Leuke site met veel knutselspullen: altijd leuk om dingen voor de kinderen te bestellen en helemaal voor een knutselactiviteit op een kinderfeestje. De verzenddoos is ook een hit: er zijn al meerder... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik haal hier altijd kadootjes voor verjaardagsfeestje feestje . Of kleine kadootjes voor 5-12 ;) . Ik ben altijd super tevreden met wat ik bestel en krijg. Altijd een leuke knutsel doos en snel verstu... Zobacz więcej
Door een fout van bezorgen post.nl pakketdiens was het pakket terug naar magazijn gestuurd.Na contact met bedrijf Lobbes hebben zij ervoor gezorgd dat de bestelde artikelen dezelfde middag nog in Ede... Zobacz więcej
Goed verpakt. Zelfs in een (extra) doos met leuke uitknipbare plaatjes om in te kleuren. Ondanks PostNL app bij niet thuis instructies, en camerabel die instructies herhaalde (taal probleem?) werd pa... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Het grootste aanbod speelgoed van Nederland vind je bij Lobbes. Neem een kijkje in de webshop en laat je verrassen door de grote keus uit binnen- en buitenspeelgoed, hoogkwaliteit houten speelgoed, LEGO, Playmobil en nog veel meer! Kleine uitdeelcadeautjes, creatief speelgoed, spellen, maar ook voor (kinder)boeken en woondecoratie slaag je bij Lobbes! Voor 21:45 uur besteld, volgende werkdag in huis. Gratis retourneren en achteraf betalen.
Lobbes.nl
Napisane przez firmę

- Spelen, Genieten en Ontwikkelen
- Spelen, genieten en ontwikkelen, dat is waar we voor gaan bij Lobbes.nl. Hier vind je speelgoed voor alle kinderen; van Lego tot Playmobil, maar ook heel veel speelgoed voor een verrassend budget. Op werkdagen voor 21:45 uur besteld? Dan heb je de volgende dag je bestelling al in huis!
Dane kontaktowe
Galvanistraat 8, 6716 AE, Ede, Holandia
- 0318 - 43 97 97
- info@lobbes.nl
- lobbes.nl
Jak firma korzysta z Trustpilot
Bestelling kwam te laat
Bestelling kwam te laat omdat ze het te laat verzonden hadden. En bij de klantenservice logen ze en spraken ze elkaar tegen over de status
Eindelijk de bekers gevonden waar ik al…
Eindelijk de bekers gevonden waar ik al tijden naar op zoek was. En de bestelling was ook snel binnen. Wat ook prettig was dat er geen minimum aan bestelbedrag is.
Prima bedrijf met een verbeterpunt
Prima bedrijf, goede service, maar 1 ster omdat de zakelijke Duitse markt nog verder ontwikkeld kan worden.
In Nederland kun je op rekening betalen, maar in Duitsland niet.
Dat maakt dat ik voor mijn DE bedrijf de spullen besteld via de NL account.
Erg omslachtig en een mooi verbeterpunt.
Verdere top!
Omdat ze vaak leuke aanbiedingen hebben…
Omdat ze vaak leuke aanbiedingen hebben en net iets goedkoper zijn
Al 4 mails gestuurd en extra betaald voor expres levering !!!!…
Al 4 mails gestuurd en extra betaald gisteren zwembad en pomp besteld voor zwembad op te pompen er stond bij de bestelling dat het vandaag ging geleverd zijn dus graag mijn geld terug heb al ergens anders een zwembad gekocht en een pomp om mijn zwembad op te blazen bedankt om te antwoorden op mijn mails......!!!!!!!!!! Ik besteld hier niet meer ik wil mijn geld terug
Altijd tevreden met Lobbes!
Ik koop al twee jaar poppenkleertjes bij Lobbes en ben supertevreden.
De kwaliteit is altijd goed, de levering snel en de service vriendelijk en betrouwbaar.
Mijn dochter is elke keer blij met de nieuwe kleertjes.
Bedankt Lobbes, ik blijf zeker terugkomen!
Had gebeld en werd mij verteld dat er…
Had gebeld en werd mij verteld dat er mensen zaterdag iemand zou zijn ik zaterdag 10 uur aanwezig niemand
Topservice
Duidelijke site,
Makkelijk bestellen en heel snel geleverde. Topservice!!
Helemaal blij met de leuke fiets…
Helemaal blij met de leuke fiets onderdelen en goed optijd geleverd. Top!
Quality
It’s not some sort of the store, where there are some shady brands. No, the quality of their toys was proven. Lego, Barbie, all famous names were out there. One thing that they couldn’t perform well was delivery. I don’t know where they ordered the items, but I waited more than a week to get my parcel. They were saved by the quality and normal for this pricing. Still, should work on smth
Commande reçue très vite
Commande reçue très vite, service apres vente excellent, il manquait une pièce dans le jouet on me l'a renvoyée dans la semaine meme, je recommande vivement !
Lobbes is superfijn!
Lobbes is superfijn!
Ik had een bestelling geplaatst van 42 Canvas schilderij-doekjes maar besefte mij dat ik er nog een aantal meer moest hebben.
Ik belde, ze namen direct op en ze hebben het in dezelfde bestelling nog verwerkt. Vooral het vertrouwen dat zij mij schonken dat ik het restant zou betalen vond ik erg fijn.
Uiteraard heb ik met plezier betaald.
Complimenten!
Snel geleverd!!!
Goed en snel!
Fijne webshop
Fijne webshop, mooie producten. Goede kwaliteiten voor een scherpe prijs met vaak leuke aanbiedingen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.