Littlebotaniclabel Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Het pakketje van Little Botanic Label was echt een feestje om open te maken! Heerlijk om al die vrolijke kleuren te zien en alles was supernetjes en met veel zorg ingepakt. De speeldoeken en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De speeldoeken, pittenzakjes en ballonballen zijn een van de favoriete dingen waar mijn kinderen van 1 tot 7 jaar mee spelen. Elke keer weer op een andere manier en in ander spel (al blijft gooien bij... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een feestje om het pakketje open te maken! Heerlijk om al die vrolijke kleuren te zien en het is super netjes ingepakt. De speeldoeken en pittenzakjes hebben een mooie duurzame wikkel en zijn allemaal... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb speelzijde doeken en een pittenzakje besteld. De producten zien er mooi en netjes afgewerkt uit. Ook straalt de hele bestelling duurzaamheid uit wat ik erg belangrijk vind. Ik ga deze set spee... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z zabawkami dla dzieci

Napisane przez firmę

Voor mijn webshop Little Botanic label maak ik duurzaam speelgoed zoals sensorische pittenzakjes, speelzijde en verkleedkleding. Alles maak ik met de hand met extra aandacht voor het milieu. Het speelgoed dat ik maak geeft de fantasie van een kind alle ruimte. De sensorische pittenzakjes en speelzijde zijn open einde speelgoed. Het heeft geen handleiding en geen opgelegd patroon. Jouw kindje bepaalt wat het voorstelt en waar het voor dient. En dat kan iedere dag iets anders zijn. De sensorische pittenzakjes en speelzijde groeien met de ontwikkeling van jouw kind mee. Daarom spelen kinderen er vaak jarenlang mee. Mijn verkleedkleding laat kinderen helemaal opgaan in hun fantasiewereld. Ze spelen er eindeloos veel rollenspellen mee en rollenspel is ontzettend goed voor de emotionele ontwikkeling van een kind. Bestel je iets bij mij? Dan pak ik zelf de bestelling in en verstuur ik het met ontzettend veel liefde naar jou toe. Liefs, Patty

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 66

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Heerlijk speelgoed en goede service

Hele fijne en lieve service! Ik wilde na een geplaatste bestelling nog iets bij bestellen en graag maar 1x de bezorgkosten en ik ben hier heel prettig mee geholpen.
Verder zijn we ook mega fan van de pittenzakjes en ballonbal. Heerlijk om de kleine man ermee te zien spelen en samen mee te spelen

23 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Inspirerend en goed voor spel

Little botanic label is een bedrijf dat zich richt op openeindespeelgoed; speelgoed dat kinderen aanzet tot fantasie en creatief denken. De eigenaresse heeft dit bedrijf eigenhandig opgezet en sterk gemaakt en deelt achtergrondinformatie over het leren van jonge kinderen en haar ervaringen bij het leiden van een bedrijf via Instagram; heel inspirerend!
Het speelgoed maakt ze gedeeltelijk zelf. Het zit goed in elkaar en past precies bij de doelgroep. Mijn kleinkinderen zijn er ontzettend blij mee en spelen er veelvuldig mee. Echt een aanrader voor iedereen met jonge kinderen (tot ca. 8 jaar)!

27 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Goede kwaliteit voor prachtig…

Goede kwaliteit voor prachtig materiaal. Voor onze autistische jongens écht een aanwinst! Wij hebben de pitten zakjes en de bal, Helemaal blij mee. Het lijkt me ook wel wat voor op het KDC, dus zal het daar ook even laten zien. Want denk dat er veel kindjes zijn die hier blij van worden.

27 listopada 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej