4 januari een verjaardagsshirtje besteld voor mijn dochtertje die 14 januari jarig is. Op de website stond leverbaar in 3 tot 5 werkdagen..dan zou je denken dat is genoeg tijd. Nog van te voren gevraa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Een familieposter laten maken, met mogelijkheid tot voorbeeld tot controle. Snel een voorbeeld gekregen, deze nog 1 keer laten aanpassen. Daarna akkoord gegeven, en is de poster snel verstuurd. Fijne... Zobacz więcej
Kwalitatief product dat ook na veelvuldig wassen (3 keer per week) mooi blijft, zowel het t-shirt als de opdruk. De levertijd die werd aangegeven op de website klopt. Ik vergat de juiste maat do... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het shirt is echt prachtige kwaliteit, mooie en duidelijke opdruk. Na wassen ook nog helemaal in orde. Wachttijd was 1-2 weken, maar alsnog eerder aangekomen dan verwacht. Onze kleine man heeft ‘m al... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
De leukste kinderkleding voor jonge en oudere kindjes
Dane kontaktowe
Irisstraat 34, 3434HN, Nieuwegein, Holandia
- 0639503007
- info@littledescendant.com
- littledescendant.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Prima prijs/kwaliteit verhouding
Prima prijs/kwaliteit verhouding, goede service en snelle levering. Zeer tevreden.

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, opdruk blijft mooi na een paar keer wassen, kwaliteit van het het t-shirt goed en mooi. Goed verpakt en nette afhandeling als er vragen zijn netjes en correct te woord gestaan.

Goede snelle service
Goede snelle service, mooi product. Al met al een goed en betrouwbaar bedrijf.

Odpowiedź od Littledescendant
Heel leuk shirt met lange mouwen en…
Heel leuk shirt met lange mouwen en tshirt met korte mouw besteld. De levering duurde wat langer omdat ze overgestapt waren op een nieuw systeem. Shirtjes van goede kwaliteit en de pasvorm is ook goed.

Top!
Leuke trui voor mijn dochtertje van een goede kwaliteit, de prijs waard en babyproof. Daarnaast ook lekker warm. Zeker een aanrader!

Odpowiedź od Littledescendant
Ik heb een toptruitje ontvangen
Ik heb een toptruitje ontvangen. Heel mooi bedrukt en net zoals ik het had besteld. Ik koop zeker nog bij deze firma. Bedankt alvast. Grtjs
Mooie truitjes met leuke tekst
Mooie truitjes met leuke tekst. Goede kwaliteit en snelle levering.
Eerste schooldag trui besteld
We zagen via facebook een leuke trui langskomen voor onze dochter haar eerste schooldag. prijs was goed dus voor de leuk besteld. Kwaliteit trui is meer dan prima, eigenlijk best goed en drukwerk zit er na een paar wasbeurten nog steeds erg goed op.
Levering was snel en zeer goed verpakt.
Heel mooi product
Heel mooi product! Goede communicatie. En snelle levertijd.
Keurig op tijd geleverd
Keurig op tijd geleverd. Product was netjes verpakt en zag er goed uit. Mooie kwaliteit.
Fantastisch leuke shirts
Fantastisch leuke shirts, van een goede kwaliteit en keurig geleverd.. 10 punten hoor... thanks
Zeer degelijk product en service
Zeer degelijk product, dat er ook nog goed uit ziet.
Perfecte service en snelle levering.
Al tweemaal een bestelling geplaatst en er zuilen er waarschijnlijk nog volgen en onze kleine prinses staat er geweldig mee.
Een Aanrader!
Zo’n leuk broekje voor de kleine!
Zo’n leuk broekje voor de kleine!
En snel bezorgd!
Huisje met foto besteld Prima kwaliteit…
Huisje met foto besteld Prima kwaliteit en op tijd geleverd
Top service
Makkelijke website, snel bezorgd, goed verpakt en erg goede kwaliteit trui met mooie bedrukking, die netjes blijft in de was !
Goed, snel, en prachtig product
Goede en snelle communicatie over de bestelling, een paar keer iets gewijzigd in de tekst en opmaak, maar dat was geen enkel probleem. Levering was keurig verpakt, eigenlijk geen kans op beschadiging mogelijk.
Prima service, goed product!
Snelle reacties en top service!
Sweater voor sinterklaas besteld voor mijn zoontje nadat van een andere site de bestelling niet binnen was gekomen. Omdat ik het hierdoor laat besteld heb mail contact gezocht. Ik kreeg snel een antwoord en de volgende dag had ik het al in de brievenbus. Super blij mee en top service!
Prachtig Eindresultaat
Na onze bestelling kregen wij in 1e instantie een niet zo fraaie Familie Poster geleverd. Nadat ik hierover gereclameerd had werd alles in het werk gesteld om de bestelling opnieuw te maken en alsnog tot een prachtig resultaat te komen. Dat is pas service !! Wij zijn er heel blij mee.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.