Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik had een top shopervaring bij Fashion365 ! De collectie bevat voor ieder wat wils. Van stijlvolle kleding tot perfect te combineren sieraden. De eigenaresse was vriendelijk en behulpzaam en gaf haar... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ha die Chantal, Wat heb jij mij toch ontzettend prettig geholpen vandaag! Erg meedenkend en een eerlijk advies! P.s Ashley is ook zeer leuke dame! Ik kom zeer zeker terug!

Oceniono na 5 z 5

Wat een feest om weer bij Fashion365 te komen zijn. Een goed advies en een prima klantvriendelijkheid!! Bjj de kleding prachtig bijpassend sieraden gekocht. Dit maakte het geheel helemaal compleet. Fi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Erg leuke winkel met vriendelijk personeel. Naast leuke kleding ook mooie sieraden. Aanrader om langs te gaan.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep z odzieżą dla niemowląt
  3. Sklep z odzieżą dziecięcą
  4. Sklep z dodatkami

Napisane przez firmę

Fashion365 is een online winkel met daarnaast een kledingwinkel gevestigd in het hartje van het altijd gezellige Denekamp. Door de klantvriendelijkheid, laagdrempeligheid en vooral gemoedelijke sfeer is het prettig winkelen voor zowel de dames, kinderen en baby's. In het ruime assortiment is er altijd wel iets wat jij leuk vindt.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 4 z 5

Je wordt net je geholpen geadviseerd…

Je wordt net je geholpen geadviseerd .en zo nu en dan zie ik wat leuk in de winkel hangen .

1 kwietnia 2026

Wat leuk om te lezen!
Fijn dat je je altijd goed geholpen voelt bij ons. En fijn dat je regelmatig iets leuks spot in de winkel. Hopelijk tot snel!

Prettig

Ha die Chantal,

P.s Ashley is ook zeer leuke dame!

Ik kom zeer zeker terug!

4 kwietnia 2026
Opinia niezależna

Beste Maartje,

Wat een ontzettend lieve review, dankjewel voor je mooie woorden! 💖
Het was echt een plezier om je te mogen helpen, en wat fijn om te lezen dat je ons advies als prettig en eerlijk hebt ervaren. Daar doen we het voor!

Ook heel leuk dat je Ashley noemt, ik zal je compliment zeker aan haar doorgeven, daar wordt ze vast blij van 😊

We kijken ernaar uit om je snel weer terug te zien bij Fashion365

Liefs,
Chantal

Oceniono na 5 z 5

Top verkoopt altijd vriendelijke zeker…

Top verkoopt altijd vriendelijke zeker een aanrader om er heen te gaan.

3 marca 2026

Bedankt voor je mooie review, Maureen! 😊
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en met een goed gevoel de deur uitgaat.

Dankjewel voor je vertrouwen en graag tot snel!

Liefs,
Chantal

Mooie website veel keuze

Snelle levering.
Mooie kwaliteit van de artikelen.
En afhandeling van de retourzending.

7 marca 2026

Beste Janine,

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterren review! ⭐
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website, de ruime keuze en de snelle levering. Ook leuk dat de kwaliteit van de artikelen en de afhandeling van je retourzending goed bevallen zijn.

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer verwelkomen in onze webshop!

Oceniono na 5 z 5

Leuk geholpen en altijd even gezellig…

Leuk geholpen en altijd even gezellig kletsen.

5 marca 2026

Odpowiedź od Fashion365

Bedankt voor je mooie review, Marloes! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent. En een gezellig praatje hoort er natuurlijk ook bij. Graag tot de volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, keurig verpakt en begeleidend kaartje.
Tevreden met aankoop. Prima

10 lutego 2026

Odpowiedź od Fashion365

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering en de verpakking! We besteden veel aandacht aan elk pakketje, dus dit waarderen we enorm. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Blij met mijn topje.

5 lutego 2026

Odpowiedź od Fashion365

Hartelijk dank voor je positieve review. Fijn dat je tevreden bent over de levering en je aankoop. Graag tot een volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Altijd gezellig en eerlijk antwoord of…

Altijd gezellig en eerlijk antwoord of het staat of niet.

24 grudnia 2025

Odpowiedź od Fashion365

Dank je wel voor je leuke review! Superfijn om te horen dat je de gezelligheid en onze eerlijkheid zo waardeert. We vinden het belangrijk om altijd eerlijk te zeggen of iets je staat of niet. Graag tot de volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Mooie kwaliteit kleding en nog een handgeschreven kaartje bij de bestelling.
Helemaal top

5 grudnia 2025

Odpowiedź od Fashion365

Wat ontzettend fijn om te horen! 😊
Dank je wel voor je mooie woorden. We zijn blij dat de snelle levering, de kwaliteit van onze kleding én het handgeschreven kaartje zo in de smaak vielen.
Heel graag tot een volgende keer!

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd , top.

29 października 2025

Odpowiedź od Fashion365

Bedankt Marianne voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles netjes en snel geleverd is. We hopen je binnenkort weer van dienst te mogen zijn!

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en het juiste artikel.

Snelle levering en het juiste artikel.

17 października 2025

Odpowiedź od Fashion365

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat het jack van FreeQuent naar wens is en dat de levering snel verliep. We hopen dat u er veel plezier van heeft en zien u graag nog eens terug in onze webshop!

Kwam voor een riem…

Kwam voor een riem en ging naar huis met een hele outfit. Zonder riem trouwens, maar word nog gebeld als deze binnen is. Krijg altijd goed en eerlijk advies. Er is altijd wel iets dat bij me past

7 października 2025

Odpowiedź od Fashion365

Wat leuk om te lezen, dankjewel! Heerlijk dat je met een hele outfit naar huis ging (ook al zonder riem ). Superfijn dat je ons advies waardeert

Wordt altijd goed geholpen

Wordt altijd goed geholpen. Vriendelijk en eerlijk advies

3 października 2025

Odpowiedź od Fashion365

Wat fijn om te horen, dankjewel! We doen ons best om iedereen met een goed gevoel en eerlijk advies de deur uit te laten gaan. Hopelijk tot snel weer!

Oceniono na 4 z 5

Snelle en nette levering.

Snelle en nette levering.

6 sierpnia 2025

Odpowiedź od Fashion365

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel en netjes is verlopen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Leuke winkel

Leuke winkel. Vriendelijke eigenaar en geeft goed advies.

23 sierpnia 2025

Odpowiedź od Fashion365

Dank je wel, Marieke, voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons advies en dat je je welkom voelt in de winkel. We hopen je snel weer te zien!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej