Het pakketje van Little Botanic Label was echt een feestje om open te maken! Heerlijk om al die vrolijke kleuren te zien en alles was supernetjes en met veel zorg ingepakt. De speeldoeken en... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb speelzijde doeken en een pittenzakje besteld. De producten zien er mooi en netjes afgewerkt uit. Ook straalt de hele bestelling duurzaamheid uit wat ik erg belangrijk vind. Ik ga deze set spee... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Voor mijn webshop Little Botanic label maak ik duurzaam speelgoed zoals sensorische pittenzakjes, speelzijde en verkleedkleding. Alles maak ik met de hand met extra aandacht voor het milieu. Het speelgoed dat ik maak geeft de fantasie van een kind alle ruimte. De sensorische pittenzakjes en speelzijde zijn open einde speelgoed. Het heeft geen handleiding en geen opgelegd patroon. Jouw kindje bepaalt wat het voorstelt en waar het voor dient. En dat kan iedere dag iets anders zijn. De sensorische pittenzakjes en speelzijde groeien met de ontwikkeling van jouw kind mee. Daarom spelen kinderen er vaak jarenlang mee. Mijn verkleedkleding laat kinderen helemaal opgaan in hun fantasiewereld. Ze spelen er eindeloos veel rollenspellen mee en rollenspel is ontzettend goed voor de emotionele ontwikkeling van een kind. Bestel je iets bij mij? Dan pak ik zelf de bestelling in en verstuur ik het met ontzettend veel liefde naar jou toe. Liefs, Patty
Dane kontaktowe
Crescendoweg 7, 5245 AA, Rosmalen, Holandia
- 0651873884
- patty@littlebotaniclabel.nl
- littlebotaniclabel.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Mooi duurzaam speelgoed, maar erg ruw
Mooi duurzaam speelgoed wat er goed uit ziet. Ik heb de handvlieger besteld, maar het hout is best wel ruw en er zitten wat splintertjes aan. Ik heb hem voor gebruik goed gewassen en de splinters verwijderd maar na 1 keer spelen had onze baby meerdere bloedende wondjes in haar mond. Ik laat haar er daarom niet meer mee spelen. Omdat ik vaker speelgoed van Little Botanic Label heb gekocht en dat altijd goed is bevallen was dit jammer!
Mooi product en snel geleverd
Mooi product en snel geleverd! De kleuren komen goed overeen en het is een groot succes bij onze 1 jarige dochter!
Netjes en snel
Goed
Goed bezorgd, milieuvriendelijk ingepakt (geen onnodig plastic) en leuke producten. Wel wat duurder, maar het is ook handgemaakt en goede kwaliteit.
Een feestje om uit te pakken 🌈
De speeldoeken en pittenzakjes zijn voorzien van een mooie, duurzame wikkel en stuk voor stuk prachtig afgewerkt. Je ziet en voelt dat er aandacht aan is besteed.
De ballonbal was meteen een grote hit bij mijn zoontje van 3, terwijl mijn tweelingzoontjes van 1 de pittenzakjes als favoriet verkozen. ❤️
Wat ik zo fijn vind aan dit speelgoed, is dat het niet voorschrijft hoe je ermee moet spelen. Ze kunnen er op hun eigen manier mee ontdekken, voelen, bouwen en fantaseren. Mooi, degelijk speelgoed waar ze lang en eindeloos mee kunnen spelen en hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.
Heel blij met deze mooie aanvulling op onze speelhoek! 🌈
Bestelling liep volgens afspraak
Bestelling liep volgens afspraak, helder en duidelijk.
Mooi speelgoed
Inmiddels al heel wat speelgoed van Little Botanic! De speelzijde, de ballonbal en pittenzakjes. Ook de klantenservice is heel goed!
Met zoveel zorg en aandacht!
Ik ben al klant bij Little Botanic Label vanaf het eerste product en ben eigenlijk alleen maar enthousiaster geworden. Vooral de pittenzakjes zijn hier echt favoriet. Er worden door onze jongens voornamelijk gooi spelletjes mee bedacht en ze verzinnen steeds weer iets nieuws. Het is erg toegankelijk speelgoed en ze gaan er lekker zelf mee aan de slag.
Patty maakt niet alleen mooi (en open einde) speelgoed, maar er wordt ook veel aandacht besteed aan hoe je kinderen kunt uitnodigen om op verschillende manieren met het speelgoed te spelen.
Je merkt aan alles dat de producten met veel zorg zijn gemaakt. Ook de bestelling zelf is met zorg ingepakt, met een persoonlijk geschreven briefje en informatie over wat je allemaal met het speelgoed kunt doen.
Ik vind het daarnaast heel tof om te zien hoe Patty zich blijft ontwikkelen en hoe goed er wordt ingespeeld op wat kinderen en ouders leuk en belangrijk vinden. De pittenzakjes die perfect aansluiten bij Stapelstein zijn daar een mooi voorbeeld van.
En inmiddels weet ik Little Botanic Label ook te vinden als ik een kraamcadeau voor een vriendin zoek. Dat zegt denk ik genoeg: ik geef het met een gerust hart cadeau aan anderen, omdat ik weet dat er iets moois en goed doordachts in het cadeautje zit.
Geweldig cadeau voor kinderen!
Ik heb speelzijde doeken en een pittenzakje besteld.
De producten zien er mooi en netjes afgewerkt uit. Ook straalt de hele bestelling duurzaamheid uit wat ik erg belangrijk vind. Ik ga deze set speelgoed met veel plezier cadeau doen.
Super leuke insta account met veel…
Super leuke insta account met veel informatie en inspiratie over open einde speelgoed. Nu ook al meerdere producten in huis en zijn zeer geliefd bij mijn kinderen!
Een feestje om het pakketje open te…
Een feestje om het pakketje open te maken! Heerlijk om al die vrolijke kleuren te zien en het is super netjes ingepakt. De speeldoeken en pittenzakjes hebben een mooie duurzame wikkel en zijn allemaal heel netjes afgewerkt. Goed en degelijk speelgoed! Mijn kindje is er super blij mee en speelt er dagelijks mee.
Speelgoed zoals het hoort te zijn!
Dit is speelgoed zo als speelgoed hoort te zijn! Het zorgt voor meer creativiteit en kan altijd gebruikt worden! Zowel de jongste, 1 jaar als de oudste, 4 jaar spelen er heel graag mee!
Echt een aanrader!!
Mijn kinderen pakken de speeldoeken elke dag!
De speeldoeken, pittenzakjes en ballonballen zijn een van de favoriete dingen waar mijn kinderen van 1 tot 7 jaar mee spelen. Elke keer weer op een andere manier en in ander spel (al blijft gooien bij alle leeftijden leuk). Prachtige kwaliteit open einde speelgoed en goede service.
Heel fijn speelgoed
Heel fijn speelgoed, geweldige kwaliteit ook! Mijn zoontje speelt er dagelijks mee. Snelle levering. Zeker een aanrader om hier te bestellen.
Het speelgoed van littlebotaniclabel is…
Het speelgoed van littlebotaniclabel is echt een mega aanrader! Mijn zoontje van bijna 2 is er volop mee aan het spelen en het is van heel goede kwaliteit. Ook een snelle levering. 👍
Doświadczenie Trustpilot