Lindiq Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Var lidt i tvivl da prisen var billigere end på andre hjemmesider. Blev glædeligt overrasket da varen kom hurtigt. Hjemmesiden var nem at navigere i. Jeg vil helt sikkert handle der igen.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse, hos Testudstyr, selvom jeg var lidt skeptisk i starten. Produktet var som beskrevet, hurtig levering og forsvarlig indpakning, af afsendte pakke. Super god s... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bestilling og levering var fint. Infrarød tæppe virker også, men jeg undrer mig over, at apparatet er tilsluttet i fodenden Jeg har prøvet andre, hvor du kunne betjene, mens du lå i tæppet Der er fj... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alt var som forventet, og pakken ankom hurtigt. Produkterne levede fuldt ud op til beskrivelsen, og hele processen var nem og problemfri. Jeg er meget tilfreds og bestiller helt sikkert derfra igen sn... Zobacz więcej

Napisane przez firmę

Hvorfor Lindiq? Vi kan tilbyde billige alternativer! Fri fragt ved køb over 999kr. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sikrer hele tiden at varerne lever op til vores strenge krav til funktionalitet. Vores priser er lavere end andre shops og det ved vi! Gør derfor et kup ved at handle hos os

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

465 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 75

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik den rigtige vare til den…

Jeg fik den rigtige vare til den aftalte tid og i den forventede kvalitet. God kommunikation i forhold til hvor og hvornår varen kunne leveres

28 listopada 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for den super flotte anmeldelse og de altid skønne 5 stjerner, Peter. Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi elsker bare glade kunder :)

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering og en god pris

Super hurtig levering og en god pris.
Da jeg modtog varen var der en sød håndskrevet besked som tak fordi man havde valgt dem.

11 grudnia 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de super skønne 5 stjerner Catja.
Dejligt du bemærker vores lille håndskrevede hilsen - vi elsker at gøre lidt ekstra for vores kunder :)

Oceniono na 5 z 5

kan kun anbefales....hurtig afsendelse…

kan kun anbefales....hurtig afsendelse og varen billig og alt som beskrevet

29 listopada 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Nick. Super dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi samler på glade kunder.
Team Testudstyr.

PH måler

PH måler - til god pris og hurtig service. Jeg er super glad for den :)

24 listopada 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Loa.
Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt, vi elsker glade kunder :)
God jul.

Hurtig levering.

Hurtig levering.

29 października 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tak for de 4 fine stjerner, Annemarie - hvad kan vi gøre bedre for at opnå den 5. stjerne ?
Mvh Team Testudstyr

God service.

Jeg ventede i 5 dage fra jeg fik besked om at min pakke var sendt og skrev så til testudstyr hvor på jeg samme dag fik besked om at dao havde mistet min pakke og at de ville sende en ny pakke til mig. Jeg ventede i kun 2 dage så var pakken med en sød besked hos mig. Det er ikke sidste gang jeg handler hos testudstyr.

26 października 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse - og tak for stjernerne.
Ja det sker desværre (heldigvis ikke så tit), at pakkerne forsvinder i forsendelsen - og det er vi super kede af. Vi gør alt for hurtigt at erstatte pakken.
Vi glæder os til at betjene dig igen :)
Team Testudstyr.

Super god behandling

Super god behandling

8 października 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for de flotte anmeldelse og de dejlige 5 stjerner Preben.
Vi elsker glade og tilfredse kunder.

Alt som det skal være.

Hurtig forsendelse og alt som det skal være. Virker som en forhandler med et fokus på god og personlig service.

27 września 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for den rgtigt flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Peter. Dejligt du værdsætter vores service - vi gør alt hvad vi kan for, at have glade og tilfredse kunder.

Dejlighurtig levering

Dejlighurtig levering

6 października 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tak for din flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Mette - vi elsker glade kunder.

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt

Odpowiedź od Lindiq

Tak for din flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Henrik - dejligt du er tilfreds :)

Udstyr

God og hurtig oplevelse

1 października 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tusund tak for den flotte anmeldelse og de altid skønne 5 stjerner Inger. Dejligt du har været tilfreds - vi elsker glade kunder.

Der var alt med

Der var mere som jeg havde håbet på, 2 dage så var det her

Odpowiedź od Lindiq

Tak for den flotte anmeldelse og de dejlige 4 stjerner Michael. Dejligt du er tilfreds - vi elsker glade kunder.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig fin service og hurtig levering…

Rigtig fin service og hurtig levering varen er rigtig fin kvalitet og indpakningen rigtig fin👍🏻 så der vil jeg helt klar handle igen😊

Odpowiedź od Lindiq

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Brian. Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi glæder os til at betjene dig igen.

Alt perfekt

Enkel hjemmeside, meget hurtig betjening og fik varen efter et par dage. Lige som det skal være 👍👍👍 Tak for det 🙏

24 września 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tak for den flotte anmeldelse og de dejlige 5 stjerner Helle. Super skønt, du er tilfreds - og velbekommen. :)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering. 2 døgn. Måleren virker fint.

3 września 2024

Odpowiedź od Lindiq

Tak for den flotte anmeldelse og de dejlige 5 stjerner Joel. Super skønt, du er tilfreds - og at måleren virker som den skal :)
Team Testudstyr

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej