Light of the Moon  Recenzje 685

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Broek die ik had besteld was helaas te klein en wilde hem daarom retourneren. Ik woon dichtbij hun loods dus ik wilde hem daar persoonlijk afgeven, zodat ik geen retourkosten zou hoeven te betalen. Op... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Onwijs fijne communicatie. Ik heb een verkeerd artikel ontvangen en ik kreeg al snel reactie op de mail, een gratis retourlabel en er werd met alles meegedacht om het voor mij zo goed mogelijk op te l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik ben enorm goed geholpen door de klantenservice! Ik had een broek besteld die ik gisteren binnenkreeg, maar die bleek helaas te kort, terwijl ik wél een extra tall had besteld (ik ben 1,83 m)... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bezorgtijd was zoals verwacht, broek is van goede kwaliteit stof en de maat klopt met de maattabel op de site! Broek vind ik zelf wel wat aan de prijs als je new yorker prijzen gewend bent maar ik hoo... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep z torbami i walizkami
  3. Sklep jubilerski

Napisane przez firmę

Light of the Moon is de webshop voor trendy, vrouwelijke en unieke kleding, sieraden en accessoires!

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Vreselijk

Vreselijk, heb zaterdag een bestelling geplaatst en een berichtje zaterdag gestuurd dat ik een melding kreeg dat 1 broek niet meer op voorraad was. Nu inmiddels is het donderdag, geen reactie ontvangen en de andere spullen die ik heb besteld zijn nog altijd niet aangekomen. Niet netjes!

25 października 2025

Odpowiedź od Light of the Moon

Hi Megan, Onze klantenservice verloopt uitsluitend via ons contactformulier en de chat op onze website. Nadat je ons een e-mail had gestuurd, hebben we je direct geholpen en het probleem opgelost.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar! 💗

Liefs, team LOTM

Oceniono na 3 z 5

Jeans

De tall jeans zijn echt lang genoeg voor lange vrouwen wat erg fijn is, ze lopen wel redelijk snel wat uit. Aan het retouneren zitten vrij hoge kosten gebonden. Ik heb me zelf hier te slecht in gelezen maar zou hierdoor niet zo snel meer dingen bestellen. Oh ja en klantenservice is vrij slecht bereikbaar.

24 października 2025

Odpowiedź od Light of the Moon

Hi Floor, bedankt voor je review! We hebben je binnen 2 dagen netjes geholpen en het samen met je opgelost. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan staan we voor je klaar.

Oceniono na 5 z 5

Geweldige broeken én service!

Niet alleen perfecte broeken, maar ook een super snelle levering en top klantenservice. 's Avonds een bericht gestuurd omdat de broek een productiefout had, volgende ochtend al een reactie met een verzendlabel om kostenloos te retourneren.

24 października 2025

Hi Marloes!

Superleuk om te horen dat je blij bent met je items en met onze service :)

Klantenservice

Ik had een fabrieksfout met een broek, foto’s/bewijs opgestuurd en binnen een paar dagen werd ik goed geholpen. Ze nemen de tijd en aandacht voor je probleem heel fijn!

17 października 2025

Odpowiedź od Light of the Moon

Hi Elise, super fijn om te horen dat we je snel en goed konden helpen met de fabrieksfout. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar!

Liefs, team LOTM 💗

Super!

Nog nooit zo'n snelle levering gehad.. in de avond om 22u een broek besteld die de volgende ochtend om 09:30 al werd bezorgd! Broeken kopen is voor mij altijd lastig ivm bredere heupen maar een slanke taille.. deze broek zit niet alleen super mooi maar zit ook heel lekker! Ik wacht af tot er nieuwe kleuren beschikbaar zijn en ga dan zeker nog een paar kleuren bestellen!

10 października 2025

Odpowiedź od Light of the Moon

Hi Jessica, bedankt voor je leuke review! Superfijn om te horen dat de broek zo goed past én lekker zit, daar doen we het voor! We hopen je snel weer blij te maken met nieuwe kleuren :)

Liefs, Team LOTM💗

Oceniono na 3 z 5

Vrees het ergste idd

Vrees het ergste idd. Zondag besteld. Nog niks onderweg nu op woensdagavond. Wordt ook nergens op gereageerd. Maar wel nieuwe collectie op insta. Bijzonder. Blazer was een pre order bleek. Stond er niet bij. Al met al lang gewacht. Retour idd hoge kosten. Maar blazer gekregen en retour snel verwerkt.

5 października 2025

Odpowiedź od Light of the Moon

Hi Marit, wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je ervaring. We hebben via de mail contact met je gehad en het probleem netjes voor je opgelost.

Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten!

Ontzettend slechte klantenservice.

Ontzettend slechte klantenservice.
Na 1x wassen was de gekochte broek helemaal gevlekt door het doorlopen/afgeven van de kleur. Echt niet meer draagbaar helaas.

Maar helaas geen garantie meer na het wassen omdat die na het wassen verloopt. Omdat niet gecontroleerd kan worden hoe er gewassen is.
(Bij ons op 30graden/fijne was)
Bovendien beroepen ze zich op de garantietermijn, de broek was 6 weken geleden gekocht ja, maar zoals gezegd de eerste keer gewassen en daarna waardeloos door slechte productie.

Hoe dan ook, pas op..
en kwaliteit lijkt deze webshop niet te verkopen

1 października 2025

Hi Sabine,

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent en dat je broek na het wassen niet meer in goede staat is. We begrijpen dat dit erg frustrerend voor je is.

Tijdens het bestelproces vermelden we op onze website dat we geen garantie kunnen bieden op gewassen items. Dit omdat we achteraf helaas niet kunnen controleren hoe het item precies is gewassen of behandeld.

We vinden het ontzettend vervelend dat dit is gebeurd, maar in dit geval kunnen we helaas niets meer voor je betekenen.

Zeer tevreden

Ik heb 2 keer jeans besteld bij lotm. De eerste keer waren 2 van de 3 broeken helaas te groot maar ik kon ze makkelijk retour sturen. Je kon kiezen voor tegoed (+20%) of je geld terug. Ik koos tegoed maar was de pakbon vergeten bij de doos te doen, daar kreeg ik een mail over maar er werd niet moeilijk over gedaan en binnen 3 dagen had ik het tegoed. Van het tegoed heb ik recentelijk 2 nieuwe broeken uitgezocht en ze zitten superlekker! De communicatie per mail ging ook goed. Ik ben heel tevreden. Snelle service en makkelijke communicatie.

22 września 2025

Odpowiedź od Light of the Moon

Hi Demi, wat leuk om te horen dat je tevreden bent met onze jeans en service! We hopen je snel weer terug te zien in de shop :)

Oceniono na 2 z 5

Slechte kwaliteit

Mooie broek maar helaas wel slechte kwaliteit. Ik had de alya wide jeans in off-white besteld en na enkele keren dragen heeft hij al allemaal pilletjes aan de achterkant bij de billen. Klantenservice kon helaas niks voor mij betekenen. Dit vind ik erg jammer, gezien de prijs had ik namelijk betere kwaliteit verwacht…

19 września 2025

Odpowiedź od Light of the Moon

Hi Eva, wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over onze kwaliteit. Een item hoort natuurlijk niet zo snel te verslijten en als dit binnen één maand gebeurt dan bieden wij uiteraard ook een geschikte oplossing. In jouw geval is de bestelling echter al een paar maanden geleden geplaatst en valt deze daarmee helaas buiten onze garantietermijn. Daardoor kunnen we hier op dit moment niets meer in betekenen.

Mocht je nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Team LOTM💗

Dit is een must have! 😀

Wauw! Zo blij mee. de meeste broeken zijn bij mij te kort. Deze is precies goed (zelfs iets te lang)! De stof is ook echt als spijkerstof en geen dunne stof. Zit ontzettend mooi! Ik ga hier zeker vaker bestellen! Super blij mee super snel bezorgd ik heb de broek gisteren besteld en hij vandaag al thuis bezorgd!

19 września 2025

Odpowiedź od Light of the Moon

Hi Marly, wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je aankoop! We snappen helemaal hoe frustrerend het kan zijn als broeken steeds te kort zijn, daarom zijn we extra blij dat deze perfect voor je zit. We zien je graag nog eens terug in onze webshop :)

Team LOTM💗

Oceniono na 5 z 5

Hele mooie broeken die ook echt fijn…

Hele mooie broeken die ook echt fijn zitten. Goede service en snelle verzending!

1 września 2025

Odpowiedź od Light of the Moon

Hi Felice, wat superleuk om te lezen! We zijn blij dat de broeken zo goed bevallen en dat je tevreden bent over onze service en verzending.

Oceniono na 1 z 5

Niks ontvangen en geen contact

Vorige week heb ik een blouse besteld. Er stond bij dat ik mijn pakket de volgende dag zou ontvangen, echter zijn we nu een week verder en heb ik nog steeds geen pakket gezien. Ook veranderd er niks in de bestel status en op mijn mail word niet gereageerd. Erg teleurgesteld, bestel hier niet!

27 sierpnia 2025

Odpowiedź od Light of the Moon

Hi Maud, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent! We begrijpen heel goed dat het frustrerend is als je bestelling later aankomt dan verwacht.

We hebben via de mail contact met je gehad en het probleem opgelost. Er was helaas iets misgegaan bij de verwerking van je bestelling, onze excuses daarvoor. Gelukkig is dit inmiddels rechtgezet.

We doen altijd ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen, ook als er onverhoopt iets misgaat. Mocht je nog vragen of feedback hebben, dan horen we dat uiteraard graag!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej