Broek die ik had besteld was helaas te klein en wilde hem daarom retourneren. Ik woon dichtbij hun loods dus ik wilde hem daar persoonlijk afgeven, zodat ik geen retourkosten zou hoeven te betalen. Op... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Onwijs fijne communicatie. Ik heb een verkeerd artikel ontvangen en ik kreeg al snel reactie op de mail, een gratis retourlabel en er werd met alles meegedacht om het voor mij zo goed mogelijk op te l... Zobacz więcej
Ik ben enorm goed geholpen door de klantenservice! Ik had een broek besteld die ik gisteren binnenkreeg, maar die bleek helaas te kort, terwijl ik wél een extra tall had besteld (ik ben 1,83 m)... Zobacz więcej
Bezorgtijd was zoals verwacht, broek is van goede kwaliteit stof en de maat klopt met de maattabel op de site! Broek vind ik zelf wel wat aan de prijs als je new yorker prijzen gewend bent maar ik hoo... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Light of the Moon is de webshop voor trendy, vrouwelijke en unieke kleding, sieraden en accessoires!
Dane kontaktowe
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
super fijne site
super fijne site, leuke kleding en fijn dat ook ik met een grotere maat broeken kan dragen!
Voor mij de eerste keer
Voor mij de eerste keer, en ook meteen de laatste keer. Totaal níet servicegericht en klantvriendelijk.
Vreselijk
Vreselijk, heb zaterdag een bestelling geplaatst en een berichtje zaterdag gestuurd dat ik een melding kreeg dat 1 broek niet meer op voorraad was. Nu inmiddels is het donderdag, geen reactie ontvangen en de andere spullen die ik heb besteld zijn nog altijd niet aangekomen. Niet netjes!

Jeans
De tall jeans zijn echt lang genoeg voor lange vrouwen wat erg fijn is, ze lopen wel redelijk snel wat uit. Aan het retouneren zitten vrij hoge kosten gebonden. Ik heb me zelf hier te slecht in gelezen maar zou hierdoor niet zo snel meer dingen bestellen. Oh ja en klantenservice is vrij slecht bereikbaar.

Odpowiedź od Light of the Moon
Geweldige broeken én service!
Niet alleen perfecte broeken, maar ook een super snelle levering en top klantenservice. 's Avonds een bericht gestuurd omdat de broek een productiefout had, volgende ochtend al een reactie met een verzendlabel om kostenloos te retourneren.

Klantenservice
Ik had een fabrieksfout met een broek, foto’s/bewijs opgestuurd en binnen een paar dagen werd ik goed geholpen. Ze nemen de tijd en aandacht voor je probleem heel fijn!

Super!
Nog nooit zo'n snelle levering gehad.. in de avond om 22u een broek besteld die de volgende ochtend om 09:30 al werd bezorgd! Broeken kopen is voor mij altijd lastig ivm bredere heupen maar een slanke taille.. deze broek zit niet alleen super mooi maar zit ook heel lekker! Ik wacht af tot er nieuwe kleuren beschikbaar zijn en ga dan zeker nog een paar kleuren bestellen!

Vrees het ergste idd
Vrees het ergste idd. Zondag besteld. Nog niks onderweg nu op woensdagavond. Wordt ook nergens op gereageerd. Maar wel nieuwe collectie op insta. Bijzonder. Blazer was een pre order bleek. Stond er niet bij. Al met al lang gewacht. Retour idd hoge kosten. Maar blazer gekregen en retour snel verwerkt.

Ontzettend slechte klantenservice.
Ontzettend slechte klantenservice.
Na 1x wassen was de gekochte broek helemaal gevlekt door het doorlopen/afgeven van de kleur. Echt niet meer draagbaar helaas.
Maar helaas geen garantie meer na het wassen omdat die na het wassen verloopt. Omdat niet gecontroleerd kan worden hoe er gewassen is.
(Bij ons op 30graden/fijne was)
Bovendien beroepen ze zich op de garantietermijn, de broek was 6 weken geleden gekocht ja, maar zoals gezegd de eerste keer gewassen en daarna waardeloos door slechte productie.
Hoe dan ook, pas op..
en kwaliteit lijkt deze webshop niet te verkopen

Zeer tevreden
Ik heb 2 keer jeans besteld bij lotm. De eerste keer waren 2 van de 3 broeken helaas te groot maar ik kon ze makkelijk retour sturen. Je kon kiezen voor tegoed (+20%) of je geld terug. Ik koos tegoed maar was de pakbon vergeten bij de doos te doen, daar kreeg ik een mail over maar er werd niet moeilijk over gedaan en binnen 3 dagen had ik het tegoed. Van het tegoed heb ik recentelijk 2 nieuwe broeken uitgezocht en ze zitten superlekker! De communicatie per mail ging ook goed. Ik ben heel tevreden. Snelle service en makkelijke communicatie.

Slechte kwaliteit
Mooie broek maar helaas wel slechte kwaliteit. Ik had de alya wide jeans in off-white besteld en na enkele keren dragen heeft hij al allemaal pilletjes aan de achterkant bij de billen. Klantenservice kon helaas niks voor mij betekenen. Dit vind ik erg jammer, gezien de prijs had ik namelijk betere kwaliteit verwacht…

Dit is een must have! 😀
Wauw! Zo blij mee. de meeste broeken zijn bij mij te kort. Deze is precies goed (zelfs iets te lang)! De stof is ook echt als spijkerstof en geen dunne stof. Zit ontzettend mooi! Ik ga hier zeker vaker bestellen! Super blij mee super snel bezorgd ik heb de broek gisteren besteld en hij vandaag al thuis bezorgd!

Odpowiedź od Light of the Moon
Hele mooie broeken die ook echt fijn…
Hele mooie broeken die ook echt fijn zitten. Goede service en snelle verzending!

Odpowiedź od Light of the Moon
Niks ontvangen en geen contact
Vorige week heb ik een blouse besteld. Er stond bij dat ik mijn pakket de volgende dag zou ontvangen, echter zijn we nu een week verder en heb ik nog steeds geen pakket gezien. Ook veranderd er niks in de bestel status en op mijn mail word niet gereageerd. Erg teleurgesteld, bestel hier niet!

Bestelling komt niet aan na 14 dagen
Bestelling komt niet aan na 14 dagen. Proberen contact te nemen krijg je ook geen gehoor.
Snelle levering en hele fijne broeken
Snelle levering en hele fijne broeken! Echt favorieten.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.