Lightspeed Belgique Recenzje 250

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Very knowledgable account manager, hurdle free installation. Awesome! Being operating it since some weeks now im fan of all the analytics, the flexibility it delivers and last but not least i can add... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De software mag dan wel duur zijn (al is dat subjectief natuurlijk, maar ik vind het behoorlijk prijzig), de support die eraan gekoppeld is - is echt goud waard. Lightspeed heeft mij het leven... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

The POS System is great, very user friendly and intuitive. Both the restaurant and the retail systems. The support is fantastic as well, via telephone, chat, always help well. The sales people on... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We zijn heel tevreden over de samenwerking met Laure en Mo. De communicatie verloopt steeds vlot en professioneel. Ook de onboarding van het nieuwe systeem verliep heel positief en werd duidelijk uitg... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi płatnicze
  2. Producent oprogramowania
  3. Dostawca oprogramowania
  4. Platforma kolaboracji online

Napisane przez firmę

Het complete ondernemersplatform van Lightspeed ondersteunt ondernemingen die de ruggengraat vormen van de wereldeconomie. Het helpt ondernemers te vereenvoudigen, op te schalen en bij het bieden van uitzonderlijke klantervaringen. Ons online ondernemersplatform transformeert en verenigt digitale en fysieke processen door verkoop via verschillende kanalen, het uitbreiden naar nieuwe locaties, wereldwijde betalingen, financiële oplossingen en toegang tot leveranciersnetwerken. Opgericht in 2005 in Montréal, Canada, staat Lightspeed genoteerd op de New York Stock Exchange en Toronto Stock Exchange (NYSE: LSPD) (TSX: LSPD). Met teams gevestigd in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific bedient Lightspeed retail-, horeca- en golfondernemingen in meer dan 100 landen.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

AVOID AT ALL COSTS!!

AVOID AT ALL COSTS!!
Had to part ways with Lightspeed after they tried to force us to switch to their poor 3rd quality payment processor.
VERY DISRUPTIVE, WAS A MAJOR HEADACHE. This company offers no stability or predictability!

26 października 2023

heel leuk samenwerken

Super intuïtief kassasysteem en heel overzichtelijk en stap per stap uitgelegd.

Programma werkt goed, koppeling met Woocommerce is super en de support is uiterst professioneel en vriendelijk!

22 września 2023

Beste Jonas,

Super bedankt voor het schrijven van deze review!

Het is ons doel om onze klanten te voorzien van een overzichtelijk en goedlopend systeem. Fijn om te zien dat het voor jou werkt!

Mocht je in de toekomst toch nog vragen hebben, dan weet je ons vast te vinden. Daarbij hebben wij een 24/7 support team beschikbaar om te contacten.

Nogmaals bedankt!

Oceniono na 5 z 5

Ben zeer tevreden over Lightspeed.

Ben zeer tevreden over Lightspeed.
Zowel de software, als de support.
De support is altijd behulpzaam en staan je met raad en daad bij

31 sierpnia 2023

Beste Koen,

Super bedankt voor het schrijven van deze review! We zijn natuurlijk altijd blij om te horen wanneer een klant tevreden is.

Ik heb geprobeerd je in ons systeem te vinden, gezien we je graag willen bedanken. Echter kan ik je niet vinden in ons systeem. Zou je ons daarom een mail willen sturen naar success.eu@lightspeedhq.com?

Alvast bedankt!

Oceniono na 5 z 5

zeker een aanrader voor beginnende ondernemers die een webshop willen starten

Als beginnende ondernemer ben super en vriendelijk geholpen geweest door de medewerkers van Lightspeed. Zelf heb ik een webshop gestrat met de naam Maison sept. Alles was voor mij nieuw, maar bij elke vraag dat ik stelde kreeg ik een duidelijk antwoord op en werd ik ook door verwezen naar de Youtube kanaal van lightspeed waar alles ook nog een in een video wordt uitgelegd.
ben net zoals ik een beginnende ondernemer en wenst je een webshop te starten kies dan zeker voor lightspeed.

14 sierpnia 2023

Hi Nick,

Bedankt voor de tijd die je genomen hebt om deze review te schrijven. Heel goed om te horen dat je zo'n fijne ervaring hebt met Lightspeed! Dit waarderen we enorm.

Oceniono na 5 z 5

Wij gebruiken lightspeed voor onze webshop

Wij gebruiken lightspeed voor onze Medelfo webshop en zijn super tevreden. Het systeem heeft nog nooit gefaald en de producten zijn vlot en gemakkelijk up te loaden. Ook aanpassingen maken is zeer eenvoudig en het platform is gebruiksvriendelijk. Kan het alleen maar aanbevelen.

20 lipca 2023

Hi Veronique,

Bedankt voor de positieve review!

Ik ben blij dat je tevreden bent met ons product. Het doet ons goed om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld!

Nogmaals bedankt!

Recente zeer slechte ervaring

Ik gebruik 5 jaar lightspeed. We hebben een prijzig abonnement van meer dan 300 euro per maand.

Ik was altijd tevreden ondanks de hoge kostprijs. Recent ontdekte ik per toeval dat een online order niet gesync werd met de backoffice. Va uit de backoffice wordt de voorraad beheerd en vertrekken ook fiscale inputs.

Nu krijg ik van support helemaal geen gevoel van urgentie enkel een vaag antwoord dat ze zelf gaan bekijken of ze het überhaupt gaan oplossen. Ongelofelijk !

De betrouwbaarheid van heel het systeem wordt voor mij onderuit gehaald.

9 maja 2023

Pedel

Clear system, logical. Great 24/7 support!

19 kwietnia 2023

Hi Peter, thanks for your great feedback! 🎉

Super programma

Alles wat je zoekt zit standaard inbegrepen in dit pakket. Tot zelf de meeste boekhoud toepassingen.

17 marca 2023

Odpowiedź od Lightspeed Belgique

Beste Jurgen, Bedankt voor het delen van jouw ervaring met Lightspeed!

Oceniono na 5 z 5

perfect product and a perfect service…

perfect product and a perfect service after sale.
A waste I dit not buy Lightspeed at the start of my business.

27 lutego 2023

Hi Wim,
Bedankt voor je review en super om te lezen dat we je zo goed geholpen hebben. Daar doen we het voor!
Thank you so much for your review! We're glad to read that we've been able to help you so well!

Oceniono na 5 z 5

Heel snel en correct geholpen door…

Heel snel en correct geholpen door Pieter en Stijn!Duidelijk geïnformeerd.en nadien nabije opvolging van het proces.
Ook nadien wordt er nog eens dubbel gecheckt om te zien of alles goed loopt!!
Niks dan goede woorden!

8 lutego 2023

Hi Bart,
Super fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent! We helpen je graag! Bedankt voor je mooie review!

Oceniono na 5 z 5

No nonsense service, as it should be!

Een top kassasysteem met geweldige integratie mogelijkheden!
Persoonlijke service & aangename manier van samenwerking.

Ook nog even een merci aan Pieter V.!
Denkt steeds proactief mee aan mogelijkheden & oplossingen
wanneer nodig.

Cheers,
Matthias

30 stycznia 2023

Hi Matthias,
Bedankt voor je review en lovende woorden over Pieter! Die zullen we zeker doorgeven! We helpen je graag!

Oceniono na 5 z 5

Alles wat men zoekt in 1 systeem.

Lightspeed Restaurant is voor ons eetcafé (de Fagot te Ingelmunster) een uiterst gebruiksvriendelijk en betrouwbaar systeem, de interface is bovendien volledig aan te passen naar onze zin. Wanneer het nodig is wordt er door de customer service aandachtig geluisterd en snel gehandeld, top!

31 stycznia 2023

Hi Yoshi,
Super om te lezen dat je zo goed bent geholpen en met plezier gebruik maakt van het systeem! Bedankt voor je review!

Oceniono na 5 z 5

Beste kassasysteem op de markt

Met onze restaurants, Jilles Bier & Burgers zijn wij al jaren klant bij lightspeed. Naar onze mening het beste kassasysteem op de markt. Samen met de ondersteuning van Tills solutions een aanrader!

29 stycznia 2023

Hi Sven!
Bedankt voor je mooie review! Zijn we heel erg blij mee, en net als jij ook met Tills!

Gebruiksgemak

We werken heel makkelijk met Lightspeed, het is erg overzichtelijk en voor ons niet te technisch.

25 stycznia 2023

Hi Marco,
Bedankt voor je review en super om te lezen dat het systeem zo goed werkt voor jullie!
Veel plezier en succes ervan!

Zeer tevreden van Lightspeed

Zeer tevreden van Lightspeed; tijdbesparend & efficiënt!

Hi Liesbeth,
Fijn om dat te lezen! Dat zou het systeem ook precies moeten doen!
Bedankt voor je review!

Fan van Lightspeed

Fan van Lightspeed. Ik ben in mei overgestapt van een ander kassasysteem & voorlopig nog geen enkele spijt gehad. Je kan makkelijk alles terugvinden. Wil je bepaalde dingen weten kan je via de helpdesk makkelijk hulp zoeken. Als babywinkel is het ook makkelijk dat je het geboortelijstplatform kunt koppelen aan je stock. Bij Gastaf in Mol dus meer dan tevreden.

Hi Yente!
Super om te lezen dat je fan bent! Het systeem biedt inderdaad tal van mogelijkheden qua integraties en blij te lezen dat ook jouw gewenste integratie zo goed koppelt!
We wensen je een voortgezet plezier van je Lightspeed-systeem!

Top Kassasysteem!

Mijn kassasysteem sinds de opstart van de zaak, Bistro Flandria te Brugge.
Heel tevreden van en heel gebruiksvriendelijk. Het systeem laat toe om alles digitaal bij te houden en alles op te volgen.
Bij vragen of problemen altijd heel goed geholpen door de klantendienst, heel behulpzaam en correct.

Top!

Hi Julie,
Bedankt voor je review en superfijn om te lezen dat we al vanaf de start van jouw zaak hebben mogen samenwerken! We helpen je graag!
Fijn weekend!

IzyCoffee recommends Lightspeed

IzyCoffee uses Lightspeed from the start, with good support and tech they are the best solution on the market.

19 stycznia 2023

Hi Ennio,
Thank you for those powerful words! We believe so too and happy that you're experiencing our system to the fullest!
Have a wonderful weekend!

Top programma

Vriendelijke medewerkers, goeie service, altijd bereikbaar via chat

12 stycznia 2023

Dag Annelies,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven! We waarderen dit enorm. Mochten we je ergens mee kunnen helpen dan horen wij dat graag!

Reliable, on point.

Very Reliable sales software. Very happy with the customer service and on point assistance.

Sharp reports and easy to use backhand website.

Certainly recommended for anyone who's in restaurant business.

12 stycznia 2023

Hi Dries,
Thank you for the lovely review!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej