Liebhaven Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi har gennem flere år haft Alfred og co. til at klippe hæk- et ret omfattende projekt. Altid super flot resultat, overholder altid aftaler og er dygtig og professionel. Kan varmt anbefale Liebhaven... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Strandgrund på skrænt - krævende arbejde med ukrudt og buske der. Hække, andre luge og beskæringer. Affald bortskaffet. Hold da op! Aldrig har det været så grundigt gjort. Tak🙏🏼 Og meget ven... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alfred er super imødekommende, venlig, helt nede på jorden og mega professionel. Kommer gerne med gode råd, yder god kommunikation igennem hele forløbet; fra besigtigelse/tilbud til slutprodukt, og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En aften kom en ung mann og kikket på arbeidet som skulle utføres. Han kom med forbedringsforslag til avslutning i det ene hjørne, foreslo litt annen beplantning. Dagen efter kom anbudet. Så kom de me... Zobacz więcej

1. Kształtowanie krajobrazu

Napisane przez firmę

Danmarks bedst anmeldte anlægsgartner. Vi er en ung og energisk virksomhed med hovedsæde i Århus - vi dækker hele østjylland, og er specialister i grønt anlægsarbejde. Kontakt os endelig for et tilbud

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

194 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 21

Napisz recenzję

Super godt

Super god, venlig og hurtig handel. Nu står der en flot orkidé og titter ud af kassen på sine nye omgivelser 😍🌱

19 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Super service. Godt håndværk og hurtig respons. God viden omkring vores udfordringer, nemlig hæk som ikke vil gro.
Er mega tilfreds med min nye hæk.
Kan varmt anbefales

2 grudnia 2020

Lugning af ukrudt i hæk

Fantastisk service. Fik luget hæk kort tid efter kontakt til Alfred. Grundig udført og til en fair pris. Vi kommer helt sikkert til at benytte os af liebhaven igen i fremtiden.

1 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Stor tilfredshed med veludført arbejde.

Stor tilfredshed med en opjustering af min have.
Alfred ringer/skriver altid tilbage. Efter aftale med mig, blev arbejdet udsat et par gange. Der var intet der hastede. Nu står arbejdet flot og veludført.
Mine bedste anbefalinger!

28 sierpnia 2020

Et resultat af perfektion 👍

Liebhaven aka, Alfred Og kompagni har med stor tilfredsstillelse været med til at give os den forhave vi ønskede os allermest. Alt, hvad vi aftalte er blevet overholdt til punkt og prikke. De er uden tvivl det firma vi ringer til, næste gang når vi får brug for nogle kyndige fagfolk, til at ordne haven. Vi kan kun give de bedste anbefalinger.

27 sierpnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Umådelig tilfreds! Kanon godt firma.

Vi hyrede Liebhaven, til reetablering af terresse samt andre små gartneropgaver. Dette blev klaret til bedste perfektion, og Liebhaven har overgået alle forventninger. Vi er specielt galde for deres gode service, samt den gode kommunikation, som fandt sted mellem os og Alfred. Alle aftaler har været overholdt, siden dag ét.
Liebhavens kompetente medarbejdere, var effektive fra da deres arbejde gik i gang til det blev udført og udførslen af deres arbejde, har været i top.
Vi er mere end tilfreds med vores valg om, at det var Liebhaven som skulle hjælpe os, med vores haveprojekt.

Kæmpe anbefaling herfra!

24 sierpnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Desværre ikke et troværdigt firma

Vi underskrev tilbud fra Liebhaven maj 2020. 3 måneder senere har vi stadig intet hørt. Han besvarer ikke sin telefon. Enkelte gange har han besvaret en mail med lovning om, at han snaŕest vil kontakte os, hvilket han ikke gør.

23 sierpnia 2020
Oceniono na 3 z 5

Kan ikke anbefales

I starten af maj tog vi kontakt til firmaet. Vi ville gerne have nedtaget et sejl og opsat et hegn ude i haven. Vi fik et tilbud og sagde ja tak.
Vi skrev og skrev og skrev og ringede for at få fastlagt en dato. Dette fortsatte igennem tre (!) måneder!
Først efter tre måneder kunne de endelig give en dato for, hvornår de ville udføre arbejdet.

Den pågældende fredag blev de dog ikke færdige, og de ville komme igen om søndagen.
Det skete også, men de er stadig ikke færdige.
Jeg har intet hørt om, hvornår eller om de vil gøre arbejdet færdigt.
Imens står hegnet stadig skævt, der ligger jord og byggeaffald i min have, og de er stadig ikke færdige.
Ejeren er selvfølgelig ikke til at få fat i, da han aldrig svarer telefonen, og meget sjældent på mail.

Jeg kan ikke anbefale dette firma. Elendig kundeservice.
---
Opdateret dec. 2020:

Jeg har længe gået og undret mig over, om hegnet var helt færdigtmonteret. Jeg tog kontakt til Liebhaven, som angiveligt kontaktede fabrikanten. Der gik nogle uger uden svar. Jeg endte med selv at tage kontakt til fabrikanten, som svarede indenfor få minutter: Der manglede en endekappe på hegnet.
Jeg har nu bedt Libenhaven om gentagne gange at komme ud og færdiggøre arbejdet, men jeg kan ikke få en dato på, hvornår (eller om) det sker.

Ejeren beder mig om at være tålmodig ...
Vi tog kontakt til firmaet i maj, hegnet er stadig ikke gjort færdigt, og han beder mig om at være tålmodig.

*Opdateret 4/7* Nu er hegnet helt færdigmonteret. Forløbet har været langvarigt og kritisabelt, men nu står det da. Så lad os bare ende på 2,5 stjerner og så runde op.

20 sierpnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Kan ikke anbefales - én af fem stjerner.

Vi har haft Liebhaven til at udføre opgaven med at udvide 2 eksisterende træterrasser, renovere og omkranse et bed samt reetablere vores stenterrasse.
Vi må desværre konstatere at Liebhaven ikke har været opgaven voksen og kun 20% af det udførte arbejde lever op til forventningerne. Arbejdet var berammet til at vare 2 uger men Liebhaven tog næsten 2 måneder. Til sidst måtte vi sige stop da kvaliteten af arbejdet trods flere opfordringer til at udbedre det mangelfuldt udførte arbejde kun resulterede i brudte løfter.
Vi er særligt utilfredse med kvaliteten af det grundlæggende gartnerarbejde som er sjusket udført og med planter af ringe kvalitet. Liebhaven anvender uden tøven plantegift og det er måske årsagen til at det nyanlagte bed er ”dødt”. Noget så simpelt som at genetablere vores græsplæne lykkedes heller ikke.
Vi valgte et dansk firma men Liebhaven anvendte underleverandører der stillede med udenlandsk arbejdskraft. Desværre under dårlig ledelse. Det er selvfølgelig skuffende og endte med at vi foreslog at en uvildig konsulent skulle gennemgå kvaliteten af Liebhavens arbejde. Det ønskede Liebhaven desværre ikke og efter pres måtte vi derfor indgå et forlig på bekostning af garanti på det udførte arbejde.

Liebhavens ”tilfredsgaranti” holder slet ikke og vi kan ikke anbefale Liebhaven. Vi foreslår helt klart at vælge et firma der er medlem af brancheorganisationen "Danske Anlægsgartnere" da man som forbruger står stærkere når man føler sig snydt.
Håber vores indlæg kan være en hjælp til at vælge det rette firma til din gartneropgave. Held og lykke med det.

16 sierpnia 2020

Plattenslagere af værste skuffe

Plattenslagere af værste skuffe. Afgav tilbud som jeg accepterede og så begyndte de ellers at udsætte udførsel i over to måneder hvilket resulterede i at ødelægge mit projekt fuldstændigt. Ud over udsættelse af start tidspunkt var de ikke til at komme i kontakt med på telefon eller mail. Hold jer langt væk.

2 sierpnia 2020

Tommel op til Liebhaven

Vi har netop haft Alfred og hans folk på besøg i forbindelse med, at skulle have omlagt 400kvm have, som meget effektivt blev ryddet for gamle træer og buske! Vi fik efterfølgende lagt rullegræs og det hele foregik hurtigt og professionelt.

Derudover fik vi anlagt ny terrasse og ordnet diverse småting omkring huset - alt med fuld tilfredshed.

Kompetente folk, som virkelig knokler igennem, men som samtidig også er meget let omgængelige.

Liebhaven får vores varmeste anbefalinger.

26 lipca 2020
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej