Het is een echte ramp. Eerste raamrobot verbrandde na het poetsen van 2 ramen. Na dit te melden kreeg ik binnen de week een nieuwe toegestuurd. Maar ook met deze ging het mis want hij sprays werk... Zobacz więcej
litroux.com
Zobacz, co mówią recenzenci
Det verkar vara något skumt med detta företag som säljer robotdammsugare. Efter många maailväxlingar fick jag äntligen en svensk manual. Har försökt få en kontakt med någon chef för att få veta något... Zobacz więcej
Contacted company 15mins after ordering to cancel after reading consumer experience. All emails in broken English, can't cancel, no time of delivery etc initially. It did however arrive promptly,... Zobacz więcej
Dieser Saugroboter ist eine tolle Unterstützung im Haushalt und nimmt zuverlässig Staub, Tierhaare und krümel auf, sowohl auf Hartböden als auch auf Teppichen. Ein kleiner Nachteil ist, dass er währen... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Chicken Road is een spannend crash-spel waarin een dappere kip een drukke snelweg probeert over te steken, auto’s en obstakels ontwijkend voor multipliers tot x1000. Ontdek alles over de gameplay, strategieën en tips in deze complete review op onze site – ideaal voor wie wil weten hoe je optimaal cash out timed. Hoe speel je Chicken Road Kies je moeilijkheidsgraad (Low, Medium, High of Daredevil) en plaats een inzet vanaf €0.10. De kip loopt strook voor strook, multiplier stijgt per succes – cash out op tijd om winst veilig te stellen, of ga door voor hogere risico’s en beloningen. Waarom Chicken Road spelen Geniet van RTP 98-99%, snelle mobiele gameplay zonder lags en fun power-ups zoals een gouden ei of schild. Onze review analyseert RTP, maximale winsten tot €20.000 en beste tactieken voor beginners en pros.
Dane kontaktowe
Singel 542, 1017 AZ, Amsterdam, Holandia
- support@litroux.com
- litroux.com
This chandelier brings elegance to my…
This chandelier brings elegance to my foyer. The assembly instructions were unclear, making it a guessing game. It took hours to assemble, but the end result was worth it. Overall, we are pleased with the product.
Seine intelligenten Sensoren navigieren…
Seine intelligenten Sensoren navigieren mühelos durch mein Zuhause und lassen keinen Winkel ungesaugt. Die Verbindung zur Smartphone-App macht die Bedienung noch einfacher und ermöglicht es mir, den Reinigungsprozess von überall aus zu steuern.
Den tar seg av alt fra støv til smuler
Den tar seg av alt fra støv til smuler, og alt jeg trnger å gjøre er å trykke på en knapp. Og den gir meg virkelig tid til å fokusere på andre ting mens den tar seg av rengjåringen.
I like how this light looks
I like how this light looks, but installing it was hard and took time. Also, its downward light makes it less bright.
En dårlig støvsuger som ikke gjør…
En dårlig støvsuger som ikke gjør jobben. Styr unna, har du kjøpt dette leketøyet, så er pengene tapt. Ubrukelig rett og slett, ingen kundeservice.
A fuir
A fuir!
Le site vend des aspirateurs Liectroux en fait, qui valent bien moins en magasin.
Cela fait deux semaines que j'echange par mail avec eux en leur disant que je me rétracte, que je veux retourner le produit et être remboursée, mais ils font tout pour m'en dissuader (coût du retour vers la Chine à ma charge etc...).
Estoy sorprendido por lo eficiente que…
Estoy sorprendido por lo eficiente que es esta aspiradora robot. Hace un trabajo excepcional eliminado el polvo y los pelos de mascotas. ¡Definitivamente ha hecho mi vida mucho más fácil y mi hogar mucho más limpio!
Litroux Danmark er svindel
Litroux Danmark er svindel. Jeg har en ny robotstøvsuger, der ikke virker længere (defekt opsamlingsbeholder). Jeg har for 2 måneder siden købt en støvsuger, men der er fejl på opsamlingsbeholderen. Jeg har derfor bestilt en ny, pris 200 kr., samt lidt andet til maskinen, pris 586 kr., som er trukket på min konto. De har aldrig sendt min ordre, og de svarer ikke på mail ud over den mail, hvor de henviste til deres egen hjemmeside i forhold til at få reservedele. Og ja, jeg ved det godt. Garantien burde dække den defekte beholder, men jeg gad ikke bøvle med at sende den defekte retur. De må grine deres r.. i laser.
Jeg kan derfor ikke anbefale nogen at købe noget i denne virksomhed.
This little robot is a lifesaver
This little robot is a lifesaver! With two kids and a dog, my floor are constantly a mess. But thanks to this vacuum, I no longer have to worry about spending hours cleaning. it's like having a personal cleaning assistant!
This light is beautiful but assembly is…
This light is beautiful but assembly is complicated. Pre-assembled model still required crystal attachment, took an hour. End result was nice. I suggest skipping the pre-assembled options to save money.
This light fixture is stunning and…
This light fixture is stunning and assembles easily with patience. Spent my about half hour.
Defekte Ware
Versendet defekte Ware.Kein Umtausch.möglich. Rückgabe gibt es nicht. Verbraucherschutz gibt es nicht. Finger weg von dem Fake Shop der auch durch Klarna noch gedeckt wird.
I can't believe how clean my floor are…
I can't believe how clean my floor are now! This robot vaccum effortlessly tackles all the dust bunnies and pet hair. Definitely worth every penny!
Onvoorstelbaar wat een slechte…
Onvoorstelbaar wat een slechte internetsite. Veel belovend met garantie, we zorgen voor jullie als klant. Geen zorgen ect. Mail gestuurd want robot reageerde niet, keerde niet meer terug naar home. Krijg je een gegeneraliseerde mail terug continu dezelfde. Stuur video en vervolgens koop in onze websitebezoek nieuwe onderdelen.
Als je mailt krijg je de volgende dag een mail terugval Cindy. Met cheers.
Niet kopen. Niet doen. Zonde geld.
Koop hier NIET!
Koop hier NIET!! Ik heb mijn stofzuiger nooit ontvangen. Maar een of andere DHL bezorger heeft mijn stofzuiger zoek gemaakt, hij of zij heeft voor ontvangst een krabbel gezet en nu blijft mijn betaling openstaan bij KLARNA.
Met als gevolg dat ik als wanbetaler wordt neergezet, hoewel ik nooit iets heb ontvangen.
Customer service, laat mij twee weken wachten voor een oplossing om vervolgens totaal niet meer te reageren.
KOOP HIER NIET!!! ALLEEN MAAR ELLENDE!
Verschrikkelijk bedrijf
Verschrikkelijk bedrijf. Oplichting. Dweilrobot voldeed niet aan verwachting. Ik wilde hem binnen de 14 dagen zoals gesteld op hun website terugsturen, maar krijg steeds hetzelfde antwoord in het Engels dat er niks mis is met hun producten en als ik het wil terugsturen ik het naar China op mijn eigen kosten moet terugsturen terwijl ze zich voordoen als een bedrijf uit Nederland en het toestel kwam uit Duitsland. Je krijgt geen retouradres, kan je ook niet vinden op hun website. Malafide onbetrouwbaar bedrijf! Koop hier nooit iets!
Virkelig dårlig service hvis den er istykker
Var så glad for den og den gjorde det super godt. Jeg købte denne da den havde fået bedst i test. Men efter 3 mdr gik den i stykker og skrev til dem de blev ved med at svare det samme om den var opladet og ville have en video af hvordan den kørte...da jeg endelig fik den fejlmeldte efter mange mange forsøg skulle jeg give dem serienummeret og nu er der bare stilstand får intet at vide og de besvare ikke mine beskeder. Er så ked af det da jeg endelig fik min mand overtalt til at købe en og nu virker løden ikke og vi kan ikke få den repareret eller pe gerne retur
J’ai annulé ma commande dans la…
J’ai annulé ma commande dans la demi-heure qui suivait. Je me suis rendu compte de l’arnaque par le mail de confirmation en français : des fautes d’orthographe.
Et pas de réponse pendant 4 jours. Quand j’en ai eu une, c’était en anglais et me disant que c’était impossible d’annuler car en cours d’envoi.
Malgré mes mails disant qu’il y avait erreur et fraude sur la marchandise car pas la marque commandée…
J’espère être remboursé. Je ne réceptionnerai pas le produit, demandant à ce qu’il soit renvoyé.
Je vais porter plainte également.
Den här soproboten har verkligen…
Den här soproboten har verkligen förenklat mitt liv! Den är utrustad med toppmodern senssorteknik som intelligent känner av omgivningen och planerar städningen helt på egen hand. Tack vare den sparar jag massor av tid varje dag.
STYR UNNA!!!! SVINDEL SVINDEL SVINDEL!
Her må vi forbrukere styre unna! Jeg ble lurt inn på en side som lignet tek.no hvor denne robotstøvsugeren lå i best-i-test innlegget som en av de beste! Grunnet pris så beit jeg på trykket meg inn på linken som lå der. Og vips, så hadde jeg bestilt meg en robotstøvsuger.
Jeg har ventet et par uker på den og nå som jeg har undersøkt både nettsiden og snakket med tek.no så kommer det helt klart frem at dette er svindel og bedrag. Jeg har heldigvis handlet via Klarna og de undersøker saken samtidig som jeg fikk informasjon om at de har kuttet samarbeidet med Litroux.
Til info så har Litroux en helt lik nettside som NordiVac som er også en svindelside.
Når det kommer til min sak så håper jeg Klarna klarer å rydde opp. De skal jo være forbrukernes trygghet.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.