Broek die ik had besteld was helaas te klein en wilde hem daarom retourneren. Ik woon dichtbij hun loods dus ik wilde hem daar persoonlijk afgeven, zodat ik geen retourkosten zou hoeven te betalen. Op... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Onwijs fijne communicatie. Ik heb een verkeerd artikel ontvangen en ik kreeg al snel reactie op de mail, een gratis retourlabel en er werd met alles meegedacht om het voor mij zo goed mogelijk op te l... Zobacz więcej
Ik ben enorm goed geholpen door de klantenservice! Ik had een broek besteld die ik gisteren binnenkreeg, maar die bleek helaas te kort, terwijl ik wél een extra tall had besteld (ik ben 1,83 m)... Zobacz więcej
Bezorgtijd was zoals verwacht, broek is van goede kwaliteit stof en de maat klopt met de maattabel op de site! Broek vind ik zelf wel wat aan de prijs als je new yorker prijzen gewend bent maar ik hoo... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Light of the Moon is de webshop voor trendy, vrouwelijke en unieke kleding, sieraden en accessoires!
Dane kontaktowe
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Broeken van LOTM
De broeken van LOTM zitten super mooi. Voor iemand die altijd struggled om goed passende broeken te vinden, is dit een aanrader!
Onprofessionele klantenservice
Twee broeken in maat S besteld, de ene zit perfect, de ander krijg ik niet over mijn heupen. Broeken opgemeten en deze schelen dik 2 centimeter, ik had ze hierover gemaild en ze zeiden dat sommige kleuren verschillen van maat en ik maar voor een M moet ruilen. Toch gek als ze dan zeggen bij twijfel neem de kleinste maat.. Ik had nog een eerdere broek van hen in maat XS, deze opgemeten en bleek précies dezelfde omvang te hebben als de blauwe S broek, vermoedelijk dus verkeerde maatlabel. Echter reageren ze nu helaas op geen mails meer en mag ik de broek ook niet voor een andere S omruilen, erg onprofessioneel en kinderachtig dat ze een mogelijke fout niet toe kunnen geven.
Verschrikkelijke service
Ik heb hier een broek besteld die helaas te klein is, deze wilde ik graag retour sturen, maar omdat mijn e-mail adres helaas niet goed is door gegeven kan ik nu geen retour aanmelden via hun website.
En dit moet via hun website anders nemen ze het niet aan.
Er is geen telefoonnummer, en op alle e-mail verkeer of Chatten via de website word gewoon niet gereageerd.
Verschrikkelijke service, zou ook niemand aan raden hier te bestellen.
(Ik schrijf deze review namens mijn zus )
Jeans
Dit zijn echt de beste broeken ooit. Ik heb nog nooit zo'n goed passende en aansluitende jeans aangehad dus ik ben super blij!
mooie kwaliteit, snelle levering
mooie kwaliteit kleding, en snelle levering
Goed!
Er waren allereerst wat problemen met de levering, uiteindelijk met goed contact opgelost. Klantvriendelijk en snelle reactie!
Hele goede communicatie via chatt
Hele goede communicatie via chatt, daarnaast is de kwaliteit erg goed precies zoals verwacht! Ga hier zeker vaker bestellen!
Gewoon Geweldig
Supersnelle verzending en de broek zit echt perfect!
Super tevreden
Super tevreden! Heb al meerdere aankopen gedaan en ben echt happy met mijn nieuwe wide jeans! Al heel lang naar zo’n jeans dat mij mooi staat, maar telkens pech gehad tot nu!
Snelle levering en goede kwaliteit!
Hele snelle levering, product mooi ingepakt. De broek zit super lekker, stretchy, en vooral het label op de broek vind ik heel erg leuk!
Slechte service
De helft van de bestelling maar gekregen omdat er iets niet op voorraad was. Heb nooit bericht hier over gehad en zat verder ook geen briefje of excuus bij. Na zelf contact op te hebben genomen pas gehoord dat ik binnen 1-5 werkdagen geld terug gestort krijg. Zonder verdere excuses etc. Ontzettend slechte service dat dit niet vermeld word met een excuus.
Snelle levering en super fan van de…
Snelle levering en super fan van de kleding!
Ik heb al 2x iets besteld om de website…
Ik heb al 2x iets besteld om de website en ik ben er heel blij mee! Het zit goed, de stoffen prikken niet. De verzending naar België gaat ook vlot, na 3-4 dagen heb je het al in huis. Ik zou zeggen als je twijfelt om iets te kopen, gewoon doen!!
Broek besteld
Broek besteld, maar in combinatie met DHL gaat het niet goed kwa levering. DHL geeft aan het is bezorgd in een locker.
Tenminste dit zegt de automatische chat van DHL.
Terwijl mijn DHL app zegt dat het nog onderweg is, inmiddels al een week in de bezorg stand! Ik wacht al een tijdje op deze broek. LOTM zegt dat het vertraging heeft. Ik moet er nu constant achteraan. Dit werkt voor mij niet!
Slecht communicatie.
Erg leuke winkel alleen de dames die er werken kunnen helaas geen pas advies geven. Werd verteld dat de broek mij sws zou passen, ik kon er letterlijk 2x in..💀 Ook reageren ze nu niet meer. Erg jammer..
Late levering
Broek op zaterdag besteld en kwam donderdag pas binnen, terwijl ze aangeven voor 15:00 besteld morgen in huis. Broek was verder heel mooi maar helaas te klein. Gelukkig was omruilen gratis tot dat het product opeens was uitverkocht. Dus ook nog eens 7.50 moeten betalen voor retour bovenop verzendkosten van 5.95.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.