Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wat een professionele aanpak! Nadat ik een gepersonaliseerd dekentje had besteld voor ons zoontje on the way, liet Sara mij heel correct via mail weten dat onze bestelling vertraging had. Ik heb vanda... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We hebben al verschillende dingetjes gekocht zoals geboortepakjes, fopspeenlintje, knuffeltjes pip en balou (favorietjes van mijn zoontje 🤭), badjassen,... en telkens zijn deze zo mooi! Mooi afgewerk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De bestelling werd zorgvuldig ingepakt en de gepersonaliseerde dekentjes zijn echt om op te eten. Hartelijk dank om dit met zoveel liefde te maken. We kunnen nu enkel nog maar meer uitkijken naar de k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heb een dekentje voor mijn zoontje besteld, ik ben zeer slecht in kleuren kiezen en combineren (online dan). Dus heb haar meteen na de bestelling een mailtje gestuurd welke kleur ik het beste zou neme... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą dla niemowląt

Napisane przez firmę

PERSOONLIJK & UNIEK Gepersonaliseerde baby- en kinderspulletjes. Wij zijn gespecialiseerd in borduren, laseren en graveren met oog voor detail. Alles wordt naar wens gemaakt, met passie en enorm veel liefde.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Geweldige service!

Ik was laat met het bestellen van het dekentje en de baby kon er elk moment zijn. Ik stuurde een mailtje om te vragen of het mogelijk was om het zo snel mogelijk op te sturen en ja hoor… niet veel later zat het op de post! Heel erg bedankt! Nu kunnen we jouw dekentje gebruiken voor de aankondiging van onze kleine man! Ontzettend tevreden van de service!

14 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Een hele mooie rugzak laten maken voor…

Een hele mooie rugzak laten maken voor mijn dochtertje voor bij de onthaalmoeder. Hele snelle levering en prachtig verpakt! Zelfs een zakje suikerboontjes erbij gekregen!

25 lutego 2025

Odpowiedź od Little Steps

Heel leuk om te lezen, dankjewel Phaedra!

Topservice!

Na het ontvangen van een gebroken artikel door de niet zo zachte hand van de koerierdienst, een melding gedaan bij Sara hiervan. Ik kreeg zeer snel reactie van Sara en ze ging meteen aan de slag met mijn melding. Nog geen week later ontving ik een nieuw artikel in mijn brievenbus. Fantastische service! 🤩
De artikelen zijn zeer kwalitatief en super mooi afgewerkt! Super tevreden! Ik bestel zeker en vast nog eens opnieuw bij Little Steps!! Dikke aanrader!

18 lutego 2025

Topper!

Heel makkelijk te bestellen. Een persoonlijke opvolging en een zeer snelle levering!

En het resultaat is super!

30 stycznia 2025

Super tevreden klant

We bestelde 2x maal een doosje met een vraag...
voor meters. Beide waren super mooi en snel gelverd ondanks toen de drukke periode van Kerst.
Alsook bestelde we een geboortepakje voor ons toekomstig kleintje en dit is zo mooi.
Wanneer ik een vraag had en deze stelde via Ig werd ook meteen geholpen. Super tevreden klant

20 grudnia 2024

Sara is magisch

Sara is magisch!
Al een aantal keren besteld bij Little Steps voor ons zelf maar ook voor cadeautjes. Elke keer is het perfect in orde en super snelle levering. Bij elke vraag die ik heb krijg ik ook steeds binnen het uur een antwoord. En dat is een zeer uitgebreid antwoord. Sara helpt echt met al je twijfels en vragen. Wij blijven zeker bestellen bij Little Steps. Kijk er al naar uit om ons nieuw kleintje te zien onder haar nieuwe dekentje. 🥰

5 lutego 2025

Oh Anouk, dit doet me echt zoveel deugd! Dikke merci, Liefs Sara

Oceniono na 5 z 5

Aanrader om te bestellen bij Little steps

Zeer tevreden over het gepersonaliseerde baby mutsje, alsook de prijs en kwaliteit.
Het extra meegeleverde "bedankt" kaartje vanwege onze bestelling was fijn om te lezen.
Met veel plezier nemen we de tijd om deze positieve review te schrijven.
Jou diensten zijn zeker een aanrader !

2 lutego 2025

Odpowiedź od Little Steps

ah hier word ik zo happy van dankjewel!

Perfect!

Gisteren namiddag bestelling geplaatst en vanmorgen al geleverd! Ik bestelde een newborn mutsje met naam. Supermooi resultaat! Dankjewel voor de vlotheid en het prachtige werk! 🥰

28 stycznia 2025

Super!

Al 2x besteld bij Little Steps en zou er direct opnieuw bestellen! Snelle en vriendelijke communicatie, en kon het steeds heel snel ophalen 🥰

25 października 2024

Grote fan van Little Steps

Grote fan van Little Steps. Zachte dekentjes die mooi geborduurd worden. Bij het bestellen was ik aan het twijfelen over de kleur van het borduursel. Eventjes advies gevraagd via de instagram-pagina waar ik al heel snel een reactie kreeg. SUPER service.

27 stycznia 2025

Oh echt heel tof mercikes Lien! Liefs Sara

Aanrader

Heel goede en snelle service met persoonlijk advies. Super mooie gepersonaliseerde dekentjes. Ik was zo tevreden dat ik na mijn eerste bestelling er nog 2 heb gekocht. Ook het geboortebordje rond met kroontje is zeker een aanrader. Heeft hele mooie foto’s opgeleverd bij de geboorte.

4 stycznia 2025

Odpowiedź od Little Steps

Super leuk om te lezen Dankjewel Birte!

Oceniono na 5 z 5

Super kwalitatieve spulletjes met heel leuke personalisatie!

Het begint al met een fijne instagrampagina waardoor je echt alles zou willen kopen.
Ik heb het geluk gehad om een bon te winnen en nu ik de bestelling heb ontvangen, ben ik nog eens zo blij!
Tussen het bestellen en ontvangen zat heel weinig tijd!
Het pakketje openen is echt al fantastisch. Een bedankje en kaartje dat echt mooi is en de rugzakjes die ik bestelde, zijn extra verpakt in een mooie stoffen zak.
De rugzakjes zijn echt super leuk! Heel goede kwaliteit en ook het borduursel is prachtig!
Mijn meisjes gaan hier met plezier mee gaan sporten.

Bedankt! Ook zonder bon ga ik hier zeker nog bestellen!

21 stycznia 2025

Doet me heel veel deugd dit te lezen. Liefs Sara

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej