Lindiq Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Var lidt i tvivl da prisen var billigere end på andre hjemmesider. Blev glædeligt overrasket da varen kom hurtigt. Hjemmesiden var nem at navigere i. Jeg vil helt sikkert handle der igen.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse, hos Testudstyr, selvom jeg var lidt skeptisk i starten. Produktet var som beskrevet, hurtig levering og forsvarlig indpakning, af afsendte pakke. Super god s... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bestilling og levering var fint. Infrarød tæppe virker også, men jeg undrer mig over, at apparatet er tilsluttet i fodenden Jeg har prøvet andre, hvor du kunne betjene, mens du lå i tæppet Der er fj... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alt var som forventet, og pakken ankom hurtigt. Produkterne levede fuldt ud op til beskrivelsen, og hele processen var nem og problemfri. Jeg er meget tilfreds og bestiller helt sikkert derfra igen sn... Zobacz więcej

Napisane przez firmę

Hvorfor Lindiq? Vi kan tilbyde billige alternativer! Fri fragt ved køb over 999kr. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sikrer hele tiden at varerne lever op til vores strenge krav til funktionalitet. Vores priser er lavere end andre shops og det ved vi! Gør derfor et kup ved at handle hos os

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

465 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Som forventet

Som forventet. 😊

7 września 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tak for den flotte stjerner og anmeldelsen Ole. Da vi konstant forsøger at holde et højt niveau, vil vi gerne høre, hvad vi skulle have gjort anderledes for, at fortjene 5 stjerner ?

Pakken kom til tiden.

6 września 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og den fine anmeldelse - vi elsker glade kunder.

Fin vare, god pris

Fin vare, god pris, hurtig levering
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

4 września 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Heidi. Vi er glade for du er tilfreds med din nødradio, prisen og leveringen. Vi elsker glade kunder :)
Team Testudstyr.

hurtig levering

31 sierpnia 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tak for den flotte anmeldelse og de dejlige 5 stjerner Petra - dejligt du er tilfreds - vi samler på glade kunder :)

Odpowiedź od Lindiq

Tak for den flotte anmeldelse Mette. Super skønt du synes vores hjemmeside er god (vi er også selv tilfredse efter en opgradering) ... Vi gør alt hvad vi kan for, at vores kunder er tilfredse :)

Oceniono na 4 z 5

Man får hvad man betaler for….

Ok varer til en ok pris. Forvent ikke topkvalitet, men bedre og billigere end tilsvarende fra f.eks Jem&fix etc., men et meget begrænset udvalg.
Hurtig ekspedition og levering!

30 sierpnia 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tak for de fire fine stjerner, Ivar.
Dejligt at du synes at pris og kvalitet hænger rigtig godt sammen - det er også det vi forsøger at gå efter når vi vælger varer til shoppen. Vi er godt klar over at vi ikke har det det største udvalg, men det er bevidst for at holde prisen nede og vælge de rigtige varer.

Alt gik som forventet

Alt gik som forventet.
Hurtig levering med DAO.

27 sierpnia 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tak for de 5 flotte stjerne, Kenneth - det er vi super glade for.
Vi skynder os så meget som vi overhovedet kan for at sikre hurtig ekspedition.

Oceniono na 5 z 5

Fin pris og hurtig levering

Fin pris og hurtig levering. Vil absolut handle der igen

29 sierpnia 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Peter. Hvor er det dejligt du er tilfreds - vi ser frem til at betjene dig igen .. :)

Det er super godt firma

Det er super godt firma

8 sierpnia 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse Michael og tak for de skønne 5 stjerner. Vi elsker bare glade kunder :)

Pris OK

Pris OK - Hurtig levering

8 sierpnia 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner. Dejlligt du er glad hele vejen rundt. Vi samler på glade kunder :)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition
God kommunikation

7 sierpnia 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tak for den super flotte anmeldelse Michael og tak for de skønne 5 stjerner. Dejligt du er tilfreds - vi elsker glade kunder :)
Team Testudstyr.

God oplevelse, vellykket køb

En minivinkelsliber - ualmindelig vellykket køb, sikke et fint stykke værktøj

2 sierpnia 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tak for den fine anmeldelse og de skønne 5 stjerner Aksel. Dejligt du er tilfreds med din mini vinkelsliber - vi er også selv svært begejstrede for varen :)
Vi elsker glade og tilfredse kunder ...

Oceniono na 1 z 5

Odpowiedź od Lindiq

Det er vi kede af at høre. Vi kan ikke se at vi har fået en henvendelse til vores kundeservice ? Du er meget velkommen till at skriv på info@testudstyr.dk så vi kan finde en løsning.
Mvh Team Testudstyr

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Hurtig levering og rigtig god kundeservice.

7 sierpnia 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for den super flotte anmeldelse og de dejlige 5 stjerner Davide.
Vi elsker glade kunder :)

Lyn hurtig levering

Lyn hurtig levering. Tak

5 sierpnia 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tak for den fine anmeldelse Jesper - og de skønne 5 stjerner.
Dejligt du er tilfreds - vi elsker glade kunder :)

Hurtig

Hurtig, præcis levering

29 lipca 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de altid dejlige stjerner, Kim.

Oceniono na 5 z 5

Hentet pakke 24 timer efter bestilling…

Hentet pakke 24 timer efter bestilling = meget imponeret

26 lipca 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for den super flotte anmeldelse og de super skønne 5 stjerner, Tim.
Vi gør ALT hvad vi kan for at være hurtige og billige - og vi elsker glade kunder :)

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering

25 lipca 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for den fine anmeldelse og de skønne 5 stjerner, Birgit. Vi optimerer og forsøger hele tiden at gøre det bedste for vores kunder, da vi elsker glade kunder :)
Team Testudstyr

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej