De reis in Tanzania was fantastisch! We hadden een super goede gids: Godi en hebben enorm veel bijzondere dieren gezien. De safari’s waren geweldig! De landschappen waren prachtig, de lodges en hotels... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Voor 2e keer met local hero naar Zuid Afrika Nu met name het Noorden gezien. Erg mooie natuur, heerlijk weer. Goed georganiseerd, mooie bestemmingen. Makkelijk en snel contact. Top vakantie Prettige o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De afstemming met Local Hero was erg fijn bij het plannen van de reis: goed kijkend naar samenstelling gezin en onze wensen. Opbouw van de vakantie was goed in elkaar gezet. Goede gidsen en fijne hote... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De communicatie was erg goed. De excursies waren precies zoals beloofd en de gidsen waren goed behulpzaam. Alle gidsen spraken goed Engels. De chauffeurs niet, maar dat hoeft dan ook niet. Een opmerki... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Niet hier maar dáár: je verre rondreis voordelig boeken bij een gespecialiseerd reisbureau ter plaatse. Je maakt gebruik van lokale kennis en ondersteunt de lokale gemeenschap. Een homestay of comforthotels met zwembad? Vraag het je local Hero!
Izaäk Evertslaan 5, 6814 JH, Arnhem, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Dit was onze eerste vakantie naar Costa Rica en - gezien de goede ervaringen met een eerdere vakantie naar Zuid Afrika - besloot ik local hero travel in de arm te nemen om de reis samen te stellen voor ons gezin. Normaal regel ik de vakantie zelf als ik het gebied enigzins ken, je komt een heel end met alle reviews die er zijn over locaties en bestemmingen, maar een lokale agent heeft ook wel voordelen. We hebben een mooie reis gehad die goed op onze wensen was afgestemd en hebben ook lokaal nog tips en support gehad

Odpowiedź od Local Hero Travel
Persoonlijke aandacht en ook na het boeken van de reis nog meedenken en bereikbaar zijn

Odpowiedź od Local Hero Travel
Vanaf het begin aan hebben we heel fijn contact met Henk over onze reis naar Thailand! Een aanrader!

Odpowiedź od Local Hero Travel
Ik heb met Eric Couwenberg van Local Hero Vietnam mijn reis samengesteld. De contacten in de voorbereiding waren uitstekend. De hele reis was op alle punten, zoals hotels, transporten, tickets, en activiteiten perfect geregeld. Ook het hele draaiboek van de reis was een geweldige ondersteuning. Dus niet anders, dan geweldig en met alle complimenten aan Eric.

Odpowiedź od Local Hero Travel
Voor aanvang van de reis naar Suriname heel prettig contact gehad met de localhero ter plaatse, Safira. Steeds snelle en adequate antwoorden.
Ook ter plaatse alles prima geregeld! Vervoer op tijd, accommodaties goed en excursies volgens programma.

Odpowiedź od Local Hero Travel
We hebben een super vakantie gehad. Mooie hotels, trein en binnenlandse vlucht super. Ook de geboekte trips maakte alles compleet.

Odpowiedź od Local Hero Travel
We hadden een prachtige reis naar Tanzania dankzij het feit dat ze samenwerken met een goede locale organisatie en een Nederlandse contactpersoon daar! Dat maakt het ideaal om al je wensen heel duidelijk te maken en zij kennen de mooie plekjes!

Odpowiedź od Local Hero Travel
We hebben vooral met de reisorganisator in Madagascar te maken gehad, maar het concept van Local Hero spreekt me erg aan. We hebben een hele goeie vakantie gehad, we zouden hier weer boeken.

Odpowiedź od Local Hero Travel
Prima adviezen gegeven, wat betreft wijken die veilig zijn.in overleg een goede reisplanning gemaakt.de gekozen hotels waren allemaal top . Vluchten verliepen vlekkeloos .we zijn een prachtige ervaring rijker.

Odpowiedź od Local Hero Travel
Omdat Local Hero travel hele fijne, lokale tours had geregeld, kwamen we op bijzondere plekken en echt in contact met de lokale bewoners. We hadden vooraf veelvuldig afstem momenten over details zoals hotels, tours en aantal dagen, en ter plekke vaak whatsapp contact. De communicatie liep altijd snel. Prachtige reis, geheel "customized" naar onze wensen, goed geregeld, bij aankomst staat chauffeur klaar en ligt er een uitgebreid draaiboek.

Odpowiedź od Local Hero Travel
Wij boekten onze reis naar Thailand pas 2 weken voor vertrek. Het contact met Localhero was snel en constructief. We kregen direct opties en vragen over onze wensen. De gehele 3-weekse reis was in 3 dagen volledig gepland en geboekt.
De reis zelf verliep vervolgens ook precies zoals de keurige en overzichtelijke reisbeschrijving ons vertelde.
Kortom, een goede service en hele prettige ervaring!

Odpowiedź od Local Hero Travel
We hebben een fantastische reis gemaakt! Local Hero heeft goed naar onze wensen geluisterd. Alles was goed georganiseerd, waardoor we zorgeloos van onze reis hebben kunnen genieten! Local Hero is echt een aanrader om in handen te nemen voor het samenstellen van je droomreis!

Odpowiedź od Local Hero Travel
4.5 - Wat een geweldig vakantieland en oprecht vriendelijke bevolking. Alle verblijven waren met zorg gekozen, hadden dus de juiste sfeer en top qua locatie en hygiëne. De transfers waren allemaal ruim op tijd met vriendelijke chauffeurs welke veel konden vertellen over wat we onderweg allemaal tegenkwamen. 1 klein puntje is dat er voor tijdens de transfers voorstellen gegeven kunnen worden en tijd ingepland om dingen te doen of te bekijken. Er zijn onderweg best veel interessante zaken waar we nu voorbij gereden zijn en welke de transferdagen ook leuker kunnen maken. (Communities - de Zoo - Tree top trails / Zipline). Ga je naar het prachtige Tikal, Guatemala houdt er rekening mee dat je €20 pp moet betalen om Belize te verlaten !

Odpowiedź od Local Hero Travel
Alles was perfect geregeld waardoor we een hele mooie en ontspannen vakantie hebben gehad.

Odpowiedź od Local Hero Travel
Heel leuk contact met de lokale hero, zowel voor als tijdens de reis. Konden ook alles aanpassen zoals we het wilden en fijne hulp toen er wat misging onderweg.

Odpowiedź od Local Hero Travel
Goed geregeld, leuke activiteiten. Plus, deze local hero, aardig, reactief en behulpzaam, bleek ook echt een lokale bekende bij de - goede - lokale hotels en dienstverleners, dat gaf soms een streepje voor (Pyreneeën, Huesca, Baskenland).

Odpowiedź od Local Hero Travel
Onze ervaring met Local Hero Travel is erg goed. We konden de reis naar Colombia voor ons gezelschap (5 volwassenen en 7 kinderen) helemaal naar onze eigen wensen invullen. Onze lokale contactpersoon (Sjors) was goed bereikbaar en heeft ons goed geholpen en van informatie voorzien wanneer nodig. Tijdens de reis zelf waren we ook flexibel (bv later vertrekken wanneer we wilden) en alles was tot in de puntjes geregeld; fijne hotels, chauffeurs, gidsen en goede busjes tijdens de gehele reis. We hebben een onvergetelijke ervaring gehad en zullen voor een volgende reis zeker weer voor deze organisatie kiezen.

Odpowiedź od Local Hero Travel
Local Hero Travel heeft voor ons een top vakantie georganiseerd. Het samengestelde programma voldeed aan al onze wensen en is onze verwachtingen te boven gegaan. De geboekte hotels waren op en top, mooi qua ligging en accommodatie.
De mensen van Local Hero zijn vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben met ons gezin mooie herinneringen gemaakt met dank aan Local Hero.

Odpowiedź od Local Hero Travel
We hebben een fantastische reis naar Indonesië gehad via Local Hero Travel i.s.m. Tari Travel.
Er is uitstekend rekening gehouden met onze wensen en in samenspraak met ons op een hele goede manier ingevuld met vele activiteiten. Ook als er iets mis ging…bijv treinkaarten die wij ergens hadden laten liggen… werd het snel opgelost door Jacqueline onze directe contactpersoon. We hebben in fijne hotels en guesthouses gelogeerd en de chauffeurs en gidsen waren top! We hadden een supermooie en zorgeloze reis!

Odpowiedź od Local Hero Travel
wij zijn met local hero travel naar Indonesië geweest. zelf heb ik de route uitgestippeld door java, bali en gili meno en aangegeven wat wij wel, maar ook juist niet willen. hier is zo goed mee omgegaan. we hadden top chauffeurs, altijd ruim van tevoren aanwezig, gidsen en locals die ons rond hebben geleid door het echte lokale gebeuren. wij hebben aangegeven te gaan voor kleinschalige accommodatie in minder toeristische delen van Bali. ook hier weer een schot in de roos. kortom, wij boeken volgend jaar weer met local hero travel!