licht en je kan het…
Het geeft heel mooi licht en je kan het in 3 standen zetten. Zeker in deze donkere dagen is het een feest om naar te kijken.

Ziet er goed uit
Ziet er goed uit , alleen heb je aan een snoer te weinig .

Odpowiedź od Lux Lights
Een mooie duidelijke site met hele…
Een mooie duidelijke site met hele leuke, gave lampjes, top!!

Oplichters
Update: Lux-lights heeft gereageerd maar reageert totaal niet op de klachten. Ze hebben tot 2x toe een link gestuurd met het bericht goed nieuws je pakket is verzonden den terwijl dit niet het geval is. Als ik de track en trace link gebruik staat er op hun eigen pagina dat het pakket is verstuurd. Als je echter doorklikt naar de vervoerder (in China) dan staat daar al een week dat de parcel data zijn ontvangen maar er is nog niets verstuurd.
Bedrijf doet zich voor als in Nederland gevestigd maar producten moeten blijkbaar uit China komen. De producten staan op de site als zijnde op voorraad en zouden volgens de site binnen een dag verstuurd worden. Niets is minder waar want volgens de track en trace is alleen de informatie bij de vervoerder ontvanger en gebeurd en al een week niets meer. De lamp was een kado voor mijn dochter haar 16e verjaardag en komt nu dus niet op tijd als het überhaupt al komt. Helaas door stress (zoon in het ziekenhuis) vergeten de review te checken anders had ik hier niet besteld. Op mail is ook niet gereageerd maar ik kan me voorstellen gezien alle klachten dat de klantenservice extreem veel werk heeft liggen. Ik vind dit pure oplichting.

Odpowiedź od Lux Lights
Gemakkelijk gevonden wat ik zocht.
Gemakkelijk gevonden wat ik zocht.
Heel vlot online besteld, was duidelijk en gemakkelijk

Magic Olive Branch via Lux Lights
Op de site gaven ze een korte levertijd aan. Al snel volgde een mail waarin stond dat de zending vertraagd was. Uiteindelijk werd het een levertijd van 4 weken.
Het ontvangen product is niet te vergelijken met de afbeeldingen op de website: een volle bos verlichte olijfbladeren werd een dunne tak verlichte olijfbladeren. Daarbij is de kwaliteit slecht, veel plastic.
We hebben een veel te hoge prijs betaald, voor het product wat we ontvangen hebben. Meer dan €40 voor iets wat via Shein of in de Action misschien €10 gekost zou hebben.
De verzending kwam uit China of Japan, wat de indruk wekt dat de verwijzing naar Utrecht op de site er helemaal niets mee te maken heeft.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.