Endnu en gang super service, bedste mekaniker ever 💪. Og altid et dejligt smil - tak.
God service meget professionelt arbejde stor viden og erfaring kan varmt anbefales
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Reparation af alle bilmærker. Køb, salg og bytte af brugtvogne for enhver pengepung. Ingen opgave er for stor eller lille! Vi arbejder med kunden i centrum - det er vigtigt for os, at du føler dig vel informeret. Vi tilbyder fleksibel finansiering, både til reparation og bilkøb. Gratis lånebil!
Store landevej 158, 5560, Aarup
- kontor@LinhardtAuto.dk
- linhardtauto.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Service i topklasse.
Serviceminded
Serviceminded, imødekommende, hurtig og skarp pris! Bedste anbefaling herfra
God service og super flot arbejde
God service og aftale overholdt. Arbejdet ser super ud og fantastisk at jeg kunne aflevere den inden spisetid og hente den sent aften igen. Ikke sidste gang jeg kommer hos jer 👍
Helt suveræn service og kompetence , bedste i landet.
Ja så bliver serviceniveauet ikke højere på et autoværksted. Mage til service , smil , kompetence og god pris finder du ikke nogen andre steder.
Et værksted danmark kan være stolt af at have.
Super god service og hurtig…
Super god service og hurtig problemløsning👍👍
Kan varmt anbefales til andre👍👍👍👍👍
Peter
1000 tak Alex
Jeg har ikke været på værkstedet men da jeg stod med kølerhjelmen åben og olie ud over hele motorrummet på en rasteplads på Sjælland og prøvede at lave en gal løsning på at olieproppen var røget kom lærling Alex forbi. Sikke et held!! Han advarede mig mod at køre videre.... og fandt så olieproppen der var gemt og klemt i motoren!
Tak for hjælpen - du reddede dagen med venlighed og hjælpsomhed...
Vh
Eva
Ærlig og reel mekaniker
Ærlig og reel mekaniker der ikke prøver at snyde dig. Han siger hvis en rep ikke kan svare sig. Og servicen er bare i orden.

Odpowiedź od Linhardt Auto
Altid god service og et smil på læben. Har været yderst tilfreds hver gang min bil er blev tjekket igennem eller lavet.

perfekt
dette er et sted man møder venlighed forståelse og en god snak om tingene med et snit af humor.

Odpowiedź od Linhardt Auto
Super god service og gode priser
Super flink, kanon service altid klar med et smil og fornuftige priser. ..

Værksted med stor kvalitet
Her bliver man taget godt imod.
De er meget venlige, flinke og rare. Værksted med stor kvalitet.
De servicere vores biler og gør det altid til fair og laveste pris.
Jeg føler mig helt i trygge hænder når vi aflevere bilen.
Øv man kun kan give 5 stjerner, for de fortjener flere.👍👍👍
Kan varmt anbefales.

Super godt service
Jeg vi helt klart anbefale værksted til andre super godt service

Stor anbefaling
Rigtig venlig betjening. Dejligt med forklaring på det udførte arbejde. Kommer helt sikkert igen.

Odpowiedź od Linhardt Auto
God fagligt og professinelt stykke arbejde
Fik en god fagligt rådgivning af dygtig mekaniker der havde et godt indblik i bilens tilstand.

Odpowiedź od Linhardt Auto
Professionel service og rar mekaniker
Vi har brugt Lindhardt auto et par gange, både til køb af en bil og rep af en anden. I den forbindelse har vi fået den bedst service man kunne ønske sig, samt tid og ro til at svare på spørgsmål og give vejledning til hvordan vi bedst passer vores biler.

Odpowiedź od Linhardt Auto
God service med et smil fra Rene og Line.
Mens man venter på bilen fik gummi på, kom Line med kaffen.
Tak vi køre gerne lidt efter denne service.

Odpowiedź od Linhardt Auto
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.