Var lidt nervøs, da jeg blev tilmeldt, men blev hurtig tryg ved ændringen til andet el forsyning. Fungerer fint, også meget betrykkende med en god beregning på fakturaen, der er fint detaljeret. Kan... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hold jer langt væk fra Lokal Energi. Har aldrig fået så dyre regninger på el nogensinde. Der kommer efterregninger konstant og de er umulige at komme i kontakt med. Får rykker efter 1 dag, da jeg hav... Zobacz więcej
det svævende alfabet ville IKkE være noget uden Lokal Energi Det kommer sig af at læren om varme og kulde udfolder sig bedst i atmosfæren om Lokal Energi
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Lokal-Energi til dig og din nabo
Dane kontaktowe
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Jeg er fuldt tilfreds med mit el…
Jeg er fuldt tilfreds med mit el selvskab , aldrig noget bøvl med det ❤️
Jeg har været godt tilfreds
Jeg har været godt tilfreds med serviceen, alt har kørt tilfredsstillende. Jeg kan godt lide når jeg ved at alt er i orden, tak
Det fungere ok
Hej i er altid søde og rare og man får…
Hej i er altid søde og rare og man får altid hurtig svar på sine spørgsmål vil klart anbefale jer til andre.
Stabil strøm
Jeg har kun godt at sige
Jeg har kun godt at sige, jeg er meget tilfreds med jeres måde at behandle os kunder på, jeg håber bare på at det vil blive ved på samme måde.
Venlig hilsen Birthe Sørup
Altid en venlig samtale
Altid en venlig samtale . Kan ikke skrive hvad det at få strøm er en god oplevelse , det er der jo bare .
Søde mennesker jeg har talt med i er bare lidt for dyre
Som sådan god oplevelse er bare lidt for dyre
Jeg har været tilfreds med…
Jeg har været tilfreds med el-selskabet. Der har ikke været noget som ikke var aftalt.
Kun tilfreds
Jeg synes i har været okay
Jeg synes i har været okay, men jeres regninger er lidt store hver månede
overgangen fra tidlige el selvskab til…
overgangen fra tidlige el selvskab til Lokal Energi forløb uden nogen form for problemer og har fungeret lige siden som forventet. Jeg kan anbefale Lokal Energi hvis andre ønsker at skifte og prisen er også i den lave ende.
Har været godt tilfreds de 10 måneder…
Har været godt tilfreds de 10 måneder jeg har fået leveret fra jer.
Lidt forvirring fra min side hvad angår den første regning. Ringede og fik fint forklaret hvad der var galt.
Rigtig godt at tale med lokal energi i…
Rigtig godt at tale med lokal energi i telefonen. GOD BESKED SØDT OG VENLIGT. HILSEN LILLY VAHL INGE
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.