Hei, hotellet Armonia i Kalmari var helt fantastisk. Det som skuffet oss var at fly ikke matchet 100% med bookingen på hotellet. Vi mistet et helt døgn på hotellet, siden Norwegian flyet gikk søndag... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hyggelig betjening, litt slitt hotell og fasiliteter. God plass med flere basseng . Maten/buffen er helt grei men burde vært kvelder med forskjellige temaer s eks tacoaften , burgerafen, gresk aften.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Veldig fornøyd. Enkelt å sette opp reise og hotell. Rask bekreftelse på reise og opphold. Oppdatert informasjon gjennom hele oppholdet med innsjekk og gateinformasjon, samt kvittering på innlogget bag... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Selv forklarende nettside, enkelt med filter men bagasje valg muligheten er ikke helt optimalt, den lar seg ikke velge enkeltes bagasje men forvalg for alle reisende.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Hos weloveholidays er målet vårt å gjøre verden tilgjengelig for alle. Som et av Storbritannias ledende (og raskest voksende) nettbaserte reisebyråer, tilbyr vi et enormt utvalg, enestående brukervennlighet og fantastiske priser som gjør drømmeferien til virkelighet med bare noen få klikk. Vårt hovedkontor i London huser et team av dedikerte ferieeksperter som ikke bare utvikler vår prisvinnende nettside og app, men som også støtter kundene våre før, under og etter reisen. Hvert år sender vi over 4 millioner fornøyde reisende til utlandet – og vi er så elsket av kundene våre at vi har vunnet flere priser for det. Alle våre reiser er beskyttet i henhold til pakkereiseloven, slik at du kan være trygg på at pengene dine er i gode hender. Ofte stilte spørsmål - https://www.loveholidays.com/no/faq/
Dane kontaktowe
Zjednoczone Królestwo
- loveholidays.com/no
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Kalmari og Armonia hotell
Hei, hotellet Armonia i Kalmari var helt fantastisk. Det som skuffet oss var at fly ikke matchet 100% med bookingen på hotellet. Vi mistet et helt døgn på hotellet, siden Norwegian flyet gikk søndag kveld…
Har kun bestilt og betalt reise på…
Har kun bestilt og betalt reise på nettet, men veldig bra til nå.
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Det var lettvindt å bestille turen og…
Det var lettvindt å bestille turen og vi fikk snar bekreftelse på bestillingen!

Odpowiedź od weloveholidays
fungerte bra å bestille reise
fungerte bra å bestille reise, men appen er tungvint laget. blir logget ut av den når den lukkes, og må logge inn med tilsendt lenke via mail hver gang..

Selv forklarende nettside

Odpowiedź od weloveholidays
Savner flere muligheter for å betaling
Savner flere muligheter for å betaling, f.eks AMEX.

Alt går fint med meg
Alt går fint med meg. Jeg er tilpasningsdyktig. Min opplevelse av byen Alkoy er topp. Det er mye billigere her enn der som «alle» drar. Jeg synest byen her er alt du kan forvente av en liten by. Dere derimot, som reiselivsaktør, gjør feil i vurdering av sted og hotell. Dere gir en beskrivelse av at dette er firstjerners hotell. Det er det ikke. Men det er en god trestjerners. Det er jo ikke mulig å bade her. Det løste jeg ved å gå på det offetlige badet rett oppi gata her. Det at dere tar 2830 kroner for transport til og fra flyplass, gjør at jeg anser dere som urimelige. Jeg har selv ordnet komfortabel tur/retur for 1500kr. Så skam dere..🥳

Odpowiedź od weloveholidays
Usikker på om jeg ville bestilt dette igjen
Manglet vann 2 kvelder, ekstremt trege heiser, lite basseng iforhold til gjester, ikke balkong på hotellrommet og show på kvelden var på spansk. Ellers hyggelig personale, fint hotell og god mat.
Varsling til personal ang at vi ikke hadde vann, fikk de begge dagene, av både oss mange andre, så dette er noe personalt bør varsle oss om, og det burde også stå på hjemmesiden at dette er mulighet for kan skje.. ikke lett når man reiser med barn, bassengområdet stengt, dusjen fungerer ikke, glovarmt i gangene, så ingen mulighet for å avkjøle de små uten å måtte gå andre steder enn hotellet, noe som strengt talt ikke skal være nødvendig med all inclusive. så oppå det hele bruke 15 min på heis for å komme til en middag der man kun kan få servert juice

Good hotel, nice location
Maybe not quite a 4-star experience, but nice location, and ok food. Mostly British guests. Nightlife was fantastic.

Kan ikke anbefales!
Flyet er jo greit nok, kommer frem til Spania så er ikke sjåføren som bestilt på plass. Kommer frem til hotellet, den såkalte *all inclusive* gjelder kun til lunsj og middag samt kun 3 stk drikke! Kan det kalles all inclusive da? Det er såvidt det er noe futt i aircondition på rommet! Det blir ikke flere reiser med disse!

Not good vacation
To be a 4 star hotel we expect higher quality of cleaning.
We had to change room 3 times.
And with 4 star wifi should be included.
Thinks like open wifi (at the rooms) should be mention in the ordering
This not not good.
And a 3 hours driving from airport should also be mentioned.
Then we had choosen another destination.
I guess this is first and last tour with Weloveholidays…

Odpowiedź od weloveholidays
Veldig enkelt og fullføre bestillingen og der er enkelt og se etter tilbud osv
Enkelt og greit og finne tilbud som er supert gode :)

Odpowiedź od weloveholidays
Alt er oki men nettsiden og appene…
Alt er oki men nettsiden og appene deres kunne ha vært litt mer oversiktlig.

Veldig fornøyd
Veldig fornøyd. Enkelt å sette opp reise og hotell. Rask bekreftelse på reise og opphold. Oppdatert informasjon gjennom hele oppholdet med innsjekk og gateinformasjon, samt kvittering på innlogget bagasje.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.