FysioCompany - Rungsted og Nordhavn Recenzje 2

2. Specjalista od akupunktury
  3. Masażysta
  4. Trener osobisty
  5. Terapeuta – masaż sportowy

Vi er i alt 10 fysioterapeuter og træningseksperter fordelt på vores to klinikker i Rungsted og Nordhavn. Vi behandler bredt og helhedsorienteret. Vi tilbyder personlig træning, holdtræning, reformer, akupunktur, behandling med laser og shockwave samt individuel behandling og genoptræning. Tøv ikke med at kontakte os ved spørgsmål :-)

3,8

Dobra

Engageret og dygtig fysioterapeut

Jeg har gået hos Thomas hos FysioCompany Rungsted i næsten to år og det har været en yderst positiv oplevelse. Tidligere fysioterapeuter anbefalede, at jeg skulle holde mig i ro, men Thomas opmuntrede mig til at være aktiv og arbejde mod mine mål.

Vi har sammen arbejdet mod specifikke målsætninger med min fysik, som jeg tidligere havde opgivet på grund af min ryg. Thomas har vist stor forståelse og tilpasset træningen efter mine behov, hvilket har givet markante forbedringer. Han opfordrede mig til at forfølge mine mål og viste mig, at jeg kunne gøre, hvad jeg havde sat mig for.

Desuden har han hjulpet mig med det mentale aspekt af min genoptræning, hvilket har været vigtigt for mig. Hans gå-på-mod, støtte og opmuntring har været uvurderlig i processen. Jeg er nu skadesfri og stærkere end nogensinde.

Jeg kan varmt anbefale Thomas til andre, der leder efter en kompetent og engageret fysioterapeut!

1 października 2024

Efter flere års smerte, er jeg endelig i bedring

Efter en brækket nakke, har jeg været i smerter i flere år. Jeg har været til utallige behandlinger, specialister og tests, men Frode er den første og eneste der har regnet ud hvad der var galt. Efter at have været i behandling hos ham, er jeg endelig i bedring. Fysio company er dygtige og behagelige at gå til behandling hos. Tak for jer!

1 stycznia 2024