Limburgsbakwinkeltje Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Goede service! In de doos was een pot afdekgelei kapot gegaan. Inhoud zat over allerlei producten in de doos. Alle producten die ik hierdoor niet mee kon gebruiken, werden binnen twee dagen zonder kos... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jullie zijn geweldig! Goede service! Goede producten! En super aardig!! Ga zeker vaker bij jullie bestellen! Het bak pakket zag er gewoon helemaal perfect uit! Super om kado te doen aan een bakliefheb... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Producten zijn altijd naar wens, worden super snel verzonden en zorgvuldig verpakt, alleen erg jammer dat de bezorging door Post NL verzorgd word! Track en trace die je krijgt klopt nooit, wordt vaak... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alles op tijd ontvangen, fijne artikelen, waarmee ik met het grootste gemak een heerlijke vlaai uit de oven toverde. Zet aan tot meer en vaker bestellen en bakken.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z produktami do pieczenia
  2. Hurtownia słodyczy
  3. Urządzenia piekarskie

Napisane przez firmę

Het Limburgs Bakwinkeltje is een familieverhaal dat al in 1983 begint, wanneer Rob Peters in Zuid-Limburg start met het leveren van bakkerijgrondstoffen. Wat toen klein en nuchter was, groeide stap voor stap uit tot een vaste waarde in de regio: in 1992 verhuisde het bedrijf naar de Wijngaardsweg 16 in Heerlen en in 2005 kwam er een tweede hal bij. De lijn is sindsdien hetzelfde gebleven: doen wat werkt, met degelijke producten en service die je merkt. In de loop der jaren schoof de volgende generatie naar voren. Sanne van Prooijen-Peters nam per 1 januari 2015 officieel het bedrijf over en bouwt samen met Dennis van Prooijen voort op het fundament dat Rob legde: korte lijnen, eerlijke informatie en consequent goede kwaliteit. Die continuïteit is zichtbaar in alles wat we doen, van de manier waarop we adviseren tot hoe we bestellingen afhandelen en is precies waarom klanten al zo lang bij ons blijven. Vanuit diezelfde familiewaarden ontstond Limburgs Bakwinkeltje: onze toegankelijke winkel en webshop voor thuisbakkers die professionele ingrediënten zoeken zonder poespas. Waar je ook staat in je bakreis, je eerste witbrood of je vertrouwde vlaaibodem, je vindt bij ons meel, bloem, broodmixen en bakbenodigdheden die gewoon kloppen, met uitleg waar je direct mee verder kunt. En wil je liever even binnenlopen voor persoonlijk advies? Dan ben je welkom aan de Wijngaardsweg 16, 6412 PJ Heerlen. Vandaag blijven we trouw aan dat vertrouwde ritme. We houden het assortiment scherp, leggen helder uit wat werkt in oven of broodbakmachine en zorgen dat je bestelling netjes en op tijd in huis is. Zo verbinden we het beste van toen aan de wensen van nu met een familie die klaarstaat, en een traditie die verdergaat.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 178

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Een fijne winkle voor als je zelf brood bakt

Het grote assortiment broodmeel soorten en het gemak van online bestellen en meteen daarna fysiek ophalen is voor ons een grote plus. Daarnaast heeft het winkeltje een groot assortiment bakspullen en voel je je ook in een winkeltje in plaats van een grote industriële 'doos'.

23 lipca 2026
Opinia niezależna

Zeer goed.

Ik kom hier regelmatig. Heel veel keuze aan soorten meel, bakproducten, zaden en bakvormen. Producten zijn erg goed, evenals de hulp van de medewerkers.

21 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Kom al jaren bij het Limburgs…

Kom al jaren bij het Limburgs bakwinkeltje in Heerlen en ben nog steeds super tevreden. Altijd vriendelijk en behulpzaam, en de kwaliteit van de producten is gewoon goed. Er is ook genoeg keuze, dus je vindt eigenlijk altijd wel wat je nodig hebt. Bestellingen worden snel geleverd, wat het helemaal afmaakt. Fijne winkel waar ik graag blijf komen.

16 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Produkt snel ter verzending gekomen

Produkt snel ter verzending gekomen. Kwaliteit van de produkten is ook prima . Limburgs bakwinkeltje is nog een van de weinig webshops waar je ook makkleijk mee in kontakt komt ,mocht je vragen hebben. Het enige wat deze misging was de levering door Post.nl die er 4 dagen langer overdeed,dan normaal. Maar dat zijn we helaas al gewend van deze vervoerder.

17 lipca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej