Super oplevelse!
Jeg har været så heldig at få flere behandlinger ved Lisa og det har været en fantastisk oplevelse hver gang. Hendes tilgang er både nænsom, dybdegående og holistisk, og hver behandling har givet indre ro og balance -- selv de gange, hvor jeg er kommet ind med et indesluttet humør, er jeg gået derfra med løftede arme -- klar til at møde verden. Jeg har især været begejstret for healing og ALT som føles lidt mere praktisk... Jeg må nok også indrømme, at jeg selv er lidt overrasket over, at hvad, der for min indre kritiker kunne lyde som 'magi', rent faktisk har givet 'virkelig' styrke til at håndtere situationer, som har været praktisk og mentalt krævende og ret udfordrende at stå i. Lisa har en unik evne til at skabe en rolig atmosfære, hvor både krop og sind kan finde tilbage til en naturlige balance -- men også en evne til at give en værktøjer og kræfter med videre. Hun skaber en tryg og afslappende ramme, og man mærker tydeligt hendes store erfaring, intuition og magi. Jeg vil varmt anbefale hendes behandlinger til alle, der ønsker at finde eller opretholde ro og balance.
1 czerwca 2024
Opinia niezależna