Reakcja na opinię
We hebben al verschillende dingetjes gekocht zoals geboortepakjes, fopspeenlintje, knuffeltjes pip en balou (favorietjes van mijn zoontje 🤭), badjassen,... en telkens zijn deze zo mooi! Mooi afgewerk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De bestelling werd zorgvuldig ingepakt en de gepersonaliseerde dekentjes zijn echt om op te eten. Hartelijk dank om dit met zoveel liefde te maken. We kunnen nu enkel nog maar meer uitkijken naar de k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Heb een dekentje voor mijn zoontje besteld, ik ben zeer slecht in kleuren kiezen en combineren (online dan). Dus heb haar meteen na de bestelling een mailtje gestuurd welke kleur ik het beste zou neme... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
PERSOONLIJK & UNIEK Gepersonaliseerde baby- en kinderspulletjes. Wij zijn gespecialiseerd in borduren, laseren en graveren met oog voor detail. Alles wordt naar wens gemaakt, met passie en enorm veel liefde.
Beulk 61, 2275, Wechelderzande, Belgia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Snelle service en heel mooie producten. Goede materialen.

Odpowiedź od Little Steps
Het resultaat is prachtig ! Ook kwam het mooi ingepakt en met lieve suikerboontjes aan. Dankjewel ☺️
Zoals steeds een zeer verzorgd cadeau besteld die met vel liefde en zorg is gemaakt. Bedankt Sara.
Ook je kleuradvies van het garen.
Een super mooi dekentje ontvangen, heel snelle service!
Wat een professionele aanpak! Nadat ik een gepersonaliseerd dekentje had besteld voor ons zoontje on the way, liet Sara mij heel correct via mail weten dat onze bestelling vertraging had. Ik heb vandaag het pakketje ontvangen, en je ziet echt dat dit met liefde en passie is gemaakt én ingepakt. Zeker voor herhaling vatbaar. Made my day!

Odpowiedź od Little Steps
Goede kwaliteit van dekentje en speenkoord. Mooi geborduurd en mooi verpakt toegekregen. Heel blij mee!

Odpowiedź od Little Steps
Heel blij met Alice haar tasje! Al enkele dingen gekocht via Little steps en altijd uitermate tevreden! Heel vriendelijk, behulpzaam en tiptop website.

Odpowiedź od Little Steps
De levering was super snel!
En wauw! Wat een mooi pakket heel verzorgd mooie extra’s, iemand die haar klanten zeker ik de watten legt! Super bedankt voor zijn eerste geboortepakje en doudou doekje 🥰🩵
We bestellen zeker en vast nog eens 🥰
Snelle en perfecte uitvoering.
Vriendelijke bedankjng😁😁😁

Odpowiedź od Little Steps
Ik bestelde al meerdere keren gepersonaliseerde spulletjes en ben elke keer super tevreden.
Alles is mooi, kwaliteitsvol, mooi afgewerkt, super communicatie, snel,...
In het ziekenhuis ook superveel complimentjes gekregen over het geboortepakje van ons zoontje.

Odpowiedź od Little Steps
Twee badjassen besteld voor mijn man en mezelf. Ze zijn zeer zacht en ruim genoeg! Je ziet en merkt dat ze van goede kwaliteit zijn. We hebben onze initialen laten borduren, dit is zeer netjes afgewerkt! De Levering is ook heel snel. (Week voor kerst besteld en snel thuis geleverd) ook heel mooi verpakt!
Wil je iets persoonlijk geven en van goede kwaliteit? Kies zeker voor Little Steps!

Odpowiedź od Little Steps
Super snel geleverd, heel zachte kwaliteit van deken en mutsje.
Super mooi geborduurd, heel tevreden dank je wel!
Met een leuke extra verrassing in het pakje! 🩷🤗

Odpowiedź od Little Steps
Ik heb hier al meermaals besteld en telkens heeel mooi afgewerkt en snelle verzending! Ik ben fan!

Odpowiedź od Little Steps
Super om dit pakketje te openen. 😊Bedankt voor dit prachtstukje!

Odpowiedź od Little Steps
Super schattige knuffeldoek cadeau gekregen voor onze dochter, super zacht, mooi afgewerkte letters en prachtige kleuren ❤️
De artikelen zijn zo mooi afgewerkt, heel persoonlijk om af te geven vb. als kraamcadeau, kerstmis..
Het is ook altijd erg snel gemaakt& verzonden, en supermooi verpakt.
Bedankt.

Odpowiedź od Little Steps
professioneel afgewerkt en een zeer vriendelijke mevrouw. Een zeer goede uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden.

Odpowiedź od Little Steps
Snelle, vlotte levering met een heel mooi resultaat
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.