Ich habe Loco Chicken schon mehrfach eine Chance gegeben, aber leider gab es fast jedes Mal Probleme mit meiner Bestellung. Entweder waren bestellte Artikel nicht verfügbar oder ich bekam etwa... Zobacz więcej
Finger weg! Ich habe online über Lieferando bestellt und bezahlt, aber das Essen kam nie an. Als ich vor Ort in der Filiale in Königsbrunn nachgefragt habe, hieß es, es gäbe keine Bestellung von mir –... Zobacz więcej
Fikk pakken i postkassen etter få dager. Dessverre var det ene produktet oppi gått i stykker under transport, så hele pakken var våt. Dette ble raskt ordnet opp. Sendte pakken i retur på Lørdagen, o... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Loco er en norsk kosmetikkjede som tilbyr et bredt utvalg av kjente merkevarer og spennende nye produkter til ugjenkjennelige priser. Enten du handler på loco.no eller i en av våre butikker, kan du være sikker på at du ikke betaler mer enn du må.
Grenseveien 91, 0663, Oslo, Norwegia
- 90079865
- kundeservice@loco.no
- loco.no
Betyr kanskje ikke så mye lengre siden…
Betyr kanskje ikke så mye lengre siden dere er konkurs

Dårlig..
Dårlig..
fikk så vidt varen min å plutselig er det gått konkurs

Odpowiedź od Loco
Super hjelp både på nett via chat og i…
Super hjelp både på nett via chat og i butikk - ELSKER Loco!

Bra og kjapp levering
Fine produkter!
Ganske fine produkter, som samtidig er billige. De burde dog lige undersøge nærmere angående transport, for min pakke blev først forsøgt leveret kl. 04.54, hvilket jo selvfølgelig ingen mening giver. Derfor måtte jeg få pakken sendt til en butik efterfølgende, da den var sendt retur til dem selv igen.

Kjempefornøyd med varene
Kjempefornøyd med varene, leveringstid og service, varene ankommer raskt =)