Mooie Laarzen gezien bij Lotte via Marktplaats, gekocht en ook netjes geleverd ! helemaal naar m'n zin , eigenlijk zo erg dat ik nog een paar bij haar hebt gekocht ! de site schept vertrouwen en en er... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Eindelijk nieuwe Sendra boots kunnen scoren voor een hele mooie prijs. Superblij mee en snel verzonden en goed verpakt. Aanrader
Prettige en snelle communicatie. Ben heel blij met de schoenen, netjes verpakt en de kwaliteit is zoals beschreven.
Heb geweldig mooie sneakers ontvangen en ben super goed geholpen door Lotte Ik ben al wat ouder en niet zo handig online Deze mevrouw heeft mij helemaal door het bestelproces geholpen en heb ook... Zobacz więcej
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Prima ervaring met eerste bestelling bij Lotteshoes4you.
Mooie website, duidelijke bestel procedure, goed contact en hele snelle levering van prachtige schoenen, prijs en kwaliteit verhouding kan niet beter !

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Lastige drukke tijd (voor kerst) en ikzelf was diegene met moeilijke vragen. Lotte nam alle tijd, reageerde snel en netjes. Uiteindelijk erg mooie schoenen op tijd voor kerst mogen ontvangen. Perfekt!

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Onbeschofte communicatie... Op Markplaats een leuk paar (bijna nieuwe) schoenen gezien, er een net bod op gedaan (+/- 10% onder de vraagprijs) en vervolgens krijg ik uit het niks een hele minachtende reactie vol ongegronde aannames. Laat overduidelijk zien dat hier niet het meest scherpe mes uit de lade achter zit. Geen zaken mee doen!

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Nette gebruikte schoenen, snelle verzending, top!

Lotte is top,
Reageert snel en verstuurd het snel en netjes.
Mooie prijs voor schitterende laarzen !
Heel blij mee .

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Eerlijke beschrijving van het product, nette en correcte wijze van communiceren. Transparant. Zou Lotteshoes4you zeker aanbevelen, blij met mijn laarzen!

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Hele goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. Ook de verzending ging erg snel. Voor mijn volgende aankoop in schoenen, bezoek ik zeer zeker lotteshoes4you weer

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Fijne manier van zaken doen, helder en transparant en product klopt zoals beloofd. Zou deze verkoper zeer zeker aanraden aan derde

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Dit was mijn tweede ervaring met Lotteshoes4you (via Marktplaats) en ik ben erg tevreden. De eerste x had ik 2 paar laarzen besteld omdat ik mijn maat niet wist en mocht keurig 1 paar retourneren toen die te groot bleken. Dat ik zelf de retourkosten moest betalen wist ik vantevoren. Maar hey, heen en weer rijden is duurder.
De tweede x weer een paar mooie laarzen besteld en ook deze keer erg tevreden. Duidelijke communicatie, vlotte verzending en waar voor mijn geld. Van harte aanbevolen. Lotteshoes4you Staat in mijn Marktplaats favorieten en ik zou er zeker weer bestellen als er weer iets moois voorbij komt.

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Schoenen gezien op marktplaats, duidelijke fotos en goed beschreven. Ik wilde zeker zijn van de maat en passen was bij haar geen probleem. Vriendelijke ontvangst en goed geadviseerd. De schoenen waren top en geheel volgens verwachting.
Deze dame heeft echt hart voor haar zaak!

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Super ervaring met Lotteshoes4you! Duidelijke foto's en de laarzen zijn precies als omschreven. Informeert over de verzending. Ga hier zeker weten vaker bestellen!

Wat een topper!
IK zag veel moois op haar site en had wat vragen dus ik stuurde een bericht.Ik kreeg bijna direct bericht terug en ze nam alle tijd om mij tehelpen.
Toen ik de laarzen gekocht had kwamen ze ook na 3 dagen aan ,perfect verpakt en zonder problemen.De kwaliteit is perfect!Het bestaat dus wel dat iets echt zo goed is als je hoopt.
Ik heb haar bedankt en ze wenste mij nog veel plezier met de laarzen.Lotteshoes4You is een dikke aanbeveling!wat een topper!

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Goede service, professionele en prettige communicatie! Zeer blij met mijn pracht paar laarzen!

Positieve ervaring.
Schoenen zijn goed omschreven
en zeer mooie en duidelijke foto's erbij.
Netjes alles afgehandeld en verstuurd.
Top ga zeker vaker op de site van Lotteshoes4you kijken en ws kopen.🙂

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Vriendelijk, snel antwoord, foto's kloppen met geleverd product.
Erg tevreden over de gekochte schoenen!

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Goede producten aangeboden, goede, duidelijke foto's, goed contact, snelle reactie en snel geleverd.

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Keurige schoenen netjes verpakt komt overeen met de advertentie

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Heb geweldig mooie sneakers ontvangen en ben super goed geholpen door Lotte
Ik ben al wat ouder en niet zo handig online
Deze mevrouw heeft mij helemaal door het bestelproces geholpen en heb ook nog eens gewoon nieuwe xsensible sneakers ontvangen voor een geweldig mooie prijs.
Ik dank u hartelijk en kom zeer zeker terug
Top Lotte ga zo door 👍👍

Odpowiedź od Lotteshoes4you
mijn vrouw besteld hier regelmatig schoenen en dacht laat ik het ook eens proberen.
super geweldige kwaliteit voor een hele goede prijs
dank u voor de vriendelijke en goede service en vooral bedankt voor de mooie schoenen

Odpowiedź od Lotteshoes4you
De schoenen die ik ontving zouden nieuw zijn, maar waren duidelijk veelvuldig gedragen met flinke schade - heel anders dan de foto's op de website. Dit kan geen gevolg zijn van alleen 'een modeshow'.
Flinke misleiding dus.
Nadat ik dit meldde, reageerde de verkoopster gelijk alles ontkennend. Eerst weigerde ze de verzend- en retourkosten terug te betalen - terwijl dit wettelijk verplicht is - en daarna werd ze onbeschoft en begon ze te dreigen met helemaal niets terugbetalen, omdat ik mijn ervaring online had gedeeld, ook al was deze puur feitelijk - net als mijn mails.
Er volgden steeds meer hatelijke berichten met beledigende opmerkingen zoals dat ik 'een bril moet kopen in plaats van schoenen'
en woorden als 'bitch'.
PayPal stelde mij in het gelijk, betaalde terug (ook de retourkosten) en raadde mij aan om aangifte te doen.
Ze verkoopt ook op Vinted, daar krijg je automatisch 5 sterren. Gezien de dreigementen en het agressieve gedrag kan ik me goed voorstellen dat mensen dan maar geen review plaatsen.
Ook bij Google reviews zeiden veel mensen op deze manier benaderd te zijn, maar daar heeft ze haar account verwijderd zodat het niet meer zichtbaar is.
Hier op Trustpilot verschenen snel na mijn review ineens een groot aantal 'positieve reviews' die letterlijk weerlegden wat ik net had geschreven.
Maar Trustpilot verwijdert die positieve nep-reviews niet.
Ik had mijn review weggehaald na de bedreigingen, maar plaats dit nu alsnog, om anderen te waarschuwen.
Lelijke tweedehands schoenen voor 100 euro...
Terwijl je online makkelijk schoenen in veel betere staat kunt vinden, en voor mooiere bedragen.
Naar eigen zeggen verdient ze hier goed aan. En dat geloof ik.

Odpowiedź od Lotteshoes4you
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.