Informacje dotyczące firmy

1. Sprzątanie domów

Napisane przez firmę

Lulestäds affärsidé är att erbjuda högkvalitativa städtjänster till ett konkurrenskraftigt pris. Vårt utbud är brett, hos oss kan du boka allt från hemstäd, flyttstäd, kontorsstäd till fönsterputsning och flertalet tilläggstjänster. Alla företag som är intresserade av att anlita oss får en kostnadsfri provstädning. För övriga tjänster så erbjuder vi alltid ett fast pris istället för ett timpris enligt överrenskommelse.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

En gång anlitade firma till fönsterputs…

En gång anlitade firma till fönsterputs men aldrig mer kommer att göra det. De jobbar bra, men skickar direkt Inkassokrav utan att fakturera mig först! Deras förklaring att de använder ett annat företag som sköter deras ekonomi köper jag inte. Varning för risken att du blir pressad att betala extra!

29 lipca 2025

Fönsterputs och månadsstäd

Har anlitat dem till både fönsterputs och månadsstäd. Är oerhört nöjda över den proffsiga och lyhörda servicen.

1 listopada 2022

Odpowiedź od Lulestäd

Tusen tack för din fina recension!
Vi är väldigt glada över att ha gjort er nöjda :)

Helt fantastiskt!

Överträffat mina förväntningar gällande städfirma som även gör det lilla extra.
Så otroligt nöjd över hur service minded dom är! Allt ifrån kontakten tidsbokning och städningen till uppföljning!
Bästa i Luleå rekommenderar starkt 😀
/David

6 października 2022

Odpowiedź od Lulestäd

Det glädjer oss något så otroligt att få läsa din fina feedback, tusen tack David!

Lyhörda

Lyhörda, noggranna, trevliga, allt! Tryggt och fint.

6 października 2022

Odpowiedź od Lulestäd

Tusen tusen tack Ellinor för din fina feedback!

Jättenöjd

Väldigt nöjd med kvaliteten, skönt och komma hem och se hemmet nystädat. Alltid trevliga och hög kvalité, alltid ordentligt gjord.
Rekommenderar verkligen !

28 września 2022

Odpowiedź od Lulestäd

Tusen tack Sara för din fina recension! Vi är glada över att ha gjort dig nöjd :)

Mycket bra

Mycket trevligt bemötande! En felfri städning till ett bra pris, kommer absolut vara en återkommande kund vid nästa flytt!

28 lipca 2022

Odpowiedź od Lulestäd

Stort tack för din feedback Olivia! Vi är glada över att du blev nöjd :)

Fantastiskt!

Anlitade Lulestäd för flyttstädning, riktigt bra bemötande och bäst i kvalitet. Och jättebra pris. Jag rekommenderar starkt.

26 września 2022

Odpowiedź od Lulestäd

Tusen tack för din feedback Abdirahman!

Superbra service

Superbra service, helt klart värt varenda krona! Jättenöjd med flyttstädningen!

14 września 2022

Odpowiedź od Lulestäd

Tusen tack för din feedback Lars!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej