Oceniono na 5 z 5

Vi havde fundet hvad der kunne være drømmehuset, men for ikke at købe katten i sækken måtte vi have tjekket et par ting. Allan fra Skimmelfrit Aps. guidede os igennem, rum for rum, og gjorde opmærks... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har fået hjælp til behandling af ydervæg med skimmelsvamp. En meget stor anbefaling, de kommer til tiden, yder god faglig rådgivning og har fjernet problemet fuldstændig.

4,5

1 gwiazdka

Godt og professionelt firma

12 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

It wa a good experience with…

It was a good experience with Skimmelfrit. We discussed the possibilities of understanding the level of problem with preliminary test and then decided whats best. A date was decided and the job was carried out. Another test was done to confirm the results and it all came good. Good communication all throughout. Professional service. Highly recommended

20 października 2025

Klar anbefaling her fra

Klar anbefaling her fra.
Da vi ringede kom medarbejder ud og kiggede på opgaverne vi skulle have lavet. Yderst kompetent og professionelt. Fik tilbud dagen efter og de kunne starte få dage efter. Da
Medarbejderne kom var Nick som var ude og give tilbuddet med for at igangsætte arbejderne.
Det var en fornøjelse at have dem ude og arbejde. Der blev afdækket efter alle kunstens regler og de knoklede bare på.
De kom hver dag til tiden, og der var opryddet hver dag til fyraften. Selvom der kom en smule mere arbejde efter noget demontage ændrede det ikke ved tilbuddet.
De benytter bl.a. uddannede tømrer så de vidste hvad de havde med at gøre.
Efter endt arbejde stod alle overflader klar til vi selv kunne reetablere.
Det var en super oplevelse som kun var positiv. Jeg vil anbefale andre bekendte at bruge skimmelfrit hvis deres behov skulle opstå.
Mvh.
Kristian Hoffmann

1 lipca 2025

Vi fik et akut problem

Vi fik et akut problem, da et vandrør sprang i vores kælder mens vi var på ferie. Skimmelfrit tog omgående affære og fjernede asbestisolering, så VVS’er kunne skifte røret. De tog også kontakt til VVS firma. Så det hele blev klaret i løbet af få timer. Utrolig service midt i sommerferien.

18 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Vi brugte Skimmelfrit til en opgave i…

Vi brugte Skimmelfrit til en opgave i en fødevarevirksomhed, hvor der skulle rengøres og desinficeres for skimmelvækst. Opgaven blev udført som aftalt, professionelt og undervejs fik vi en lille smule mere end aftalt og forventet. Det er virkelig cool!

18 grudnia 2024

Troværdig - og erfaren

Fagmanden fra Skimmelfrit var en moden og rolig herre, som i høj grad vækkede tillid og troværdighed, hvilket er vigtigt, når vi taler asbest. Fagmanden anbefalede klart, vi fik taget en prøve inden han lagde an til at sanere kælderen. Han vidste præcis, hvor prøven skulle tages ud fra installationens type og alder.
var negativ.
Heldigvis var prøven negativ. For en sikkerheds skyld valgte vi at få taget endnu en prøve, som også var negativ.
Prøven blev undersøgt på et eksternt laboratorium.
Sanering for asbest er jo lidt det vilde vesten for tiden. Så det lå os meget på sinde at entrere med et professionelt og troværdigt firma.
Det vil jeg mene Skimmelfrit lever op til.

7 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Sikker og tryg fjernelse af asbestholdig eternit tag

Skimmelfrit trådte til med meget kort varsel og løste opgaven med at fjerne vores asbestholdig eternit tag, isolering og troldtekt. Det var beskidt og hårdt arbejde, men hele vejen igennem processen, fra besigtigelse til færdigmelding var de omhyggelig, og havde styr på sikkerhed for dem selv og for os.
I byggebranchen, og især i forbindelse med nedrivning, kan det være svært at give topkarakter - men det får Skimmelfrit fra os. Helt igennem en god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale dem - tjek deres anmeldelser på "Anmeld Håndværker" - de er langt mere retvisende for deres arbejde.

5 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Dårlig oplevelse

Jeg havde en meget ubehagelig oplevelse med Skimmelfrit ApS. Den medarbejder, der kom ud til min lejlighed, var direkte uhøflig i telefonen. Da jeg høfligt forklarede, at jeg lufter ud i min lejlighed flere gange dagligt, blev jeg anklaget for at lyve, hvilket jeg finder helt uacceptabelt.

Svar til skimmelfrits kommentar:
Jeg vil gerne kraftigt understrege, at jeg på intet tidspunkt har forsøgt at presse Skimmelfrit ApS til at angive en forkert skadesårsag. Jeg kontaktede udelukkende firmaet for at få svar på nogle spørgsmål vedrørende vurderingen – herunder om mit utætte vindue kunne have haft indflydelse på skimmelvæksten.

Jeg har heller aldrig ønsket, at Skimmelfrit skulle “bekræfte”, at det er foreningen, der skal betale. Min henvendelse handlede alene om at forstå vurderingen nærmere. Derfor er det helt urimeligt og uacceptabelt, at der i jeres svar antydes, at jeg skulle have forsøgt at påvirke jer til at give forkerte oplysninger.

Jeg har udelukkende opført mig sagligt og respektfuldt – noget jeg desværre ikke oplevede blev gengældt.

4 marca 2025
Logo Skimmelfrit ApS

Odpowiedź od Skimmelfrit ApS

Hej Olivia

Kan du oplyse din adresse, da vi ikke kan finde dig i vores kartotek, og formoder at du har forvekslet os med end anden udbyder.

Vi oplever desværre ofte at folk bytter rundt på os, hvorfor vi kun modtager anmeldelser på Anmeld Håndværker, som alle er reelle anmeldelser.

MVH

Skimmelfrit ApS

Hej Olivia

Vi har nu identificeret dig, og kan konstatere at du var uenig med os i vores vurdering af skaden, da du ønskede vores bekræftelse på at det var/er foreningen der skal betale for din mangelfulde behandling af din lejlighed.

Vi kan og vil desværre ikke lade os presse til at oplyse forkerte skadesårsager.

Det er naturligvis forventelig at du ikke er enig, da skylden ikke er andelsboligforeningens.

Til andre kunder vil vi anbefale at se vores anmeldelser på anmeld håndværker, da vi ikke benytter Trustpilot.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej