Endnu en gang super service, bedste mekaniker ever 💪. Og altid et dejligt smil - tak.
Jeg har ikke været på værkstedet men da jeg stod med kølerhjelmen åben og olie ud over hele motorrummet på en rasteplads på Sjælland og prøvede at lave en gal løsning på at olieproppen var røget ko... Zobacz więcej
God service meget professionelt arbejde stor viden og erfaring kan varmt anbefales
Vi har brugt Lindhardt auto et par gange, både til køb af en bil og rep af en anden. I den forbindelse har vi fået den bedst service man kunne ønske sig, samt tid og ro til at svare på spørgsmål og gi... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Reparation af alle bilmærker. Køb, salg og bytte af brugtvogne for enhver pengepung. Ingen opgave er for stor eller lille! Vi arbejder med kunden i centrum - det er vigtigt for os, at du føler dig vel informeret. Vi tilbyder fleksibel finansiering, både til reparation og bilkøb. Gratis lånebil!
Store landevej 158, 5560, Aarup
- 60643462
- kontor@LinhardtAuto.dk
- linhardtauto.dk
Super firma
Super firma. Altid glad Mekaninker , og kontor dame er mega søde

Odpowiedź od Linhardt Auto
Imødekommenhed--bilservice--viderestilling til bilsyn --alt under 2 timer-- 5 stjerner
Dette er stedet, en mindre virksomhed, hvor det handler om at dit køretøj får en god behandling.
PÅ hjemvejen har du en klar aftale med dig selv at her vil du komme igen.
5 store stjerner

Perfekt levering!
Kører gerne 20 km. for at få Rene til at lave min bil (denne gang var det dog kun nye vinterdæk) .

God service
Altid god service og tingene er i orden når du køre der fra

Service - på højt plan.
Sublim service, personlig betjening.
Vi er MEGET tilfredse 😊

Riggig god service
Der er så skønt at komme der nybagt kage står klar kaffen er godt varm, og alt det kan man nyde mens Rene laver bilen