Kan 100% anbefale!!!! Teori timerne var lærerige og MEGA hyggelige. I køretimerne var der en tryg stemning og Ole sørgede for at man kunne koncentrere sig og lærer… Han sørgede for at man selv var tr... Zobacz więcej
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Lundings Køreskole. Undervisningen var professionel, sjov, lærerig og afslappet, hvilket gjorde det nemt og sjovt at lære. Ole er tålmodig, venlig og god t... Zobacz więcej
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at tage kørekort hos Lundings Køreskole. Ole er venlig, forstående og gør, at man føler sig tryg bag rattet. Han er tålmodig og super god til at lære fra... Zobacz więcej
Lundings Køreskole er et fantastisk sted at tage kørekort. Lundings køreskole giver en hyggelig og engageret undervisning, som skaber trygge rammer. Mega rare, hyggelige og lærerige kørsel og teori... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Ny Køreskole i Sorø
Kirkevej 4, 4180, Sorø, Dania
- +4520919157
- ole-lunding@hotmail.com
- lundingskoreskole.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Virkelig god oplevelse
Ole er en fantastisk kørelærer da han er super forstående og tålmodig, han er rar og behagelig at snakke med, og så er han også fleksibel med køretimerne. Både til teoritimerne og til køretimerne, føles det uformelt, hvilket gør at man slapper af i hans selskab, og ikke stresser særligt meget, hvilket jeg især kunne mærke havde haft en kæmpe betydning til min køreprøve.
Det er super hyggeligt både til teori og i bilen, og det er klart med til at gøre det til en rigtig god oplevelse at tage kørekort.
Klar anbefaling!

Kørekort hos Lundings Køreskole
Jeg har lige bestået min køreprøve efter lidt under 3 måneder. Det har været det bedste lærer/elev forhold man kan forstille sig, da Ole er super dygtig, rolig og nem at snakke med. Han er meget pædagogisk og tålmodig, og et fuldstændigt overblik over hvor vores forskellige udfordringer lå. Jeg har haft en mega god oplevelse med at tage kørekort hos Ole, og jeg kommer til at savne vores køreture, og snakke om alt imellem himmel og jord.

Kørekort
Jeg blev mødt med smil og godt humør ved hver teorilektion, og desuden en enorm ro ved de første par kørelektioner som hjalp på nervøsiteten. Ole er super sød, og han var vildt fleksibel i forhold til mine køretider. De gode timer i bilen betød for mig, at jeg var meget rolig til min køreprøve. Det tog lidt under 3 måneder at få kørekortet.
Klar anbefaling.

Fantastisk
Jeg sender de varmeste anbefalinger til Lundings køreskole. Ole er en fantastisk god kørelærer, han er rolig, tålmodig,og god til at lærer fra sig. Med Lundings køreskole kommer du godt fra start.

Odpowiedź od Lundings Køreskole
Nærværende og virkelig dygtig køreskole
Vores søn har været nervøs ved at køre og vi besluttede at skifte kørelærer, da den tidligere ikke helt imødekom den udfordring. Det er vi ekstremt glade for, at vi gjorde. Oles store ro smittede hurtigt af - og derudover er han enormt fleksibel med hvilke tider der kan køres på. Selv udfordringen med at finde en ledig køreprøvetid tog Ole op, og det lykkedes ham at finde en hurtig prøvetid til vores søn, da han var klar. Vores allerstørste anbefalinger til Lundings køreskole