Mycket bra personal som jobbar, väldigt bra service. När något går fel rättar dem till det och hjälper än att få en fantastisk resa. Jag hoppas bara att dem tar bort Galaxy beach hotell - Alanya då de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Transfern som skulle hämta oss, när vi landade dök aldrig upp trotts att vi förbokat den hos weloveholidays. Hotellrummen vi bokade var ostädade, sand på golven, hår fulla golvbrunnen i duschen m.m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag tycker att weloveholiday har utmärkt utbud när det gäller resor och har en väldigt bra flexibilitet när det gäller återbetalning , speciellt om man jämför med andra aktörer. Så kommer att använd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag har bokat många resor med er och är alltid mycket nöjd. Ni har fantastiska erbjudanden, särskilt till Grekland och Turkiet. Varje gång jag har bokat med er har allt fungerat utmärkt. Tack för er f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos weloveholidays är vårt mål att göra världen tillgänglig för alla. Som en av Storbritanniens ledande och snabbast växande onlineresebyråer erbjuder vi ett obegränsat utbud, maximal enkelhet och oslagbara priser – allt för att din drömresa ska bli verklighet med bara några få klick. På vårt internationella huvudkontor i London arbetar ett hängivet team av reseexperter. De utvecklar inte bara vår smarta webbplats och app, utan finns även där som stöd för våra kunder före, under och efter resan. Varje år hjälper vi miljontals nöjda resenärer att nå sina drömdestinationer, och våra kunders uppskattning har gett oss flera fina utmärkelser. Självklart omfattas du av paketreselagen, så att du kan känna dig helt trygg med att både din resa och dina pengar är i säkra händer. Vanliga frågor – https://www.loveholidays.com/se/faq/
Zjednoczone Królestwo
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Weloveholidays en mycket bra och smidig sida med bra priser. Rekommenderas starkt.

Odpowiedź od weloveholidays
As we go to book our holiday we check for transfer to the hotel. The booking states that the transfer might cost extra. We book our holiday, only to find out there is not available transport at all. I therefore reach out to customer service whom indeed double check and assure me that there is no transport available. I then proceed to ask for my money back because it was stated nowhere that there would be no available transfer. I receive the response that I cannot get a penny back at all. Despite the fact that it's THEM who left information out. I am now stuck paying 15.000 SEK for a trip that I cannot even go on because our only choice to take a taxi which would cost us another 10.000 SEK that we do not have to spend on transfer. Absolutely outrageous that this website has such high ratings. Something like this shouldn't happen and isn't okay whatsoever.

Odpowiedź od weloveholidays
Poolerna är fina! Det finns fyra olika pooler vilket ger goda valmöjligheter. Finns med och utan aktiviteter vilket är roligt! Frukosten är däremot fruktansvärd. ”Åt” frukost 2 dagar av 7 men var dålig variation, ingen smak eller så var allt torrt. Inte alls värt pengarna. Rummen är okej, ganska gamla rum men dom fungerar. AC är ganska gammal och man kan inte välja temperatur, men det är iallafall kallare i rummet än värmen ute. Badrummet är fräscht, min toalett hade däremot dålig kraft på spolningen. Personalen är trevlig!

Odpowiedź od weloveholidays
Jag behöver nå er via telefon för att få hjälp med en bokning ich informarion eftersom vi har tänkt ta med en som är sjuk. Omöjligt att få tag på er. Jag får hitta en resa hos någo annan företag

All it’s was perfect nice people I lovet I will kom again 🌷❤️

Odpowiedź od weloveholidays
Jag bokade ett rum på DoubleTree by Hilton Marjan Island via weloveholidays för min familj på fyra personer (jag, min man och våra två tonåringar på 12 och 15 år). På deras plattform angavs det tydligt att rummet var 90 kvadratmeter stort, vilket var den absolut främsta anledningen till att jag valde just detta bokningsalternativ – för att vi skulle få gott om plats.
I efterhand upptäckte jag via hotellets officiella hemsida att rummet i själva verket bara är 45 kvadratmeter. Rummet har visserligen två queen-sängar och en bäddsoffa, men att trycka in alla dessa möbler på halva den utlovade ytan gör att det blir extremt trångt för fyra personer. Det är absolut inte det rymliga 90 kvm-rummet som vi blev sålda och har betalat närmare 50 000 SEK för!
När jag kontaktade weloveholidays kundtjänst för att lösa problemet med deras falska och vilseledande annonsering blev jag helt chockad över bemötandet. Agenten (Limpho) svor sig helt fri från ansvar. Istället för att rätta till sitt misstag eller erbjuda en lösning, konstaterade de bara kallt att jag "fått det rum jag betalat för", och uppmanade mig att "uppgradera rumstypen direkt med hotellet vid ankomst" – helt på min egen bekostnad.
De tar noll ansvar för den felaktiga information de använder för att lura in kunder, och deras support efter genomförd bokning är i princip obefintlig. Spara era pengar, slipp all onödig stress och boka direkt med hotellet eller en seriös resebyrå i stället. Jag kommer aldrig att använda weloveholidays igen.

Odpowiedź od weloveholidays
Min bokning med We Love Holidays var supersmidig från början till slut! Hemsidan var enkel att förstå och hela processen kändes väldigt trygg och professionell. Kommer definitivt att boka här igen

Odpowiedź od weloveholidays
Купила тур за 22 часа до вылета. Скажу сразу "последней минуты " не было. С тур оператором прошло всё отлично. Но дольше, всё тихий ужас. Гостиница 0/10, и всё что связано с отдыхом, это полный провал. И такого же мнения абсолютно всё постояльцы гостиницы с которыми я общалась на эту тему.

Odpowiedź od weloveholidays
Att ni hade bättre pris och bra hotell erbjudande än andra

Odpowiedź od weloveholidays
Väldigt bekväm resa. Allt flöt som det ska. Lätt att checka in och komma åt resedokument. Tydlig app.

Odpowiedź od weloveholidays
Jag bokade igår och pengarna drogs. Dock har jag inte fått någon slags bokningsbekräftelse och flyget går om två dagar. De hade kunnat förbättra sin kundservice med att lägga till ett mobilnummer eller en e-post för liknande situationer. Får hoppas det inte är något sorts bedrägeri

Odpowiedź od weloveholidays
Katastrof, smutsiga rum, insekter på sängarna. Gamla rum med bygg damm förstörd ac, inga handdukar, öppna fönster i hallen