Udskiftning af fuger på badeværelset
Kan varmt anbefales. Hurtigt og effektiv 👍🏼
Kan varmt anbefales. Hurtigt og effektiv 👍🏼
God og hurtig kommunikation med Emil, som lavede et perfekt stykke arbejde! Kan varmt anbefales! :-)
Virkelig professionelt og smukt resultat i vores badeværelse og køkken. Kan varmt anbefale Emil og Lunds fugeservice!
Jeg skulle ha udskiftet fugerne i mit badeværelse og Emil kom hurtigt ud og var meget tilfreds med hans arbejde.
Kan varmt anbefale ham.
Altid professionelt og veludført arbejde. Den helt rigtige pris og færdiggører arbejdet til tiden.
Skulle have lavet fuger på mit badeværelse. Lunds leverede et fantastisk godt og effektivt arbejde, jeg er meget tilfreds!
Havde Emil fra Lunds Fugeservice forbi min lejlighed som ordnede fuger i vores nye snedkerkøkken!
Indledningsvist havde vi tænkt hvide fuger - men Emil udfordrede os på farve og vi endte med grå fuger som passede til stålbordpladen - og resultatet blev endnu federe end vi havde ventet :-)
Lattermild, Professional og hurtig service - mega fedt! 5 ud af 5 ⭐️
Jeg kontaktede Lunds Fugeservice om onsdagen, fordi mit badeværelse havde fået en ødelagt fuge (og generelt trængte til nye fuger). Allerede torsdag havde han tid. Arbejdet er udført til UG, og resultatet er virkelig flot og professionelt.
Jeg er især glad over at han kunne rykke ud så hurtigt og samtidig til en rimelig pris.
Jeg kan varmt anbefale Lunds Fugeservice og har klart gemt dem på listen over håndværkere jeg bruger som førstevalg.