Linserne jeg købte på linserforlivet smager fremragende. Kundeservicen er outstanding. Da jeg havde fået tilsendt en forkert pose linser (Arnes linser, som i øvrigt er ganske lækre), sendte Ditte den... Zobacz więcej
Ditte fra “Linser for livet” gør det simpelt, at inddrage flere bønner, linser og ærter i kosten. Sælger de skønneste produkter! Især de forskellige bælgfrugte mel er fantastiske i alt slags brød... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Supernemt at bestille varer online. Stort udvalg af danske og økologiske bælgfrugter, kerner og mel mm. Med de små fortællinger om hvert produkt gør Ditte det til en personlig oplevelse at handle ho... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Linser for livet er der et bredt udvalg af friske danske råvarer, med mange forslag til blandt andet at få sneget bælgfrugter ind i sin kost. Yderligere har de friske råvarer en markant bedre smag... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Ditte Tranberg står bag Linser for Livet, en virksomhed dedikeret til at fremme danske, økologiske bælgfrugter og bæredygtig madkultur. Fra dyrkning hos landmænd til udvikling af produkter og opskrifter sikrer Ditte høj kvalitet og enkelhed i plantebaseret madlavning. Gennem samarbejde, produktudvikling og formidling inspirerer hun danskerne til at bruge flere bælgfrugter i hverdagen og støtter samtidig en grønnere og mere varieret fødevareproduktion.
Bittevej 5, Skader, 8543, Hornslet, Dania
- +45 24 42 02 84
- ditte@linserforlivet.dk
- linserforlivet.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Gode danskproducerede bælgfrugter
Med de små fortællinger om hvert produkt gør Ditte det til en personlig oplevelse at handle hos hende. Jeg vil gerne støtte danskproducerede bælgfrugter, så vi kan få fart på omstillingen af dansk landbrug. Og så smager både ærter, bønner og linser lækkert.

Bare Bedre
Jeg har med stor fornøjelse købt adskillige af de danskproducerede linse, bønne og ærteprodukter, som Linser for Livet forhandler. Det er spændende at prøve dem af i retter, som jev er vant til at lave og så smager det el lille smule anderledes - og måske endda bedre.

Gode produkter samt opskrifter
Gode produkter samt opskrifter - kan absolut anbefales

Odpowiedź od Linserforlivet
Jeg modtog det bestilte meget hurtigt
Jeg modtog det bestilte meget hurtigt. Produkterne er supergode. Der medfulgte et par opskrifter og gode råd.

Odpowiedź od Linserforlivet
Super service og lækre produkter..
Super service og lækre produkter... Frikadeller af linsemel fra Tranum er blevet en fast del af madplanen og kom endda med til vores sølvbryllup 😊

Odpowiedź od Linserforlivet
Jeg er altså helt vild med det store…
Jeg er altså helt vild med det store udvalg af forskellige slags bælgfrugte og mel, linsemel fx. Og det kommer prompte, når det er bestilt online.
Jeg er fan.

Godt produkt og levering
Godt produkt og levering - kom med lidt opskrift endda :)

Odpowiedź od Linserforlivet
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.