Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Mooie spiegel, verlichting is erg mooi en fijn dat het ingesteld kan worden op verschillende kleuren. Stuk vergroting werkt erg fijn en verwarming erin is top! Snelle levering!

Oceniono na 4 z 5

Oceniono na 5 z 5

Commandé sur le site Lumoire.nl, site bien fait, facile, ma commande a été envoyée rapidement et le miroir est parfait, très beau et de qualité. Merci encore

Oceniono na 5 z 5

Wat een goede service! Eerst per abuis verkeerde maat besteld. Toen een kapotte spiegel ontvangen veroorzaakt door nalatigheid van de vervoerder. Alles kostenloos en adequaat opgelost door Lumoire. Op... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z lustrami

Napisane przez firmę

Lumoire is hét merk voor innovatieve badkamerspiegels die geavanceerde technologie combineren met stijlvol design. Wij zijn gespecialiseerd in spiegels met geïntegreerde verlichting en verwarming, en zorgen ervoor dat onze klanten kunnen genieten van hoogwaardige producten die niet alleen functioneel, maar ook esthetisch een aanvulling zijn op iedere badkamer. Onze focus ligt op kwaliteit en duurzaamheid, wat betekent dat je bij Lumoire altijd kiest voor spiegels die lang meegaan en hun waarde behouden. Dankzij de ingebouwde verwarming behoren beslagen spiegels tot het verleden, wat bijdraagt aan een comfortabelere en efficiëntere ochtendroutine. Bovendien worden onze spiegels ontworpen door toonaangevende designers, waardoor ze niet alleen praktisch zijn, maar ook een luxueuze uitstraling geven aan elke ruimte. Of het nu gaat om een moderne badkamer of een andere kamer in huis, met een spiegel van Lumoire voeg je altijd een vleugje elegantie toe. Wij streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door voortdurend te innoveren en producten aan te bieden die zowel technisch geavanceerd als visueel aantrekkelijk zijn. Kies voor Lumoire en ervaar zelf de perfecte balans tussen functionaliteit, design en topkwaliteit!

Dane kontaktowe

Mooie spiegel

9 kwietnia 2026
Oceniono na 4 z 5

Bestel het bij de maker

Het was goed om te zien dat Lumoire ook dezelfde kortingsactie hadden lopen. Het is altijd het beste om het bij de maker te bestellen 👍. Super mooie spiegel met verwarmingselement, make up spiegel, verlichting en digitale klok.

11 marca 2026

Prachtige spiegel

Prachtige spiegel met de tijd en temperatuur. Het licht is makkelijk te bedienen en ook erg mooi!

7 marca 2026

Eyecatcher in mijn badkamer

Heel blij met de prachtige Richmond spiegel van 100 cm!
De spiegel is eenvoudig in gebruik. De tijd wordt duidelijk weergegeven op de spiegel en het licht is instelbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het extra prettig in gebruik.

3 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Lumoire, de grootste keus.

Lumoire had de meeste keus tegen de laagste prijs. Spiegel snel besteld en snel geleverd. Hele aardige en alerte mensen daar, vooral Mila is een topper. Ik raad iedereen Lumoire aan, een tópbedrijf.

3 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Spiegel bij het bedrijf opgehaald omdat…

Spiegel bij het bedrijf opgehaald omdat ik hem graag heel thuis wil hebben. Dat was geen probleem.
Spiegel zelf ziet er prima uit. Verlichting en ontwaseming werken goed. De klok geeft 's nachts meer dan genoeg licht. Jammer dat je dat niet kunt aanpassen.

10 stycznia 2026

Spiegel - Infinity 120

Bestelling geplaatst bij Lumoire. Twee dagen later kreeg ik netjes de spiegel geleverd. Alles functioneert naar wens en de klantenservice was zo vriendelijk om nog achteraf een factuur op te stellen. Ik ben zeer tevreden met de service en scherpe prijzen.

7 stycznia 2026

Spiegel Tron 80x60 van Lumoire

Ondanks de feestdagen en de vertraagde Postleveringen is de spiegel keurig op tijd geleverd. Keurig ingepakt zonder schade bezorgt. Voldoet aan alle verwachtingen en simpel zelf op te hangen. Prima product !

3 stycznia 2026

Erg mooi design

Snelle levering, goed verpakt, en de spiegel is super makkelijk op te hangen en handig in te stellen. Wij zijn super tevreden

12 grudnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej