Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Oceniono na 5 z 5

Jag känner mig alltid väl omhändertagen, trygg och professionellt bemött av Lundig & Co. Inger är en fantastisk kontaktperson – hon är tillgänglig, lyhörd och svarar alltid tålmodigt på mina frågor oc... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Biuro rachunkowe
  2. Księgowy
  3. Prawnik – prawo dotyczące osób starszych
  4. Prawnik – nieruchomości
  5. Doradca podatkowy

Napisane przez firmę

Med den lokala rådgivarens engagemang - det stora företagets bredd, spetskompetens och leveranstrygghet erbjuder vi Sveriges företagare värdeskapande rådgivning och tjänster inom ekonomi, juridik och fastigheter.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 1 z 5

Okunniga medarbetare som måste fråga…

Okunniga medarbetare som måste fråga sina kollegor hela tiden och den tiden faktureras. Helt horribla fakturor och allt dom gjorde fick nästa revisor byrå göra om allt eftersom det var felbutfört och inte inskickat i tid. Anlita ej detta bolag,våran uppfatnning är att dom inte kan sitt jobb

9 kwietnia 2026
Oceniono na 2 z 5

Startade min firma 2022 med minimal…

Startade min firma 2022 med minimal kunskap i bokföring och löner jag valde Ludvig för dom fanns i i närheten första året hade jag 4 styckna som gjorde min bokföring/löner var mycket fram å tillbaka, år nr två fick jag en fast konsult dock ej i hem byn, där kom oxå priset 3 anställda vi gick från 5600 kr till 16000kr månaden efter första året har idag bytt konsult och idag kan jag se att jag sparat 62000kr från aug-feb i redovisnings kostnader vet inte hur man skulle kunna rekommendera Ludvig kan ej se hur deras priser kan vara försvarbara!

31 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Litet bolag behöver också administreras korrekt

Jag driver ett eget litet AB där jag försökt ta hand om all egen admin men det blev till slut för mycket. Jag vände mig till Ludvig & Co och fick precis den hjälp jag behövde och fortsatt behöver. De fixade det som blivit eftersatt och fick mig att ta tag i det jag behövde göra regelbundet för att de skulle kunna göra sitt jobb. Bra push utan att få mig att känna mig otillräcklig. Suveränt stöd.

1 maja 2025

Varning varning varning

Varning varning varning

Anlita absolut inte Ludvig och company i Nyköping. Bara strul, förseningar för att dom ej har gjort bokföringen i tid så jag fick hem en förseningsavgift från skatteverket.
Dom fakturerar fultimmar så jag får extremt höga fakturor. Jag får inga underlag på vart timmarna har gått.
Till och med när jag har lång semester så fakturerar dom lika höga summor fast det inte finns några underlag att jobba med och företaget har varit stängt.
Det är ren katastrof! Ingen vill ta tag och reda upp det.

2 marca 2026

Min erfarenhet med Ludvig & Co

Min erfarenhet med Ludvig & Co. är en ren katastrof. Utöver all kaos och ohederlighet de redan orsakade – att chefen slutade, att personal sparkades, att bokföringen havererade – så blev mina bokslut aldrig klara enligt vår överenskommelse. Alla åkte på semester, och jag anlitade en tjej som bara skulle lämna in två företags bokslut – men det var felaktigt. Vi fick böter efter böter från Bolagsverket och Skatteverket. Det var en total katastrof. Under mina 17 år som företagare har jag aldrig upplevt något liknande. Jag anlitade dem i tron att de var Sveriges största och dyraste bokföringsbyrå, för att få kvalitet – men jag hade totalt fel. Anlita aldrig Ludvig & Co. De är en säkerhetsrisk som förstör era bolag.

17 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Jag vill verkligen rekommendera…

Jag vill verkligen rekommendera Isabelle för hennes professionalism, tydlighet och stora kompetens. Hon har varit otroligt hjälpsam, snabb och trygg i sitt sätt att arbeta, och jag kan varmt rekommendera henne.

4 lutego 2026

Bunch of cowboys

I used Ludvig to create my business in 2023, and things started off well, and the account manager, Samuel, was friendly, and made sure I fully understood everything. Unfortunately he left after a few months, and I was given a new account manager, Sara. Again, friendly, but completely unreliable. Took weeks on some occasions to respond to messages and several times missed tax deadlines, resulting in late notices from Skatteverket. Yet their costs for accounting seemed to only increase.

Unfortunately I had to close my company, and here's where things got really bad .

Mikael, the one in charge of closing my company, seemed to only check his messages once every 2+ weeks, so the process to close the company took months and still isn't even complete! He has completely ignored my most recent messages.

Should Ludvig wish to address any of the above, I am happy to forward them all the email/message threads as proof..

I am absolutely fuming - if it wasn't for their complete incompetence, and ridiculous costs, I might still have a business. DO NOT USE.

4 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Anlita inte det här bolaget

Anlita inte det här bolaget! De levererade inte det som var överenskommet och jag fick dessutom höra hur trevlig motparten var, vilket fick mig att undra vem de egentligen företrädde. När jag gav den konstruktiva kritik de själva efterfrågade möttes jag istället av inkassohot, trots att jag bestridit fakturan och väntade på den återkoppling jag blivit lovad.

Ärendet bollades runt mellan olika ”experter” internt, men ingen av dem kunde hjälpa mig. I praktiken gick de på motpartens linje, trots att de skulle vara mitt ombud. När jag frågade vad de faktiskt kunde göra för mig fick jag bara svävande svar. Resultatet blev två rejäla fakturor – men inget arbete som förde tvisten framåt.

Efter två månaders stillestånd tog jag in ett andra utlåtande från en annan firma. De fick exakt samma underlag och kunde ge mig en tydlig slutsats på en dag, något som Ludvigs Jurister inte lyckades med på två månader. Då valde jag att avsluta ärendet helt.

16 grudnia 2025

Odpowiedź od Ludvig & Co

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det du beskriver är inte den servicenivå vi eftersträvar, och vi beklagar att du inte upplevt att vi företrätt dina intressen på ett tydligt och tillfredsställande sätt. Vi tar din feedback på stort allvar och vill gärna följa upp ärendet för att förstå vad som gått fel och se om vi kan reda ut situationen. Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt så att vi kan titta närmare på detta.

/Johan, Ludvig & Co

Oceniono na 5 z 5

Juridik förklarat på ett begripligt och…

Juridik förklarat på ett begripligt och samtidigt korrekt sätt.

28 października 2025

Odpowiedź od Ludvig & Co

Tack för ditt fina omdöme!
Vi är väldigt glada att höra att du upplever vår juridiska rådgivning som både begriplig och korrekt. Just det är något vi lägger stor vikt vid – att göra komplex juridik tydlig och praktiskt användbar. Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

/Johan, Ludvig & Co

Oceniono na 1 z 5

Varning! Håll er borta från dem!

Utnyttjar kunden, när ärendet når tingsrätten vägrar juristen hjälpa till. Vill bara ha mycket betalt för inget jobb.

18 grudnia 2025

Odpowiedź od Ludvig & Co

Tack för din feedback. Det du beskriver är inte den upplevelse vi vill ge våra kunder, och vi beklagar att du upplevt bristande stöd. Vi vill gärna följa upp ärendet och ber dig kontakta oss så att vi kan se vad som gått fel.
/Karin, Ludvig & Co

Oceniono na 1 z 5

Varning! oseriöst företag som inte…

Extremt oseriöst företag som inte tänker på klienten utan ljuger och fakturerar utan specifikation.
Fått byta jurist flera gånger genom dom för det saknades kompetens att hjälpa mig!
När man är som mest sårbar och behöver juridisk hjälp så känner jag mig extremt utnyttjad och sitter utan hjälp och avslut i mitt ärende och endå får jag fakturor som dom vägrar specificera.
Varnar er för detta företaget!

1 grudnia 2025

Odpowiedź od Ludvig & Co

Tack för att du delar din upplevelse. Det är tråkigt att höra att du inte är nöjd med hur ditt ärende och faktureringen har hanterats. Vi vill gärna komma i kontakt med dig för att kunna gå igenom detta närmare.

Johan, Ludvig & Co

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej