Oceniono na 1 z 5

Meget dårlig kundeservice....lovede billigere el men regningen privat er steget ca 200kr og ved mit erhverv ca 500kr pr mdr... De kan heller ikke finde ud af at trække penge via betalingsservice og... Zobacz więcej

3,3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

jeg plejede at betale 600 kroner for…

jeg plejede at betale 600 kroner for strømmen hos mit gamle elselvskab. Jeg skiftede for 5 måneder siden over til Dansk strøm og siden har min regning kostet 300kr hver måned. ellers en fin service hvis når jeg har ringet ind.

30 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

blev ringet op af en ung mand

blev ringet op af en ung mand, som forklarede omkring deres nye produkt, som gav rigtig god mening hvis man vil undgå en uoverskuelig elregning, hvilket jeg kun ku forstille mig jeg ikke er den eneste der har det sådan.

kæmpe anbefaling her fra.

1 kwietnia 2026

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk. Sælgeren var aggressiv, og da jeg modtog bekræftelse, sendte jeg besked tilbage med nej tak. Sælgeren følte sig åbenbart forudrett, for hvem skulle betale hans løn, for det arbejde han havde lavet. Han var svær at slippe af med og jeg endte med at blokere tlf.nr, da han ringede tilbage 4 gange. SÅ SIG NEJTAK MED DET SAMME

13 marca 2026

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk. Jeg har i over 8 måneder forsøgt at få mit tilgodehavende (som de har bekræftet) retur, men bliver konstant mødt med dårlige undskyldmninger om system nedbrud mm. Og der er stadig ikke sket en skid. Deres telefon passer heller ikke for en time før den skulle være gældende "har man ringet uden for deres åbningstid"

20 czerwca 2025

Dansk Fusker Støm

De påstår simpelthen, at jeg stadig står som værende aktiv kunde, og det er til trods for at jeg, skiftede selskab i marts måned! De bliver ved med at sende, mig regninger, for perioder hvor jeg ikke har været kunde. Så indtil videre, er beløbet på 3600. Jeg modtager op til flere rykkere hver uge. Samtidig med at de sender nye regninger, det vælter ind med rykker 1 og 2 og de er alle sammen virkelig forvirrende!, og giver på ingen måder mening. De skifter i mellem, vi skylder dig for El, og du skylder os for El. Og så selvfølgelig trusler, med lukning af strøm.

Kundeservice er voldsomt ubehagelige og går til angreb, med nedgøreende og spydige kommentarer. Når jeg påpeger, at men ikke kan have to elaftaler , så gå de helt i selvsving.

Få dog lukket det FUSKER selskab! Og få det jævnet med jorden!

17 marca 2025

Forsyningstilsynet politianmelder flere ☢️‼️

Forsyningstilsynet politianmelder flere elhandelsvirksomheder
Tilsynet har politianmeldt elhandelsvirksomheden Nordisk Energi for bedrag og to andre elhandelsvirksomheder på grund af manglende opfyldelse af påbud.
Det situation står Edison EL ApS og Dansk Strøm ApS også i, som følge af manglende opfyldelse af påbud om at leve op til reglerne om slutafretning og tilbagebetaling af tilgodehavender til elkunder, der har skiftet elhandelsvirksomhed.

Påbuddene til de to virksomheder blev udstedt i 2023 på baggrund af resultaterne fra en undersøgelse af i alt ti elhandelsvirksomheder, hvor halvdelen enten modtog påtaler eller påbud for manglende efterlevelse af reglerne.

22 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Sælgere der lyver (eller tager…

Sælgere der lyver (eller tager alvorligt fejl af priser og forbrug).
Priser som er dobbelt så høje som andel som man ikke kan se før efter tre måneder pga forudbetaling og mangel på kundeportal til at se månedligt forbrug.
Forvirrende og svær at læse faktura.
Har været i kontakt med support om det ene eller andet fra start (omkring en vildt høj forudbetaling) til slut (sender mig faktura for en måned jeg ikke længere burde være kunde fordi jeg skiftede).

22 października 2024

ER DET LOVLIGT !?!

Kæft hvor er det til grin det firma her. Jeg dummede mig og hoppede på deres ævl og meldte mig til for nogle måneder siden og fik dengang meldt mig ud (med mange problemer!)

Også i dag (Tirsdag den 15 oktober) har de igen tilmeldt mig deres service UDEN AT SNAKKE MED HVERKEN MIG ELLER MIN KÆRESTE!?!

ER DET LOVLIGT !?!

15 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Kunne man give nul stjerner gjorde jeg…

Kunne man give nul stjerner gjorde jeg det.
Første regning var på 2900 kr
Blev lavet om til 724 da jeg ikke ville betale for ud.
Havde brugt 612 kr i følge appen.
Sagde det op og har afvist betalingen.
Nu får jeg så en rykker på regningen der heder 1-9-24 til 30-9-24 men jeg får ikke strøm fra dem.
Gik til bage før det startede op,Dog måtte jeg blive i august måned.
Og det er den eneste måned de har stået for min strøm.
Hold jer langt væk.

11 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Danske strøm er de værte jeg sku betale…

Danske strøm er de værte jeg sku betale billiger men jeg skal batale de dobbelt fra 740kr til 1600kr de siger alt mulige på telefon men holder Inge af deres aftaler de har ikke noget støre på tinge de sender rygge og de sku slet dem til sidst de sender rygge nr 2 og vil stadig har mig til og batale 1600kr de selv siger at ham jeg har snakket med at han har bare løj over for mig og jeg bare batale og skift

Ladvære med og skift til dem LØJNER

21 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Det er det værste svindel

Det er det værste løgn!
De overholder på INGEN måde hvad de siger og det kan være meningen de kan få lov at fortsætte deres svindel og humbug!
Jeg er som mange af jer andre blevet lovet billiger strøm og det eneste jeg har fået er dobbelt op på regningen ! De er nogle møg øre og det er så uretfærdigt at de udnytter tingene på den måde!

30 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Hold jer langt væk fra dette firma

Hold jer langt væk fra dette firma, de tager over 700 kr om måneden i strøm.
De lovede mig st det ikke ville koste mig mere end 400 om måneden. Har opsagt det og får alligevel regning fra juli måned, så har betalt strøm 2 steder
HOLD JEG VÆK!!!!

19 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Det vildeste svindler firma jeg længe har mødt

For det første har jeg på skrift at der ikke er nogen binding..
Dette overholder de ikke når det kommer til stykket..

For det andet sender de meget ustabile regninger, de kan svinge fra 100 et eller andet og op til over 1000 og det er inden for et halvt år...

De har taget regninger både på 900, 300, 600.. 1000..
Selvfølgelig ikke lige ud beløb Jeg har bare rundet hen til det nærmeste 100 tal.

Kundeservice fra dem er så skrækkelig at jeg ikke fatter at det firma overhovedet fungerer..

De er rigtig søde når de skal have kunder ind, og så længe kunden ikke holder øje med regningerne.

Men så snart man begynder at påpege for dem at der er noget galt bliver de meget ubehagelige eller det er faktisk kun en person jeg har talt med hver gang..

Og når man så begynder at sige Hallo Jeg har det sådan set på skrift så smækker de bare på eller han gør..

Der bliver også sendt falske mails med falske navne, det er en person der sidder og kalder sig selv når forskellige det samme skrive metode hver gang det er bare et nyt navn en gang imellem der bliver brugt for at virke troværdig..

Jeg startede selv med at tro på at det var et godt firma men jeg må indrømme Jeg er rystet...

Og jeg er nu ved at sende nogle papirer ind i håb om at kan få lukket deres firma og jeg håber at alle andre der har oplevet lignende situationer hvis sendt ind og dokumentere alt indtil dem der kan lukke elselskaber, Jeg vil næsten sige de er farlige og have noget at gøre med, især hvis det er at man er et ældre menneske eller et sårbare menneske som ikke har mulighed for at tage kampen op selv med dem for de svindler og de svindler meget stort..

1 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Det noget af det dyreste bekendtskab…

Det noget af det dyreste bekendtskab jeg har haft med en strøm leverandør
2250 kr for et forbrug på en måned. ( normal forbrug ca. 500 kr )
Svært at komme ud af.
Tyveri efter min mening, useriøst firma.

9 sierpnia 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej