Broek die ik had besteld was helaas te klein en wilde hem daarom retourneren. Ik woon dichtbij hun loods dus ik wilde hem daar persoonlijk afgeven, zodat ik geen retourkosten zou hoeven te betalen. Op... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Onwijs fijne communicatie. Ik heb een verkeerd artikel ontvangen en ik kreeg al snel reactie op de mail, een gratis retourlabel en er werd met alles meegedacht om het voor mij zo goed mogelijk op te l... Zobacz więcej
Ik ben enorm goed geholpen door de klantenservice! Ik had een broek besteld die ik gisteren binnenkreeg, maar die bleek helaas te kort, terwijl ik wél een extra tall had besteld (ik ben 1,83 m)... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Light of the Moon is de webshop voor trendy, vrouwelijke en unieke kleding, sieraden en accessoires!
Dane kontaktowe
Prismalaan west 54, 2665PC, Bleiswijk, Holandia
- +31640978392
- info@lightofthemoon.nl
- lightofthemoon.nl
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Helemaal weg van hun jeans
Helemaal weg van hun jeans.
Ik heb altijd problemen met jeans kopen. Alles staat open bij mijn taille. Maar bij LOTM heb ik dit probleem nog niet gehad. Het zijn echt mijn favo jeans voor een betaalbare prijs. Keep making more styles please 🙏🏻
Perfect match
Enige broeken in jaren, die perfect passen bij mijn figuur. Geen broeken meer hoeven in te nemen!
Ben er heel blij mee!!
Overal: top ervaring
Bezorgtijd was zoals verwacht, broek is van goede kwaliteit stof en de maat klopt met de maattabel op de site! Broek vind ik zelf wel wat aan de prijs als je new yorker prijzen gewend bent maar ik hoop dat door de kwaliteit, de broek ook lang mee zal gaan, dan is 'ie het geld zeker waard!
Fantastische broeken
Ik bestel al jaren lang kleding, en vooral broeken, bij LOTM. De maten passen perfect, ik heb nog nooit iets retour gestuurd. Alles is goede kwaliteit, en vooral de broeken draag ik iedere dag al 2/3 jaar en ze zien er nog steeds hetzelfde uit. Sinds dat ik bij LOTM broeken koop, heb ik nergens anders meer broeken gekocht, dus ik zou het oprecht aanraden!!
Mijn pakket is nooit afgeleverd
Ik wacht al twee weken op mijn bestelling. Ik heb vaak een bericht gestuurd, waarbij ik geen reactie kreeg. Er staat ook geen telefoonnummer bij om te bellen. Het klopt zeker niet dat er op de website als bezorgingstijd 1-2 dagen staat. Ik heb nog geen idee hoe de kleding überhaupt is, omdat ik gewoon niks binnen krijg. Het ligt ook niet aan de post, want er staat bij track & trace dat mijn bestelling überhaupt nog gepakt moet worden. (Ik had in eerste instantie de eerste week nog helemaal geen track & trace). Er is gewoon geen communicatie mogelijk met dit bedrijf, nou ja bij mij dan. Hierdoor 70 euro eigenlijk gewoon weggegooid.
Snelle levering en fijne spijkerbroeken!
Ik was niet helemaal tevreden met een…
Ik was niet helemaal tevreden met een product maar dit is naar mijn wensen opgelost. Goede klantenservice 🤍
Zeer snelle levering
Mooie kledij en supersnelle levering! Echt een aanrader!
Ik heb 12-04 drie jeans besteld en ze…
Ik heb 12-04 drie jeans besteld en ze zitten echt geweldig ik koop alleen nog maar hier broeken omdat ze heel mooi aan sluiten en ze zitten echt perfect zo blij mee mijn fave broeken
Super snel geleverd
Super snel geleverd! De broeken zitten fantastisch en sluiten mooi aan!
Heel tevreden van de broeken
Heel tevreden van de broeken! & de service uiteraard
Fijne kwaliteit blijft mooi na het…
Fijne kwaliteit blijft mooi na het wassen
Leuke kleding, te dure verzend/retourkosten
Hele leuke kleding en ik ben altijd snel geinfluenced😍, helaas zijn de kleinste maten S/M mij te groot. Kan gebeuren natuurlijk!
Vind het alleen belachelijk dat ik 6 euro verzendkosten moest betalen en 8 euro (!) retourkosten. Snap dat dit voor eigen rekening is, maar vind dit wel heel veel. Daar mag zeker een verbeterpunt in komen, want dit is bij veel andere webshops niet het geval.
Bestelling niet verzonden, hierna foute bestelling gekregen en tot slot deel van mijn bestelling uitverkocht
Ik bestelde op 27/02 2 jeansbroeken, maar na een week was het nog niet verzonden. Ik nam contact op met de klantenservice en na een paar dagen lieten ze me weten dat er iets fout was gelopen in hun systeem. Dus stuurde ze op 10/03 opnieuw mijn bestelling op. 2 dagen later ontving ik het pakket. Maar in dit pakket zat niet mijn bestelling, maar de bestelling van iemand anders… nogmaals contact opgenomen met de klantenservice en ik moest het pakket op hun kosten terugsturen. Nadat ik het bewijs van het terugsturen aan hun had bezorgd zouden zij mijn correcte bestelling opsturen. Vandaag (15/03) ontving ik slechts 1 van de 2 jeansbroeken, op de pakbon stond dat de andere broek uitverkocht was en ik een terugbetaling kreeg (niets via de klantenservice hierover gehoord). Ik had al eerder mijn bezorgdheid geuit over het feit dat de broeken tegen dan misschien al uitverkocht zouden zijn, maar ik kreeg hier geen reactie op.
Ik heb hier al regelmatig besteld en nooit problemen gehad. Het is jammer hoe het deze keer is gelopen. Ik moest contact opnemen om aan te geven dat ik mijn bestelling maar niet kreeg, nogmaals moest ik aangeven dat ik de foute bestelling gekregen had, slechte en trage communicatie, uiteindelijk kreeg ik niet mijn volledige bestelling omdat het ondertussen deels uitverkocht was… heel jammer
Bestelling was er snel
Bestelling was er snel! De broeken zijn fantastisch, sluiten top aan!!
Ik word altijd mega fijn geholpen
Ik word altijd mega fijn geholpen! Erg positief.
Goed service
Ik had een probleem met mijn bestelling en ik heb contact opgenomen met de klantenservice. Ik ben snel geholpen en goed opgelost. Erg bij met deze service!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.