Licentiepromo Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Top! Ik had na een maand een probleem met mijn microsoftpakket (eigen domme fout ik was vergeten ‘m te activeren) Ik contacteerde de klantendienst en kreeg tot mijn grote verbazing binnen 5 minute... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

perfecte Service. Het bestellen en downloaden ging feiloos Door omstandig heden van mijn zijde had ik issue met de installatie van 1 licentie. Na contact op Zondagmiddag via de mail werd het met... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z oprogramowaniem komputerowym

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Wij leveren de goedkoopste legale Microsoft Office en Windows licenties. We kopen grote volumes aan van licenties op alle producten bij bedrijven die overstock hebben of ongebruikte licenties uit bijvoorbeeld falingen om zo de laagst mogelijke prijs te krijgen. We hebben ook minimale overheadkosten, zo kunnen wij de prijs minimaal houden.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 279

Napisz recenzję

Snelle oplossing van probleem

De installatie van Office 2024 verliep eerst niet vlekkeloos. Blijkbaar toch nog restant van een oude versie. Een mail hierover werd binnen de korte keren beantwoord. De hierin genoemde stappen heb ik ondernomen en daarna werkte alles zoals je mocht verwachten.
Ondanks de lage prijzen een superervaring met de klantenservice.

Top!

Top!
Ik contacteerde de klantendienst en kreeg tot mijn grote verbazing binnen 5 minuten antwoord én oplossing 😎👌👊

Super bedankt Licentiepromo!!!

27 lipca 2026

top klantenservice

We zijn al jarenlang een trouwe klant van licentiepromo. Bij de laatste aanschaf ging het niet helemaal goed met de licentie code activeren. Na een korte beschrijving van het probleem in een email had ik binnen een aantal minuten een email terug met een werkende oplossing. Aboluut top klantenservice. Ik heb de site al doorgegeven aan al mijn vrienden die ook op zoek naar een kost effectieve manier om met office te werken

Perfecte Service / Communicatie

perfecte Service. Het bestellen en downloaden ging feiloos
Na contact op Zondagmiddag via de mail werd het meteen opgelost .
Geweldig !!
Hartelijk dank Licentiepromo

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende service en supersnelle ondersteuning

Zeer tevreden over mijn ervaring met Licentiepromo. De aankoop verliep heel vlot en alles werkte vanaf het begin perfect.

Later heb ik Windows opnieuw moeten installeren en daarna deed Microsoft Office moeilijk met de activatie. Ik heb contact opgenomen met de klantendienst van Licentiepromo en kreeg letterlijk binnen de 2 minuten een oplossing aangeboden. De nieuwe code werkte meteen en mijn Office-licentie was opnieuw volledig actief.

Een uitstekende service, snelle en professionele ondersteuning. Een echte aanrader!

8 lipca 2026

Van daag office 2024 geïnstalleerd

Van daag office 2024 geïnstalleerd. Eerste installatie mislukte. Na mail naar Licentiepromo, direct een mail terug met nieuwe code hier na alles perfect verlopen.
Dankzij de snelle hulp van Licentiepromo.

4 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Snelle service zelfs bij een klantenfoutje

Probleempje gehad met de activatie van een bestelling. En dat nadat we reeds meerdere bestellingen wel correct hadden kunnen opzetten. Directe snelle service van de klantendienst zelfs op een vrijdagavond.

3 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Service déplorable et non fonctionnel

Le code a bien fonctionné au départ, mais la licence s’est inexplicablement expirée après seulement 1,5 mois. Pour un service aussi coûteux, la durée est clairement insuffisante.
Le service client, quant à lui, n’a proposé aucune solution concrète.
À éviter : mieux vaut se tourner vers un site réellement fiable, sauf si vous souhaitez perdre de l’argent.

3 lipca 2026
Logo Licentiepromo

Odpowiedź od Licentiepromo

Bonjour, tout d'abord : vous parlez d'un service coûteux ? Vous avez payé 39,99 € pour un logiciel qui vous coûterait plus de 700 € chez Microsoft. De plus, vous affirmez que le logiciel ne fonctionnerait plus pour des raisons « inexplicables ». Or, nous vous avons répondu, suite à votre demande d'assistance, que vous n'aviez pas activé le logiciel comme le prévoyait pourtant votre manuel d'utilisation. Or, la solution que nous vous avons proposée était très concrète. Nous ne comprenons donc pas très bien cet avis.

Oceniono na 4 z 5

Een tevreden klant.

Software is aangeboden aan een correcte prijs, werkt zoals beloofd dus een tevreden klant.

Een telefonische hulp of chat zou wel wenselijk zijn om te assisteren bij sommige installatiemoeilijkheden.

1 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Ich bin total enttäuscht

Ich bin total enttäuscht: Sie haben mich über eine Woche lang mit derselben Ausrede warten lassen, ohne eine Lösung anzubieten, und ihr Produkt funktioniert nicht!
Ich kann es nicht empfehlen; der Einkauf in diesem Geschäft hat mir nur Probleme bereitet.

20 czerwca 2026
Logo Licentiepromo

Odpowiedź od Licentiepromo

Sehr geehrte(r) , wir sind überrascht, Ihre Bewertung erhalten zu haben. Sie haben eine Windows 11 Pro-Lizenz erworben, und die Aktivierung Ihres Lizenzschlüssels hat nicht funktioniert. Sie haben uns die Fehlermeldung weitergeleitet, und diese Fehlermeldung bedeutet, dass Sie nicht Windows 11 Pro, sondern eine andere Version installiert haben. Wir haben Ihnen daraufhin mehrere E-Mails mit einer kurzen Anleitung geschickt, um festzustellen, welche Windows-Version Sie tatsächlich installiert haben, damit wir Ihnen die richtigen Empfehlungen geben können. Diese Anweisungen sind nicht schwierig, aber Sie weigern sich einfach, sie zu befolgen, weil dies für Sie zu „stressig“ wäre? Wir stehen Ihnen jederzeit gerne zur Verfügung, um Ihnen weiterzuhelfen. Ihr Lizenzcode ist völlig in Ordnung, aber Sie müssen ein wenig mitarbeiten, wenn Sie Ihr Problem gerne gelöst haben möchten.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej