Kan 100% anbefale!!!! Teori timerne var lærerige og MEGA hyggelige. I køretimerne var der en tryg stemning og Ole sørgede for at man kunne koncentrere sig og lærer… Han sørgede for at man selv var tr... Zobacz więcej
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Lundings Køreskole. Undervisningen var professionel, sjov, lærerig og afslappet, hvilket gjorde det nemt og sjovt at lære. Ole er tålmodig, venlig og god t... Zobacz więcej
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at tage kørekort hos Lundings Køreskole. Ole er venlig, forstående og gør, at man føler sig tryg bag rattet. Han er tålmodig og super god til at lære fra... Zobacz więcej
Lundings Køreskole er et fantastisk sted at tage kørekort. Lundings køreskole giver en hyggelig og engageret undervisning, som skaber trygge rammer. Mega rare, hyggelige og lærerige kørsel og teori... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Ny Køreskole i Sorø
Kirkevej 4, 4180, Sorø, Dania
- +4520919157
- ole-lunding@hotmail.com
- lundingskoreskole.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Lundings køreskole
Jeg kan klart anbefale lundings køreskole da Ole Lunding er rigtig god til og lære fra sig. Ole er en meget omsorgsfuld person som man kan sige alt til. Når man er ude og køre med Ole tager han det stille og rolig, han er god til og forklar hvad man skal gøre, og der er altid en mega god stemning i bilen. til teori er der også altid god stemning, og Ole er virkelig god til og forklar man man skal i de forskelige situationer. han er helt klart Sorø bedste køreskole.
venlig hilsen Simon

Jeg vil anbefale Lundings Køreskole
Jeg vil anbefale Lundings Køreskole, da Ole er meget dygtig til sit job. Jeg følte mig helt sikker ved at skulle køre bil med ham som vejleder. Han er enormt pædagogisk, og bliver overhovedet ikke sur hvis man laver fejl. Han er sjov, rolig og forstående. Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg, via hans gode vejledning. Jeg vil helt klart anbefale ham som din kommende kørerlære.

Lundings køreskole
Jeg kan klart anbefale Ole Lunding som kørelærer hos Lundings Køreskole. Ole er en erfaren og kompetent underviser. Hans undervisning er tydelig, og han tilpasser den individuelt. Jeg har haft en positiv oplevelse med hans måde at gøre det på, og jeg anbefaler ham gerne til andre, der søger en god kørelærer.

Fantastisk køreskole
Lundings Køreskole kan klart anbefales, han er en af de bedste kørerlærer, han er rolig og har massere af tålmodighed til en. Man føler sig tryk i bilen under kørslen med Ole, man kan klart mærke man ikke bliver dømt for at gøre noget forkert. Teoriundervisningen er mega hyggelig og man har det sjovt i fællesskab med hinanden.
Venlig hilsen Micha

Fantastisk køreskole
Lundings Køreskole kan varmt anbefales, Ole er en varm tålmodig og super sød person og ikke mindst kørelære. Inden jeg skulle starte på kørekort var jeg super nervøs for at skuffe kørelæreren eller blive skældt ud for ikke at kunne finde ud af det, men det er der ikke noget der hedder hos Ole, Ole er altid stille og rolig og er super forstående når noget er svært, og derfor bliver hele oplevelse så meget bedre😊
Mvh Maria

Bedste køreskole i Sorø
Ole er en super kørelærer. Han er en rolig og behagelig, med en god humor. Man føler sig lynhurtig tryg og tilpas, når man kører med ham.
Det er superfedt og hyggeligt, at man har teori hjemme hos Ole, i stedet for at man sidder i et eller andet kedeligt lokale. Holdene er så små, at man når at lære de andre godt at kende. Samtidig føler man sig ikke bare et nummer i rækken.
Det har været en kæmpestor fornøjelse at tage kørekort hos Ole, vil klart anbefale det til alle.
Tak for turen Ole!
Hilsen Samuel.

Kæmpe anbefaling!
Det har været nogle rigtig hyggelige og lærerige timer i bilen. Ole er tålmodig og tager tingene som det kommer. Derudover er Ole god til at føle, at man er hans eneste elev, altså han fleksibel med ens køretimer. Han er god til at finde ud af om, man er parat til køreprøven.
Tak for et godt forløb Ole:)

Behagelig kørelærer
Ole er meget behagelig, stille og rolig og samtidig sjov. Han har massere af tålmodighed at give af, så man skal ikke være bange for at lave fejl. Jeg kan klart anbefale Lundings Køreskole til dig, der søger kørekort i trygge rammer. Tak for kortet Ole :)

Kæmpe anbefaling!
Varmeste anbefaling fra mig af! Ole er fantastisk til at tilpasse sig den enkelte elevs behov og han er både tålmodig og forstående. Ole sørger for at alle er med på teorien og at man ikke bliver tabt eller glemt. Mit forløb har givet mig et kørekort, men også en masse succesoplevelser på vejen, rammerne er trygge og der er plads til at fejle - tak for et hyggeligt og lærerigt forløb

KÆMPE ANBEFALING
Lundings køreskole fortjener en kæmpe anbefaling! Jeg havde aldrig troet at det ville være hyggeligt at tage til teori, men det var det bestemt.
Med Ole som kørelærer får man alt den hjælp og tid man har brug for, ovenikøbet i hyggeligt selskab.
Tak for hjælpen med kortet Ole og ekstra tak for lækker mad og rigeligt med slik og sodavand- det har været en fornøjelse at være på et af dine hold!

Fantastisk Kørelære
Det har været en stor fornøjelse at ta mit kørekort hos Ole, hans rolige og behagelige væsen gjorde at jeg hurtigt følte mig tryg både inden- og udenfor bilen. Man kan godt mærke Ole er god til unge mennesker efter 26 år som pædagog.
Teoritimerne var mega hyggelige - tak for slik og sodavand - og det var helt trist da vi sku sige farvel.
Det har været rigtig rart at det er små hold, eftersom alle har haft en chance for at sige noget til teori, og man føler der er tid til en. På samme tid får man også skabt nogle tætte bånd med de andre fra holdet da man får snakket med alle.
Tak for hjælp med kørekortet, venlig hilsen Lærke

Kørekort hos Lundings Køreskole
Vi har taget vores kørekort hos Lundings Køreskole, hvilket har været en god og rolig oplevelse, med en fleksibel kørelærer som Ole. Vi fik hurtigt kørekortet, da vi var blevet godt påklædt til begge prøver. Klar anbefaling fra Laura og Sofia:)

Bedste køreskole i Sorø
Jeg har netop fået kørekort hos Ole i Lundings Køreskole. Jeg har været meget glad for at have Ole som kørelærer fordi han er rigtig sød, hjælpsom og hyggelig. Det føles trygt at sidde i bilen og få konstruktiv vejledning og instruktioner.
Jeg har altid fået køretider, der passer med min skole.
Teoriundervisningen har været rigtig hyggelig og god og der var altid slik og sodavand på bordet.
Jeg vil klart anbefale at tage kørekortet hos Ole.
Tak for kortet. Hilsen Jeppe

Klart anbefales!
Jeg havde fornøjelsen af at have Ole som min kørelærer, og det var en fantastisk oplevelse! Ole er ekstremt imødekommende og en fornøjelse at snakke med. Han gjorde hele køreoplevelsen til noget behageligt og positivt.
Jeg kan helt klart anbefale Lundings Køreskole og især Ole som kørelærer til alle, der ønsker at få deres kørekort med en positiv og effektiv tilgang. Mange tak, Ole, for din støtte og undervisning!

God køreskole
Alt i alt en mega god køreskole. Intet at brokke sig over. Ole er rar at være sammen med og man har nogen gode snakke med ham.

Kan klart anbefales!
Jeg havde fornøjelsen af at have Ole som min kørelærer, og det var en fantastisk oplevelse! Ole er utroligt nede på jorden og en fremragende person at snakke med. Han gjorde hele køreprocessen til en behagelig og god oplevelse.
Med Oles læring og tålmodighed lykkedes det mig at få mit kørekort på lidt under 3 måneder. Hans undervisning er både professionel og venlig, og han sørger virkelig for, at du forstår alle parter af at køre sikkert.
Jeg kan varmt anbefale Lundings Køreskole og Ole som kørelærer til alle, der ønsker at få kørekortet med en positiv og effektiv tilgang. Tak, Ole, for din fantastiske støtte og undervisning!
Med venlig hilsen,
Alexander

Kørekort hos Lundings Køreskole
Ole har været en fantastisk kørelære! Og på lidt under 3 måneder har jeg bestået min køreprøve.
Ole er meget rolig, tålmodige, fleksibel og nem at snakke med.
Forløbet har foregået i trygge rammer og tingene foregår i det tempo man føler sig tilpas med.
Tak for kortet og held og lykke i fremtiden.

Odpowiedź od Lundings Køreskole
De største anbefalinger til Lundings køreskole!
De største anbefalinger til Lundings køreskole.
Jeg har været lige under 3 måneder om at få kortet og det har foregået i meget trygge rammer, hvor tingene tages i det tempo som man selv er tilpas med.
Derudover er Ole meget fleksibel med køretimer og er desuden rigtig hurtig til at få teoriprøver og køreprøver.
Jeg kommer helt til at savne at tage kørekort, og jeg kan kun anbefale andre også at tage det hos Ole.

Odpowiedź od Lundings Køreskole
Kæmpe fornøjelse at tage kørekort hos…
Kæmpe fornøjelse at tage kørekort hos Ole!
Jeg tog kørekort hos Lundings køreskole og det gik ud over alle forventninger med en hjertevarm, snaksalig og altid støttende kørelærer, som hjalp mig til det sidste.
Udover det er han også den mest fleksible kørelærer som du bare kan give et kald ift. køretimer eller andet.
Ole er kun interesseret i at du for dit kørekort så billigt som muligt og er dermed også super tålmodig og forstående.
Han lytter til alle dine bekymringer og er god til at tage det et skridt af gangen så man føler sig tryg.
Det gjorde også at jeg gik op og bestod køreprøven i første hug.
Derfor er Ole uden tvivl den bedste og eneste kørelærer jeg vil anbefale alle andre der skal tage kørekort.
Al held og Lykke i fremtiden og tak for kortet!

Kørekort i trygge rammer
Jeg tog kørekort hos Ole, og jeg har intet andet end ros til ham og hans køreskole! Ole er en hjertevarm person som tager hensyn til dig og hans undervisning foregår altid med et smil på læben fra hans side. Jeg ønsker ham og hans køreskole alt godt i fremtiden og har virkelig nydt at tage kørekort hos ham.