Mooie Laarzen gezien bij Lotte via Marktplaats, gekocht en ook netjes geleverd ! helemaal naar m'n zin , eigenlijk zo erg dat ik nog een paar bij haar hebt gekocht ! de site schept vertrouwen en en er... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Eindelijk nieuwe Sendra boots kunnen scoren voor een hele mooie prijs. Superblij mee en snel verzonden en goed verpakt. Aanrader
Prettige en snelle communicatie. Ben heel blij met de schoenen, netjes verpakt en de kwaliteit is zoals beschreven.
Heb geweldig mooie sneakers ontvangen en ben super goed geholpen door Lotte Ik ben al wat ouder en niet zo handig online Deze mevrouw heeft mij helemaal door het bestelproces geholpen en heb ook... Zobacz więcej
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Lotteshoes4you Een bedrijf waar ik regelmatig (zeker al 8 paar laarzen) met veel plezier mijn schoenen koop. Altijd voor een mooie prijs (goedkoop) voor tweedehands merkschoenen die nog in nieuw staat zijn. Vaak maar 1 x gedragen. Altijd zeer tevreden 😊 met het fijne contact met Lotte en de snelle verzending . Een absolute aanrader dus!

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Laarzen gekocht. Zoals beschreven "Nieuw". Prachtig en voor een goede prijs. Eerlijke verkoop. Super snelle levering. Fijne communicatie. Ik zal Lotteshoes4you aan iedereen aanbevelen. Helemaal top!!!

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Een goede communicatie. Keurige afhandeling en een snelle verzending.

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Ik heb veel online besteld maar dit is toch echt een topper voor me!! Ik raad het iedereen aan!!! Reageerd meteen als er een probleem is, komt altijd met een oplossing en komt persoonlijk naar je toe als het mis is!! Bestel nergens anders meer!! Ze zou meer publiciteit moeten krijgen want ze weet wat ze doet

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Unieke en hoogwaardige kwaliteit schoenen! Zo goed als nieuw, maar dan voor een betaalbare prijs. Zeer tevreden!

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Top ervaring wederom. Inmiddels al drie paar Florisjes (Van Bommel) gekocht. Niet alleen super schoenen zonder sporen van gebruik, ook echt een kadootje om uit te pakken. Lotte shoes4me!!!!

Odpowiedź od Lotteshoes4you
top ervaring ,hele mooie laarzen en voor minder dan de helft aan nieuw waarde! ik ben erg tevreden en ze heeft er een vaste klant bij.

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Super blij met mijn nieuwe aanwinsten! Echt een koopje voor deze prachtige als nieuwe schoenen.
Zorgvuldig gecontroleerd en verpakt zoals ze ook aangeeft op haar website.
Fijn en eerlijk contact met Lotte!

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Laarzen bij Lotte gekocht zien er super uit precies zoals beschreven echt nieuw.
Ben zeer tevreden en erg blij mee.
Blijf de webshop zeker in de gaten houden.
Fien Roefs

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.