Oceniono na 5 z 5

En oplevelse som aldrig før. Før havde vores viksomhed kun kaffe, efter en snak fik vi en smagsprøvening ned på kontoret der gik ikke længe før vi blev enige om at det var perfekt så det skulle s... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Virkelig fedt initiativ med et sundere alternativ til kaffe og klassiske koffeindrikke det er bestemt en spændende retning. Når det er sagt, oplever jeg desværre, at smagen ikke lever op til for... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Marcus er så passioneret og glad for at dele til rejse med clutch, på en måde hvor man ikke tænker “kæft jeg skal scrolle videre”. Fedt med engagement og lidenskab for sit produkt. Drikker dem selv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

EDIT: Hej Clutch, Det har i sku da os ret i. Jeg læste lidt forhurtigt... ------------------------ No caffeine,...men der er sku guarana fiber som indeholder dobbelt mængde koffein ift. ca... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Producent żywności
  2. Dostawca napojów gazowanych
  3. Dostawca i producent napojów

Napisane przez firmę

Clutch Nutrition ApS er en passioneret dansk foodtech-virksomhed, der udvikler sund og funktionel ernæring til en travl hverdag. Vi tager vores ansvar seriøst og mener at alle, uanset alder, skal have adgang til sunde funktionelle produkter. Ved at anvende ernæringsvidenskab som kompas, udvikler vi innovative produkter, der gør det nemt for vores kunder at opretholde en sundere livsstil. Vores første produkt er den funktionelle og internationalt prisvindende drik, Clutch Mindset, som understøtter mental ydeevne og generelt velbefindende. Vores videnskabelige team består af forskere og eksperter inden for ernæring og sundhed, og som virksomhed deler vi alle et fælles mål om at udvikle og udbrede nye sundhedsfremmende fødevarekoncepter. I Clutch Nutrition ønsker vi at gøre verden klogere og sundere ved at give vores kunder mere viden om ernæring og dens betydning for en bedre livsførelse og ved at tilbyde innovative produkter udviklet med baggrund i ernæringsvidenskab. Vores mission er at skabe en fremtid, hvor sund funktionel ernæring er normen, ikke undtagelsen. Vores brand statement er "sund og funktionel ernæring på den nemme måde". Vi forstår, at det kan være en udfordring at føre en sund livsstil i en stresset hverdag, og derfor har vi gjort det til vores mission at forenkle processen for vores kunder. Vi synes det skal være nemmere for alle at udnytte funktionel ernæring, men på en måde, hvor man ikke behøver at gå på kompromis med kvalitet, smag, effektivitet og sundhed.

4,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Lækkert

Vi har det på kontoret, mega lækkert med forskellige varianter, flot design og en god mand bag det hele💪

16 kwietnia 2026

Ikke verdens bedste smagsoplevelse

Når det er sagt, oplever jeg desværre, at smagen ikke lever op til forventningerne. Kontrasten fra mere traditionelle, sødere drikke til dette produkt er ret markant, og for mig bliver det simpelthen for alternativt.

På den baggrund er det desværre ikke noget, jeg personligt kan anbefale.

23 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

En oplevelse som aldrig før.

En oplevelse som aldrig før.

Før havde vores viksomhed kun kaffe, efter en snak fik vi en smagsprøvening ned på kontoret der gik ikke længe før vi blev enige om at det var perfekt så det skulle selvfølgelig være fast.

Tak for det og håber det fortsætter, fortsat god rejse!🙌🏼

28 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Marcus er så passioneret og glad for at…

Drikker dem selv, så anbefaling herfra.

28 kwietnia 2026

Arrogant sælger

Arrogant sælger. Snakker ned om detail butikker. Kan ikke anbefales.. tager overpris. Glad for de ikke er i Netto længere fordi de ikke er et discount brand. Så ud fra hvad han siger er Coca cola et discount brand💀

13 kwietnia 2026

Kan klart anbefales!

Jeg har konsekvent købt Clutch i 1-2 år.

Køber det til min virksomhed, og der mærkes UDEN TVIVL en betydelig forskel i koncentrationsevne, ved indtag i hverdagen.

Kan klart anbefales.

6 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Fast inventar på kontoret!

Fast inventar på kontoret!!
Det startede med delte meninger omkring Clutch og holdningen var at folk hellere ville have en almindelig sodavand. Vi fik en aftale med Marcus omkring et par testkasser.
Konklusionen er nu at vi har genbestilt Clutch før almindelige sodavand. Så et kæmpe hit på kontoret!

16 lutego 2026

Odpowiedź od Clutch Nutrition

Hej Mathias, tusind tak for den flotte anmeldelse - vaner tager altid lidt tid at inkorporere - også de gode ;) Mvh, Martin

Oceniono na 5 z 5

Vi testede en smagspakke på de 3…

Vi testede en smagspakke på de 3 varainter, og jeg må uden tvivlt sige at de alle var gode, dog var favoritten med længder Yuzu! Lækkert med en "Sodavand" som gavner de sunde vaner. En god køber oplevelse med Marcus, gavnede helt sikkert også det store billede! Vi ser frem til en masse fremtidige tomme dåser

16 lutego 2026

Hej Søren, tak for den flotte meddelelse - vi elsker Yuzu! Mvh, Martin

Oceniono na 5 z 5

Forfærdelig god oplevelse med Marcus…

Forfærdelig god oplevelse med Marcus fra Clutch! Og ikke mindst er produkterne gode og vi køber nu vores anden sending af hjernevand

Founder Byens-IT.dk

10 lutego 2026

Odpowiedź od Clutch Nutrition

Tak for den pæne anmeldelse - det lyder som en klog beslutning, som vi kun kan støtte op om. Mvh, Martin

JEG ELSKER CLUTCH

JEG ELSKER CLUTCH! Der har fuldstændig ændret mit syn på læskedrikke og energidrik. Kæmpe anbefaling og opfordring til at gøre noget godt for dig selv og drikke Clutch.

26 stycznia 2026

Odpowiedź od Clutch Nutrition

Tak for anbefalingen og opfordringen Emma - men ikke mindst - tak for dig! Uden vores trofaste kunder var vi ikke der, hvor vi er i dag. Mvh, Martin

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej