4 januari een verjaardagsshirtje besteld voor mijn dochtertje die 14 januari jarig is. Op de website stond leverbaar in 3 tot 5 werkdagen..dan zou je denken dat is genoeg tijd. Nog van te voren gevraa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Een familieposter laten maken, met mogelijkheid tot voorbeeld tot controle. Snel een voorbeeld gekregen, deze nog 1 keer laten aanpassen. Daarna akkoord gegeven, en is de poster snel verstuurd. Fijne... Zobacz więcej
Kwalitatief product dat ook na veelvuldig wassen (3 keer per week) mooi blijft, zowel het t-shirt als de opdruk. De levertijd die werd aangegeven op de website klopt. Ik vergat de juiste maat do... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het shirt is echt prachtige kwaliteit, mooie en duidelijke opdruk. Na wassen ook nog helemaal in orde. Wachttijd was 1-2 weken, maar alsnog eerder aangekomen dan verwacht. Onze kleine man heeft ‘m al... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
De leukste kinderkleding voor jonge en oudere kindjes
Dane kontaktowe
Irisstraat 34, 3434HN, Nieuwegein, Holandia
- 0639503007
- info@littledescendant.com
- littledescendant.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Foutief artikel ontvangen + geen reactie op klacht
Update: Eindelijk is na het plaatsen van dit bericht de fout hersteld.
Op 15-12-2022 mijn order ontvangen met het verkeerde T-shirt erin. Direct een mail hierover gestuurd, maar geen reactie. Tussentijds nogmaals gemaild en tevens chat-berichten verstuurd via de chatbox op de website, maar tot op heden nog steeds geen enkele reactie terug ontvangen. Ik wacht dus nog steeds op een retournering van het bedrag van het foutieve shirt alsmede een retourlabel om het artikel terug te sturen. (Uiteraard ga ik een door hen gemaakte fout niet op eigen kosten retour sturen, met ook nog eens de kans dat het niet goed verwerkt wordt aangezien er momenteel geen enkele communicatie plaatsvindt vanuit hun zijde.)

Odpowiedź od Littledescendant
Geen reactie, order niet geleverd
Begin december order 17839 geplaatst. Op 17 december heb ik bericht gekregen dat mijn canvas in productie ging en verstuurd zou worden.
Na 17 december echter niets meer vernomen.
Heb proberen te chatten, mails gestuurd, getelefoneerd, bericht ingesproken,.... maar niets.
Ik zou graag willen weten of mijn order alsnog wordt geleverd. Indien niet, krijg ik dan mijn geld terug?
Familieposter besteld, betaald en helaas niet ontvangen
Familieposter besteld, betaald en niet geleverd!
Ook geen reacties op gestuurde mails. Bedrijf post wel een algemeen bericht dat ze alle bestellingen in orde maken. Tot nu toe alleen loze beloftes. Blijkbaar ben ik niet de enige.
Super tevreden over de bestelde familie poster
Voor Vaderdag een familie poster besteld. Wilde een aanpassing op de poster en deze werd zonder problemen doorgevoerd. Super tevreden met het resultaat en goede communicatie met het bedrijf.
Na 5 maanden nog niets ontvangen
Ik heb al in de zomer mijn poster besteld, niets ontvangen. vaak gebeld en geprobeerd te chatten. In oktober een mail gehad dat ze het wilden verzenden maar nooit gebeurd. Ik wacht nog steeds. Heb alle begrip voor persoonlijke omstandigheden maar ik weet niet wat ik nog moet doen om duidelijk te maken dat ik gewoon mijn product wil ontvangen?! Of geld terug. Kan hier niks mee.

Familie poster
Voor vaderdag een mooie familie poster besteld. Helaas zou deze bestelling niet op tijd komen, maar de reden hiervan zag ik later op de website staan. Ik weet wat het betekend om zwangerschaps vergiftiging te hebben en de zorgen om een prematuur geboren kindje, wat het is dat de hele wereld door gaat en jij, en het hele gezin, letterlijk aan het overleven is. Met het resultaat van mijn bestelling ben ik echt heel blij, het is echt heel mooi geworden en met veel aandacht gemaakt! Ik hoop echt dat jullie dit kunnen gaan met dit bedrijf, het is jullie gegund!!!

Prachtige familie poster!
Prachtige familie poster!
Prima op tijd ontvangen

Spannend, prachtige poster!
Het was een spannende bestelling voor mijzelf. Hiervoor bij een ander bedrijf een poster besteld...wel betaald, niks ontvangen. Gaat het deze keer goed?
Het duurde even en contact was lastig. Netjes was er al een bericht geweest dat de eigenaren met heftige persoonlijke omstandigheden te maken hadden. Heel vervelend, maar duidelijk dat ik even geduld moest hebben. Na een maand niks meer vernomen te hebben van mijn bestelling...toch even gemaild met daarin mijn zorgen door eerdere ervaringen. Na langere tijd een reactie, opeens een statusverandering van mijn bestelling...zou de poster komen?!
Afgelopen week een ontwerp ontvangen, toen werd het wel echt! Yes!
Een mooi ontwerp, keurig per mail en ik had direct akkoord gegeven. Direct een mail dat het geprint werd en snel verzonden. Het duurde even maar met kerst ligt er dan toch een prachtige poster met alle liefdevolle namen erop onder de boom! Mijn geduld is beloond! Sterkte en succes voor de eigenaren.

Prachtig resultaat
Ook ik heb lang op de bestelling moeten wachten, maar het was duidelijk dat dit kwam door persoonlijke omstandigheden van de eigenaren. Daardoor verliep de communicatie wat onvoorspelbaar. Maar ik heb hier begrip voor. Er werd contact opgenomen en ik heb de prachtige poster alsnog ontvangen. Geen kwaad woord van mijn kant en veel begrip!

Odpowiedź od Littledescendant
Niets bestellen: je krijgt niets
Op 27 november een familieposter met lijst besteld: 87 euro. Was cadeau voor mijn man die 13 december jarig is. Wel bevestiging ontvangen, maar nooit concept ontwerp. Gebeld, wordt niet opgenomen. Op mails wordt ook niet gereageerd. Erg jammer, zeker omdat het leuk verjaardagscadeau van de kinderen voor papa was 😔
Product niet geleverd en geen contact mogelijkheid
Ook hier product niet geleverd. Tevergeefs op diverse manieren contact gezocht. Bijzonder dat deze vrouw na maanden haar websites nog steeds in de lucht heeft.
Update: dag na plaatsen deze review kreeg ik ineens een mail. Minimaal excuus over afwezigheid en niet ontvangen van product, maar wel geld terug gestort gekregen. Kennelijk helpt het alleen als je publiek van je laat horen..

Odpowiedź od Littledescendant
Na 3 maanden nog steeds niets ontvangen!
Op 10 september een leuk doek besteld. Ook via mail gecheckt en goedgekeurd. Tot op heden niets binnen. Ze reageren niet meer op mail, telefoon nemen ze niet op en op chatberichten reageren ze ook niet. Wel 41 euro armer... ik baal echt als een stekker!!!
Na maanden nog steeds me gezinsposter…
Na maanden nog steeds me gezinsposter niet binnen. Wel al betaald 😒 ik heb al meerdere keren geprobeerd te mailen maar geen antwoord ook via de site /berichten geen gehoor en bellen lukt ook niet.
Dus ik heb geen product en wel geld kwijt. Want ik kan me geld niet terug halen wat nu???????
Vandaag 08-12-2022 - ontvangen nadat ik dit gepost had 🤔🙏🏻
23 Augustus 2022 bestelling geplaatst.
23 Augustus 2022 bestelling geplaatst.
Poster besteld. Mail met voorbeeld ontvangen. Moest enkele dingen woorden aangepast. Mail terug ontvangen met nieuw voorbeeld. Hiermee ben ik akkoord gegaan. Ten slotte nog steeds niets ontvangen. Inmiddels wil ik deze order annuleren. Via FB, messenger en mail gestuurd dat ik deze order wil annuleren en graag een bevestiging ontvang wanneer ze een terug betaling in werking hebben gezet.
Helaas tot op heden geen reactie terug ontvangen.
Canvas besteld , nooit geleverd
Canvas besteld , betaald , maar Totaal geen communicatie, zoveel gedupeerden, dit kan en mag toch niet zomaar, en de site blijft gewoon open , en ze blijven maar innen ….
Er is al zoveel geprobeerd door iedereen. Er moet toch iets of iemand zijn die wat kan doen ??
Nooit meer wat gehoord
Ik heb de poster gekregen als voorbeeld in de mail. Er zaten meerdere fouten in, maar de vraag was ook om hierop te letten en aan te geven of het zo naar wens was. Na meerdere mails te hebben gestuurd nooit meer iets gehoord… inmiddels is het 2 maanden geleden dat ik de aanvraag heb gedaan
Niets ontvangen, geen contact te krijgen, aangifte gedaan…..
Op 11 oktober een bestelling geplaatst en betaald. Bevestigingsmail ontvangen…. En verder niets….
Geen reactie op emails. Telefoon wordt niet opgenomen en de voicemail is vol.Net maar WEER een mail gestuurd dat ik de bestelling wil annuleren en mijn geld terug wil…..
Hopelijk lukt dat.
Niets bestellen hier hoor mensen. Hoop gedoe. En geen levering……
Elke dag gemaild met de vraag om mijn geld terug te krijgen. Geen reactie. Ik ga aangifte doen en hoop dat alle andere gedupeerden dit ook doen.
1 september een order geplaatst
1 september een order geplaatst. Gelijk betaald en tot op heden niets mogen ontvangen net als onderstaande voorbeelden. Heb meerdere keren contact gezocht, maar geen reactie mogen ontvangen. Voel mij bedonderd en ben bang dat ik mijn bestelde bord niet meer krijg.
Geen contact mee te krijgen na het niet…
Geen contact mee te krijgen na het niet ontvangen van een besteld product eind augustus 2022.
Door omstandigheden leveren ze niet maar de website blijft gewoon open dus alle bestellingen blijven gewoon binnen komen?
Bizar!
Ik beveel jullie zeker NIET aan!
Ik beveel jullie zeker NIET aan!
Ik schrijf nooit een recensie, maar nu toch wel. Ze reageren snel met een voorbeeld van de canvas, maar na het geven van akkoord, hoor je helemaal niks meer. Ik heb inmiddels meerdere malen gemaild en via messenger berichten gestuurd, en mijn bestelling geannuleerd, maar daar krijg ik geen reactie op. Schandalig!
Bestel hier nooit iets!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.