Jeg har været hos Jonas i Løberlab i omkring et år i forbindelse med min træning frem mod Ironman 2026, og det har fungeret virkelig godt. Der bliver lyttet til en, og træningen bliver tilpasset unde... Zobacz więcej
Jeg har siden september 2025 haft Jonas som personlig træner, til en ironman. Han har ugentligt lagt personlige programmer som har tilpasset sig mig, min krop og min hverdag. Jeg har igennem hele f... Zobacz więcej
Har haft en fantastisk oplevelse med LøberLab og særligt Jakob som min tilknyttede træner. Jeg døjede i flere måneder med hofte problemer, som diverse læger og akupunktører ikke kunne få bugt me... Zobacz więcej
Hvis du går og drømmer om at komme i gang med din triathlon-journey, men ikke helt ved, hvor du skal starte, så kontakt LøberLab – længere er den ikke. Gennem LøberLab blev jeg sat sammen med der... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos LøberLab har vi specialiseret os i behandling, genoptræning og præstationsfremmende træning for løbere. Vi arbejder målrettet og datadrevet, hvilket sikrer optimal træningsplanlægning, og at skadede løbere kommer godt tilbage i løbeskoene.
Søren Frichs Vej 40 C, 8230, Åbyhøj, Dania
- info@loberlab.dk
- loberlab.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Rehab forløb mod skinnebensbetændelse
I gennem flere år har jeg haft tendens til overtræning og dermed skinnebensbetændelse. Dette har medført, at jeg kun har kunnet holde til at løbe i 1,5-2 måneder før jeg måtte stoppe med at træne på grund af skinnebensbetændelse i en eller begge ben (har været skiftende).
Mit forløb har foregået med Esben Lillevang i Silkeborg. Jeg begyndte med forløbet "Rehab" i november 2022 efter at have fået en opringning fra firmaet. Jeg er fortsat i gang med forløbet på nuværende tidspunkt og er yderst tilfreds med resultaterne.
Ved første konsultation i Silkeborg blev der blandt andet snakket om selve skaden og smerte, samt snakket om, hvad sine egne forventninger og mål var. Derudover fik man fagligt formuleret årsagen til sin skade og hvordan deres program ville være med til at forebygge min skinnebensbetændelse.
Derudover fortæller de også en, hvilke styrketræningsøvelser, som er relevante til at hjælpe med at forebygge skade og styrke løbet.
Alle efterfølgende konsultationer har gået meget på at snakke og vurdere løbeturene, så de også får en fornemmelse for hvordan det går og hvad man kan klare.
Derudover bliver der også justeret og tilføjet på styrketræningsøvelserne undervejs så man hele tiden udvikler sig.
***Rigtig god oplevelse***
Under en af mine konsultationer var Esben Lillevang ekstremt forståelig på mit mentale fokus under løb (At jeg fokuserede på skaden og hvordan jeg bedst kunne beskrive den). I og med, at han forstod det så godt, kunne han også fortælle, hvordan jeg skulle ændre mit fokus til at være nysgerrig på smerterne og ikke tænke på at kunne beskrive smerten. Han sagde direkte, at jeg skulle lade være med at skrive noter til løbeturene og bare løb og nyde det. Det hjalp ekstremt meget på det mentale aspekt af løb og efterfølgende har jeg ikke mærket smerter siden (2 1,5-2 måned(er) siden nu.
Esben har også været ekstrem behjælpelig med ændring af tider undervejs over mail, hvis det ikke lige passede mig, ellers blev det bare til et telefonopkald, som også kan være fint til tider.
Han har også hjulpet mig med at vurdere, hvornår det var passende at skifte program, så jeg kunne spare lidt på pengepungen, for Rehab forløbet er lidt dyrt, i min mening.
**Godt udstyr at have**
Helt klar stor fordel at have Garmin ur eller lignende der kan tage i mod træningsprogrammer fra TrainingPeaks.
**Opsummering**
Jeg er gået fra at løbe 30 km, med problemer, om måneden til at løbe 80 km nu uden problemer. Så jeg er yderst tilfreds. Og ud fra tidligere forsøg med fysioterapi for at få smerter væk er dette HELT klart det, der har fungeret bedst.
De skal bare have tusind tak! Specielt Esben!
***Min vurdering i tal:***
Service: 5/5
Planlægning af program: 5/5
Pris:4/5 (Kommer an på, hvor ivrig du er efter at komme af med skade, for så kan det godt betale sig)
Oplevelse:5/5
Løberknæ
Havde døjet med et løberknæ i et stykke tid, da jeg startede på et Rehab forløb hos Løberlab. Baseret på en undersøgelse, fik jeg nogle øvelser til knæet, og begyndte at løbe små ture igen. Løber nu ture på 12-15 kilometer, og er næsten smertefri.
Jeg har haft rehab forløb hos løberlab…
Jeg har haft rehab forløb hos løberlab efter jeg ikke har kunne være i stand til at løbe i 4 år grundet knæproblemer. Efter mit forløb kan jeg nu løbe frit og har ingen problemer med knæet. Kan varmt anbefale.
Effektivt Rehab forløb mod løberknæ
Jeg har været i "Rehab" forløb hos Nikolaj Noe pga. en skade i knæet.
Tilgangen med at løb indgår som del af behandlingen har været virkelig god. Jeg har mærket fremskridt hver eneste uge, og det er super motiverende når man kan se antallet af kilometer kun går én vej!
Den datadrevet tilgang Løberlab bruger, hvor de tracker fremskridt via løbeuret, fungerer rigtig godt. Det er rart at Nikolaj kan følge med i hvordan det går undervejs, og at han løbende (haha) kan justere programmet op eller ned.
Jeg vil helt klart anbefale at give Løberlab et skud, hvis man døjer med en skade eller lignende.