Broek die ik had besteld was helaas te klein en wilde hem daarom retourneren. Ik woon dichtbij hun loods dus ik wilde hem daar persoonlijk afgeven, zodat ik geen retourkosten zou hoeven te betalen. Op... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Onwijs fijne communicatie. Ik heb een verkeerd artikel ontvangen en ik kreeg al snel reactie op de mail, een gratis retourlabel en er werd met alles meegedacht om het voor mij zo goed mogelijk op te l... Zobacz więcej
Ik ben enorm goed geholpen door de klantenservice! Ik had een broek besteld die ik gisteren binnenkreeg, maar die bleek helaas te kort, terwijl ik wél een extra tall had besteld (ik ben 1,83 m)... Zobacz więcej
Bezorgtijd was zoals verwacht, broek is van goede kwaliteit stof en de maat klopt met de maattabel op de site! Broek vind ik zelf wel wat aan de prijs als je new yorker prijzen gewend bent maar ik hoo... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Light of the Moon is de webshop voor trendy, vrouwelijke en unieke kleding, sieraden en accessoires!
Dane kontaktowe
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Snelle levering en goede service!
Mooie items
Fijne snelle levering. Super blij met mijn gekochte items
Mega blij
Mijn bestelling was snel en netjes geleverd. Ik ben vooral fan van de jeans van LOTM. Deze zitten mega lekker en ook nog eens mooi!
Aanrader!
Goede service en hulp bij het kiezen van de juiste maat.
Prachtig!😍
Ik ben ontzettend blij met de kleding! Mooie kwaliteit, prima prijs en snelle levering. Kort samengevat, gewoon geweldig! Dit is zeker niet mijn laatste keer dat ik hier bestel.🫶🏻
Goede kwaliteit en goede omschrijving!
Prachtige kleding!
Leuke artikelen en goede service!
Slechte service.
Slechte service.. Broek ontvangen met allemaal halen, gewoon slechte kwaliteit. Gemaild naar klantenservice en ze vonden dat ik dit er zelf maar af moest knippen?? Anders terugsturen. Nu geen reactie meer en heb ik een kapotte broek thuis
Mooie originele kleding!
Fijne omschrijving van de producten & en leuke originele kleding!
Light of the moon
Erg leuke webshop met leuke & stijlfolle kleding. Snelle levertijd en goede kwaliteit.
Snel binnen en goeie kwaliteit…
Snel binnen en goeie kwaliteit kleding!:)
Altijd blij!
Altijd zo onwijs blij met jullie kleding! Kwaliteit is zo goed! Prijs is top! Altijd super leuke collectie! Zeker aanrader🫶🏼
Erg slechte communicatie en onterecht geen geld terug
Ik had bij mijn eerste bestelling meerdere verkeerde maten ontvangen, waarna ik een nieuwe bestelling had gedaan. Vanuit hun werd een ruilbestelling geregeld met, naar hun zeggen, twee artikelen. Ik had echter aangegeven daar geen behoefte aan te hebben (omdat ik dus al een nieuwe bestelling gedaan had). Toch een ruilbestelling ontvangen gedurende de zomerperiode waarin ik niet thuis was. Hierdoor het pakketje gemist en daardoor ook de retourtermijn. Daarnaast bevatte het pakket slechts één ipv twee artikelen, terwijl ik nu voor beide artikelen heb moeten betalen. Echt enorm veel emails naar hun gestuurd, waarbij verreweg het merendeel genegeerd wordt. Wanneer ik wel een reactie krijg, wordt er niet inhoudelijk op mijn mail ingegaan en is het enkel 'we hebben het meerdere keren aan je uitgelegd en bewijs gestuurd'. Zeer onprofessionele en onterechte 'service'.
Broek past goed en zit heerlijk
Broek past goed en zit heerlijk. Zeker een aanrader.
Maanden opzoek naar een fijne/mooie…
Maanden opzoek naar een fijne/mooie goedzittende jeans. Per toeval kwam ik de website tegen. Dacht waag een gok.
Goeie gok!
2 heerlijke broeken kunnen scoren. Wellicht in de toekomst meer
Super snelle levering en de jeans is…
Super snelle levering en de jeans is van super kwaliteit!
Snelle verzending en goed verpakt
Snelle verzending en goed verpakt. De broek heeft veel stretch en zit daardoor prachtig om je lichaam heen! De broek is van goede kwaliteit stof. Een dikke aanrader dus!!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.